Dé Specialist Voor De Reiniging Van Uw Perzisch Tapijt!

100% Tevredenheidsgarantie!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie

Handgeknoopte perzische tapijten kunnen zeer kostbaar zijn. Het is dan ook van groot belang deze op de juiste manier te reinigen. Doe je dit niet dan heb je kans op doorloop van kleuren en de kwetsbare wolvezel kan aangetast worden. Cinco Cleaning heeft veel ervaring in het wassen van perzische tapijten, dit doen we al sinds 1989. Hierdoor zijn we in staat het beste resultaat te bereiken zonder risico’s op kleurdoorloop en aantasting van de vezels.

Werkwijze Perzisch Tapijt Reinigen

Na onze volledige reinigingsprocedure is uw perzisch vloerkleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

Na onze volledige reinigingsprocedure is uw perzisch vloerkleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

De meest gebruikte materialen in oosterse kleden als Perzische tapijten, Chinese en Afghaanse tapijten zijn wol, zijde en katoen. Katoen wordt vooral gebruikt voor de ketting en de inslag.

Perzische tapijten worden volgens een vastgestelde procedure getest en uiteindelijk gereinigd en gedroogd. Alle soorten wol zijn alle in meer of mindere mate krimpgevoelig in aanraking met water.

Als eerste stap wordt door ons vastgesteld wat de conditie van het tapijt is. Het tapijt wordt dan in een speciale klopmachine rustig geklopt.

Als reinigingsmiddel wordt een speciale wolreiniger gebruikt. Het product laat zich gemakkelijk met water uit het tapijt zuigen. Sterk alkalische reinigingsmiddelen zoals vele op de markt verkrijgbare tapijtreinigers zijn hier niet voor geschikt. Aantasting van de tapijtvezel of de kleur kan het resultaat zijn. Als een sterk alkalisch product is gebruikt is dit niet meer te verwijderen uit de vezels.

Vaak is dit ook de oorzaak van een onnodige, te snelle her vervuiling van het tapijt.

Vervolgens wordt het perzisch tapijt volledig gewassen en in een droogkamer gecontroleerd gedroogd. Daarna doen wij een inspectie op vlekken en geuren en behandelen eventueel na.

Als het door de keuring heen is gekomen wordt het ingepakt en maken we een afspraak om het tapijt weer schoon en fris bij u af te leveren.

Aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging

Unieke kwaliteit garantie: Wij zijn aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging.

  • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

  • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

  • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

Aangesloten reinigers dragen het keurmerk van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging. Wij zijn gecertificeerd en deskundig en kunnen alle tapijten probleemloos reinigen.

Laat het ons oplossen

Als uw tapijt smoezelig is geworden of er zitten vele vlekken in, dan denkt u misschien aan vervanging. Het is misschien moeilijk te geloven, maar een goede tapijtreiniger is in staat alle soorten tapijt goed en veilig te reinigen. In bijna alle gevallen krijgen we het tapijt weer piekfijn in orde zodat u er nog jaren van kunt genieten.

6 Redenen om voor Cinco Vloerkleed Reinigen  te kiezen

  1. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging, zo bent u verzekerd van een veilige en grondige reiniging van uw perzisch tapijt.

  2. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.

  3. Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug!

  4. We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.

  5. Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier. Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

  6. Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn dan kunt u een deel of alles terugkrijgen. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten:

by M. van Goudoever on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Zeer tevreden

Uitstekende service en vriendelijke behandeling. En het tapijt weer schoon.

Afhalen, bezorgen en e.v. vragen worden keurig beantwoord. Resultaten zijn prachtig. Tapijt is weer als nieuw. Cinco is zeker een aanrader.!

by Leontine van Vliet on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Kirmannen

Onze perzische tapijten(Kirman) zijn weer heel wat kleuriger geworden. Na 15 jaar werd reinigen weer hoog tijd. Beetje jammer dat een van de ondertapijten in tweeen werd geleverd,, dat is een beetje lastig schuiven. Verder niets dan lof, keurige mensen, goed werk.

Fris

Tapijt is weer lekker fris bedankt.Ook bedankt voor het meehelpen de zware salontafel van en op z’n plek te zetten.

by Familie Mulder on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
oosters tapijt reinigen

Prima contact, snelle reactie, nette chauffeurs, en niet onbelangrijk, ons tapijt is weer heerlijk fris en schoon. Dit was wel anders, omdat onze hond toen hij pup was nogal eens een ongelukje had. Ons andere tapijt ligt al in de garage om ook behandeld te worden.

Tapijt reiniging

Zeer tevreden , mooi schoon en ontgeurd tapijt

klasse

Zeer tevreden, nette prijs, en op tijd halen en brengen, door zeer klant vriendelijke jongens,

Zoek niet verder , om teleurstellingen te voor komen

reinigen kleed

Prima resultaat bij het reinigen van het kleed. Afhalen en brengen volgens afspraak. Al met al een prima bedrijf en service.

by Jacqueline van Brugge on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Kleed

Ons wollen kleed prima gereinigd en voelt lekker zacht aan.
Snelle reactie en prima communicatie!
Scherpe prijs en prima service.

by Wim van der Vliet on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Het bedrijf was volledig onbekend bij mij; de site ziet er goed uit. Dus toen maar contact opgenomen vanwege die wijnvlekken in de berber.
Afspraken worden keurig netjes nagekomen; het tapijt is weer helemaal in orde. Het contact met het personeel is prima verlopen. Alles geheel naar wens. Een aanrander dus voor iedereen.

Page 1 of 91:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Relevante berichten:

* Gratis halen en brengen in heel Nederland met uitzondering van de provincies Zeeland, Limburg, de Waddeneilanden en sommige delen van Zuid-Holland en Noord Brabant.

Gratis Online Offerte

of Bel Direct 088-2999299