hoogpolig tapijt reinigen

Hoogpolig Vloerkleed Laten Reinigen

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Hoogpolige tapijten hebben een luxe uitstraling, zien er geweldig uit en zijn ook nog eens erg comfortabel. Niet gek dat deze vloerkleden zo populair zijn.

Maar hoogpolige vloerkleden zijn ook een stuk lastiger te onderhouden dan laagpolige tapijten zoals Perzische tapijten, Ziegler tapijten of Patchwork tapijten.

Dat komt omdat stof en vuil zich tussen de lange polen gaat ophopen. Tussen die hoge polen kan de stofzuiger vaak moeilijk komen. En zo verzamelen deze tapijten na verloop van tijd meer vuil dan kortpolige tapijten. Het regelmatig professioneel laten reinigen van deze tapijten is dan ook belangrijk om zo lang mogelijk van uw tapijt te kunnen genieten.

Als u een hoogpolig tapijt echter op de verkeerde manier laat behandelen, dan heeft reiniging juist een averechts effect en zorgt ervoor dat u het kleed juist eerder kan weggooien.

Laat u het op een verkeerde manier reinigen, dan is er kans op:

 • Vervilting – de vezel wordt opengespleten en onherstelbaar beschadigd.
 • Latex rug gaat kapot – waardoor het tapijt z’n body verliest en slap wordt.
 • Doorloop kleuren – hoogpolige tapijten zijn vaak kleurrijk. Als er vooraf niet goed wordt getest op kleurechtheid is er kans dat de kleuren doorlopen.

Kies voor een bedrijf met ervaring en kennis

Het is dus heel belangrijk dat u voor het reinigen van uw hoogpolige tapijt het juiste bedrijf kiest. Een bedrijf met ervaring en kennis.

Cinco Vloerkleed Reinigen beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw hoogpolige vloerkleed weer een tweede leven te geven.

Voordat we uw tapijt reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op eigenschappen, materiaal, kleurechtheid, zwakke plekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed op een grondige en veilige manier gereinigd wordt.

Cinco Cleaning heeft honderden 5 sterren reviews en de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Wilt u meer te weten komen over onze unieke werkwijze? Lees dan snel verder.

Internet Aanbieding Hoogpolig Vloerkleed Reinigen

 • 10% Internetkorting – Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% internetkorting.
 • Gratis Ophalen en Afleveren  – Wij komen uw vloerkleed in bijna heel Nederland gratis ophalen en afleveren.*
 • Kies voor ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1989 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Daarnaast zijn wij als enige Nederlandse bedrijf gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit betekent altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.
 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.
 • Honderden 5-sterren online reviews van echte klanten – Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.
 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

Gegarandeerd Tevreden, Anders Geld Terug!

“Het is onze missie en passie om u als klant tevreden achter te laten. Tevreden klanten komen terug en bevelen ons aan bij familie en vrienden. Zoals u ziet is het dus ook in ons eigen belang. Wat houdt onze tevredenheidsgarantie precies in?

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent over onze diensten dan zullen we er alles aan doen dit voor u op te lossen. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag terug op uw rekening.”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Huisdierongelukje? 100% Garantie op Geur in Vloerkleden!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geldt ook voor uw huisdieren.

Een huisdierongelukje van urine in een hoogpolig vloerkleed kan een grote uitdaging zijn omdat het diep in het kleed kan trekken waardoor de geur zeer hardnekkig kan zijn.  Het is voor uzelf onmogelijk om al de urine, ontlasting of braaksel uit een hoogpolig tapijt te halen, hoogstens kan u de geur tijdelijk maskeren.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes uit hoogpolige tapijten.

U heeft bij ons altijd een 100% geurgarantie. 

Uw hoogpolige vloerkleed zal na onze behandeling niet alleen weer lekker fris ruiken maar ook weer hygiënisch schoon zijn zodat u en uw familie weer volop kunnen genieten.

Bij ons weet u dat uw tapijt écht schoon terugkrijgt.

Vraag nu uw Gratis Online Offerte aan en vink “Ontgeuren/Huisdierongeluk” aan. Wij zorgen voor de rest.

Hond blij op schoon tapijt

Werkwijze Hoogpolig Vloerkleed Reinigen

We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Daarom verzorgen wij alles van het ophalen van het vuile vloerkleed tot het afleveren en uitrollen op de juiste plaats van het schone vloerkleed. Lees hier meer over onze werkwijze:

Offerte Aanvraag

De eerste stap naar een schoon vloerkleed is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 088-2999299.
medewerkers-as

Ophalen

Als u akkoord gaat met onze offerte, dan maken we in overleg met u een afspraak om uw vloerkleed op te komen halen.
vloerkleed ophalen

