Dé Specialist Voor De Reiniging Van Uw Perzisch Tapijt!

100% Tevredenheidsgarantie!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie

Handgeknoopte perzische tapijten kunnen zeer kostbaar zijn. Het is dan ook van groot belang deze op de juiste manier te reinigen. Doe je dit niet dan heb je kans op doorloop van kleuren en de kwetsbare wolvezel kan aangetast worden. Cinco Cleaning heeft veel ervaring in het wassen van perzische tapijten, dit doen we al sinds 1989. Hierdoor zijn we in staat het beste resultaat te bereiken zonder risico’s op kleurdoorloop en aantasting van de vezels.

Werkwijze Perzisch Tapijt Reinigen

Na onze volledige reinigingsprocedure is uw perzisch vloerkleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

Na onze volledige reinigingsprocedure is uw perzisch vloerkleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

De meest gebruikte materialen in oosterse kleden als Perzische tapijten, Chinese en Afghaanse tapijten zijn wol, zijde en katoen. Katoen wordt vooral gebruikt voor de ketting en de inslag.

Perzische tapijten worden volgens een vastgestelde procedure getest en uiteindelijk gereinigd en gedroogd. Alle soorten wol zijn alle in meer of mindere mate krimpgevoelig in aanraking met water.

Als eerste stap wordt door ons vastgesteld wat de conditie van het tapijt is. Het tapijt wordt dan in een speciale klopmachine rustig geklopt.

Als reinigingsmiddel wordt een speciale wolreiniger gebruikt. Het product laat zich gemakkelijk met water uit het tapijt zuigen. Sterk alkalische reinigingsmiddelen zoals vele op de markt verkrijgbare tapijtreinigers zijn hier niet voor geschikt. Aantasting van de tapijtvezel of de kleur kan het resultaat zijn. Als een sterk alkalisch product is gebruikt is dit niet meer te verwijderen uit de vezels.

Vaak is dit ook de oorzaak van een onnodige, te snelle her vervuiling van het tapijt.

Vervolgens wordt het perzisch tapijt volledig gewassen en in een droogkamer gecontroleerd gedroogd. Daarna doen wij een inspectie op vlekken en geuren en behandelen eventueel na.

Als het door de keuring heen is gekomen wordt het ingepakt en maken we een afspraak om het tapijt weer schoon en fris bij u af te leveren.

Aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging

Unieke kwaliteit garantie: Wij zijn aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging.

  • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

  • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

  • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

Aangesloten reinigers dragen het keurmerk van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging. Wij zijn gecertificeerd en deskundig en kunnen alle tapijten probleemloos reinigen.

Laat het ons oplossen

Als uw tapijt smoezelig is geworden of er zitten vele vlekken in, dan denkt u misschien aan vervanging. Het is misschien moeilijk te geloven, maar een goede tapijtreiniger is in staat alle soorten tapijt goed en veilig te reinigen. In bijna alle gevallen krijgen we het tapijt weer piekfijn in orde zodat u er nog jaren van kunt genieten.

6 Redenen om voor Cinco Vloerkleed Reinigen  te kiezen

  1. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging, zo bent u verzekerd van een veilige en grondige reiniging van uw perzisch tapijt.

  2. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.

  3. Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug!

  4. We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.

  5. Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier. Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

  6. Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn dan kunt u een deel of alles terugkrijgen. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten:

TOP

Perzisch tapijt geërfd. En je raad het al katten plas overal ! Jullie zijn de beste alles is eruit en nog een spuitbus schoonmaak cadeau !

by Willem Barenddsen on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Mr.

Na een slechte ervaring met een concurrent nu naar Cinco.Twee tapijten gereinigd. Fantastisch resultaat. Prima service, afhalen en bezorgen uitstekend. Vriendelijk personeel aan de deur en aan de telefoon. Een aanrader.

by Cherise Starreveld on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Super!

Erg tevreden met het resultaat na het reinigen van een 100% wol en gevlochten kleed. Het kleed is weer als nieuw!
Het afhalen en bezorgen is ook super fijn en goed geregeld.

Bedankt!

by Henk van der Leer on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Prima

Vriendelijke klantenservice, afspraken worden nageleefd, karpet prima gereinigd, schoon en rukt fris. Voor herhaling vatbaar,

by Dr van den Bergh on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
good but expensive

Service was punctual and excellent.

goed

Medewerkers prima klant gericht. tapijt weer mooi schoon
Maar het plannen van een afspraak is lastig. Ze zitten erg vast aan hun routes en tijden. Lastig dus als je zelf ook werkzaam bent

Reinigen vloerkleed

Een licht vloerkleed weer helemaal stralend. Prachtig.

by Jeannette Stegehuis. on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Karpet.

Goede service.
Karpet goed gereinigd.
Zeker een aanrader.

by Johan van Oosterwijk on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Tapijt weer prachtig.

In 1995 zèlf een tapijt meegebracht uit Tunesië. Was hard aan "cleaning" toe. Vandaag het resultaat gezien: GEWELDIG !! CINCO heeft prima kwaliteit voor een zéér redelijke prijs geleverd. bedankt.

by Hetty Gerritsen on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
tapijt

Prachtig resultaat, goede service. Ik ben een ambassadeur van uw bedrijf.

Page 1 of 85:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Relevante berichten:

* Gratis halen en brengen in heel Nederland met uitzondering van de provincies Zeeland, Limburg, de Waddeneilanden en sommige delen van Zuid-Holland en Noord Brabant.

Gratis Online Offerte

of Bel Direct 088-2999299