Tapijtreiniging Zuid-Holland

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloerkleden zoals Perzische tapijten, Berbers tapijten, hoogpolige tapijten en zijden tapijten.

We zijn werkzaam in heel Zuid-Holland en hebben voor klanten uit de hele provincie een gratis haal- en brengservice. Dus geen gedoe met het zelf brengen en halen van uw vloerleed.

Daarnaast heeft u bij ons altijd een 30 dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

Naast vloerkleed reinigen is Cinco Cleaning ook gespecialiseerd in vaste tapijtreinigingbank reinigen  en matras reinigen. Ook dit verzorgen we voor klanten uit heel Zuid-Holland. 

Tapijt reinigen in heel Zuid-Holland

Voor het reinigen van vloerkleden zijn we onder andere werkzaam in de volgende plaatsen:

Vloerkleden worden altijd eerst door ons geïnspecteerd, vervolgens bepalen we wat de grondigste en veiligste manier van reinigen is.

We hebben alle machines en producten om alle tapijten professioneel te reinigen. Zo kunt u zich voorstellen dat een antiek wollen tapijt op een andere manier wordt gereinigd dan een hoogpolig synthetisch tapijt.

Voor een goede en professionele reiniging is het belangrijk te herkennen wat voor tapijt het is en daarna vast te stellen hoe deze het beste gereinigd kan worden.

Vervolgens moet een reiniger de juiste machines hebben om deze reiniging te verzorgen. Cinco Cleaning beschikt over de enige echte professionele wasserij in Nederland die speciaal is ingericht voor vloerkleden.

Mocht u vragen hebben over onze werkwijze of een afspraak willen maken? Aarzel niet om contact op te nemen.

vloerkleed reinigen wasvloer
Hoogpolig vloerkleed wordt professioneel gewassen op wasvloer door Cinco Cleaning.