Voorinspectie

Tijdens de voorinspectie zal één van onze vloerkleedexperts uw tapijt grondig bekijken. Hij zal aandachtspunten vaststellen en bepalen hoe en met welke producten het tapijt het beste gereinigd kan worden. Dit is afhankelijk van de staat en de eigenschappen van het vloerkleed. Het tapijt wordt getest op kleurechtheid zodat er geen risico is op doorloop van kleuren.
vloerkleed reinigen voorinspectie

Kloppen

Daarna gaan we het tapijt kloppen. Afhankelijk van de voorinspectie zal dit machinaal, handmatig of door middel van luchtblazers gebeuren. Dit is één van de belangrijkste stappen, omdat we hier het hoogpolige tapijt ontdoen van veel los en droog vuil waar u met de stofzuiger niet bijkwam.
vloerkleed kloppen

Reinigen

Ook afhankelijk van de voorinspectie wordt uw tapijt op de grondigste en veiligste manier gereinigd. Een antiek wollen tapijt wordt op een andere manier gereinigd dan een hoogpolig synthetisch vloerkleed. We beschikken over alle machines en kennis om alle vloerkleden de beste behandeling te geven.
vloerkleed reinigen

Extra Vlekbehandeling

Hardnekkige vlekken die er met de reiniging niet uit zijn gegaan zullen we apart nabehandelen. Zo proberen we tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Helaas kunnen we niet garanderen dat alle vlekken ook helemaal verwijderd kunnen worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben waardoor de vezel verkleurd is.
vloerkleed reinigen vlekbehandeling

Spoelen

Het kleed wordt volledig gespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen.
perzisch tapijt reinigen

Drogen en Na-inspectie

Het vloerkleed gaat eerst in een speciale tapijtcentrifuge. Hier wordt 95% van het vocht uit het tapijt gehaald. Daarna wordt het tapijt in een droogkamer geplaatst waar het onder optimale omstandigheden binnen 12 uur zal drogen.
vloerkleed drogen

Verpakken en Afleveren

We rollen uw kleed op en tapen het in, vervolgens maken we een afspraak om het tapijt weer bij u thuis af te mogen leveren. Wij brengen het naar de desbetreffende ruimte en rollen het voor u uit, zodat u direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat. Als u wilt kunnen we het vloerkleed ook inpakken voor opslag. Hier berekenen we een toeslag voor.
vloerkleed afleveren

Extra Behandelingen Beschikbaar voor Vloerkleed Reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken, geef dit aan bij het aanvragen van de offerte.

Impregneren

Na het reinigen kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Zo is uw vloerkleed nog beter beschermd tegen vuil en vlekken in de toekomst en is de kans op permanente vlekken een stuk kleiner. Dit is geschikt voor alle tapijten.

Huisdierongeluk/Ontgeuren

Huisdieren zijn leuk. Maar als ze een ongelukje hebben gehad kan het flink balen zijn. Als u voor deze optie kiest dan garanderen wij dat uw tapijt weer fris ruikt bij aflevering.

Inpakken voor opslag

Als u uw tapijt na de reiniging wilt opslaan raden wij aan het goed te verpakken zodat het beschermd is tegen mot en invloeden van buitenaf, maar zodat het wel kan ademen.

Anti Allergie Behandeling

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het tapijt doordringen. Zo wordt het tapijt minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Anti Mot Behandeling

Zit er mot in uw tapijt? En wilt u gegarandeerd geen levend beestje meer in uw tapijt? We vriezen uw tapijt dan voor de reiniging 2 weken in zodat we er zeker van zijn dat het tapijt helemaal motvrij is.

Kleurdoorloop behandelen

Heeft u waterschade gehad en zijn de kleuren van uw mooie tapijt doorgelopen? Geen zorgen. Wij kunnen deze doorloop weer voor u herstellen zodat u er niets meer van ziet.

Recensies Vloerkleed Reinigen - Wat zeggen onze klanten?

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

René Brouwer

Fantastisch hoe mooi de kleden zijn geworden. en wat een vriendelijke medewerkers. Dit bedrijf weet hoe het hoort. gewoonweg geweldig.

A. Rubbens

Wat een topbedrijf. Heldere communicatie. Prijsopgave zonder verborgen extra’s. En het kleed van wol/zijde is als nieuw! Ik beveel Cinco zeker aan.

Jacqueline Van Brugge

Ons wollen kleed prima gereinigd en voelt lekker zacht aan. Snelle reactie en prima communicatie! Scherpe prijs en prima service.

Jo Van Schijndel

Hartelijk dank voor de vlotte en duidelijke afhandeling. Alleskeurig volgens afspraak. We zijn zeer content over het resultaat. Alles weer mooi fris. Ik had, na de golf rode port over het witte kleed, niet durven te hopen dat het zo goed zou worden.We zijn er heel blij mee.

M. Schraven

Geweldige service, afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Ons tapijt is als nieuw. Vond het een risico omdat het tapijt bestaat uit wol en linnen, producten die krimp gevoelig zijn. totaal niet gekrompen. Perfect. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Ted Anema

Wij hebben een kleed laten schoonmaken door Cinco. Vanaf het eerste contact tot en met het vandaag weer terug leveren van het schone kleed 100% complimenten over de service en communicatie. Zelden kom je deze service nog tegen. In één woord ‘PERFECT’. Mvrgrt Ted

Strak geregeld.

Vloerkleden heerlijk schoon en alles super strak en duidelijk geregeld. Voorbeeldbedrijf.

Zeer tevreden!

heel tevreden

Prima geregeld. en een prachtig schoon kleed

Heel trevreden

Al meerdere keren laten doen. Ook dit keer weer tevreden met het resultaat! Altijd duidelijk vooraf prijsopgaaf en ook dit keer een noodzakelijke reparatie uitgevoerd. Op tijd terug. Wat kan een mens meer willen. Top!

Zeer, zeer tevreden !! Lekker schoon en fris.

Vloerkleed

Service en afspraken via mail prima. Niet tevreden met resultaat zoals wordt voorspeld op de site. Het ziet er fris uit maar de vlekken zijn er niet uit.

Vrouw

een prachtig schoon kleed én goede communicatie.

Vloerkleed

Professionele en super dienstverlening, duidelijke communicatie en vooral een schoon en superfris vloerkleed terug!

Mw

Wederom een prima reiniging van onze Kelim

Perfect

Echt een perfecte opknapbeurt van ons kleed. Goed geregeld snelle en duidelijke communicatie

Reinigen vloerkleed

Wij zijn zeer tevreden met t resultaat! Intensief gebruikt
Aan jullie meegegeven (zeer besmettelijke kleur) en
Bijna nieuw terug!
M.vr.gr. w de greef

byMarcJan Koopmans onCinco Tapijt en Meubelreiniging
Super!!

Zeer tevreden! Heldere communicatie, super klantvriendelijk!
Karpet is weer als nieuw! Super bedankt!

wollen vloerkleed ikea

Vandaag ons kleed terug gekregen. Prima, echt opgeknapt. Het bezorgen en ophalen wordt ook prima geregeld en ook alles wat afgesproken wordt doen ze ook echt.

reiniging karpet

Karpet door Cinco laten reinigen. Fantastische service en.........bij ons zijn alle vlekken eruit en ziet het karpet er als nieuw uit.
Alle medewerkers van Cinco bedankt voor jullie fantastische service.

Super service!

Afgelopen weekend ons kleed weer terug gekregen. Het was een tweedehandskleed met een enorm sterke geur. Mottenballen of iets ander chemisch, geen idee. Maar het rook niet best. Het kleed werd keurig op tijd opgehaald, er is heel snel en duidelijk gecommuniceerd en het kleed is weer helemaal fris. Geen vieze geur meer! Echt goede service met complimenten aan de communicatieafdeling!

Reiniging vloerkleed

Zojuist ons kleed terug gekregen.
Super blij mee, ziet er weer prachtig uit!
De slijtplek waarvoor we al gewaarschuwd waren is nauwelijks zichtbaar, ligt in de schaduw bij de bank.
Dank voor de goede zorgen.
Nogmaals dank!

We hebben vanmiddag ons kleed weer terug gekregen ba de reiniging. Wat een resultaat, mooi schoon en geen beschadigingen. Kleed is super schoon en ruikt fris.
Fijn bedrijf, alles volgens afspraak en medewerkers zijn heel vriendelijk.
Nogmaals bedankt

Review

Heel fijn bedrijf dit! Alles heel soepel en volgens afspraak verlopen, overal vriendelijke mensen, schone tapijten en m.i. redelijke prijs. Bedankt!

Geweldig bedrijf!

Wij hebben een carpet laten reinigen en impregneren het resultaat is echt geweldig, het carpet is weer als nieuw! Ook de informatie en hele afwikkeling voor het halen en brengen ging super. Echt een aanrader! Dank jullie wel medewerkers van Cinco cleaning voor dit mooie resultaat.

Tevredenheid

Gewoon uitstekend. Van het begin tot het eind. Prachtig bijna nieuw tapijt terug. 👍

Page 1 of 69:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Kies voor een bedrijf met ervaring en kennis!

Cinco Cleaning mag zich als enige bedrijf in Nederland een gecertificeerde Master Rug Cleaner noemen. Dit betekent dat we:

 • Alles weten over de verschillende soorten tapijten en hoe deze het beste gereinigd kunnen worden.

 • We continu tijd en geld investeren om meer te leren en beter te worden.

 • We bieden u de best mogelijke service.

vloerkleed reinigen

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging. Of kort gezegd de SWTM.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

 • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

 • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

 

logo swtm

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Akkoord geven op de offerte kan door de e-mail te beantwoorden. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak om uw vloerkleed op te halen.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.