De Grondigste Reiniging, Anders Gratis!

Gratis Telefonisch Advies 010-8080602

Is uw vloerkleed vuil en woont u in de omgeving van Rotterdam? Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren. Cinco Vloerkleed Reinigen Rotterdam beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw vloerkleed weer een tweede leven te geven.

Voordat we uw tapijt reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed op een veilige manier gereinigd wordt.

Cinco Cleaning heeft honderden 5 sterren reviews en de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Wilt u meer te weten komen over onze unieke werkwijze? Lees dan snel verder.

kleed reinigen

Internet Aanbieding Tapijt Reinigen

  • 10% Internetkorting – Meld uw vloerkleed via deze pagina aan voor het reiniging en ontvang direct 10% internetkorting.
  • Gratis Ophalen en Afleveren  – Woont u in de omgeving van Rotterdam? Dan komen wij uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren.
  • Kies voor ervaring en kennis – Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 vloerkleden reinigt. We kunnen dus bouwen op decennialange ervaring. Cinco werkt intensief samen met James. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Daarnaast zijn wij als enige Nederlandse bedrijf gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit betekent altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.
  • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.
  • Honderden 5-sterren online reviews van echte klanten – Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.
  • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

30 Dagen Tevredenheid Garantie: Gegarandeerd Tevreden, Anders Gratis!

“Als u binnen 30 dagen na aflevering van uw vloerkleed om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent over onze diensten dan zullen we er alles aan doen dit voor u op te lossen. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag terug op uw rekening.

Het is onze missie en passie om u als klant tevreden achter te laten. Tevreden klanten komen terug en bevelen ons aan bij familie en vrienden. Zoals u ziet is het dus ook in ons eigen belang dat u meer dan tevreden bent over uw schone vloerkleed.

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Huisdierongelukje? 100% Garantie op Geur in Vloerkleden!

Bij ons weet u dat uw tapijt écht schoon terugkrijgt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geldt ook voor uw huisdieren. Het is voor uzelf onmogelijk om al de urine, ontlasting of braaksel uit het tapijt te halen, hoogstens kan u de geur tijdelijk maskeren met een parfum.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes. U heeft bij ons altijd een 100% geurgarantie. Uw vloerkleed zal na onze behandeling niet alleen weer lekker fris ruiken maar ook weer hygiënisch schoon zijn zodat u en uw familie weer volop kunnen genieten.

Kies bij het aanmelden voor de optie “Ontgeuren / Huisdierongeluk”, en wij zorgen voor de rest.

hond op tapijt

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Rotterdam

We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Daarom verzorgen wij alles van het ophalen van het vuile vloerkleed tot het afleveren en uitrollen op de juiste plaats van het schone vloerkleed. Lees hier meer over onze werkwijze:

Offerte Aanvragen

De eerste stap naar een schoon vloerkleed is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 010-8080602.
prijs vloerkleed reinigen

Ophalen

Nadat u de opdracht heeft doorgegeven nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak om uw vloerkleed op te komen halen.
vloerkleed ophalen

Voorinspectie

Tijdens de voorinspectie zal één van onze vloerkleedexperts uw tapijt grondig bekijken. Hij zal aandachtspunten vaststellen en bepalen hoe en met welke producten het tapijt het beste gereinigd kan worden. Dit is afhankelijk van de staat en de eigenschappen van het vloerkleed. Het tapijt wordt getest op kleurechtheid zodat er geen risico is op doorloop van kleuren.
vloerkleed reinigen voorinspectie

Kloppen

Daarna gaan we het tapijt kloppen. Afhankelijk van de voorinspectie zal dit machinaal, handmatig of door middel van luchtblazers gebeuren. Dit is één van de belangrijkste stappen, omdat we hier het tapijt al ontdoen van veel los en droog vuil.
vloerkleed kloppen

Reinigen

Ook afhankelijk van de voorinspectie wordt uw tapijt op de grondigste en veiligste manier gereinigd. Een antiek wollen tapijt wordt op een andere manier gereinigd dan een hoogpolig synthetisch vloerkleed. We beschikken over alle machines en kennis om alle vloerkleden de beste behandeling te geven.
vloerkleed reinigen

Extra Vlekbehandeling

Hardnekkige vlekken die er met de reiniging niet uit zijn gegaan zullen we apart nabehandelen. Zo proberen we tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Helaas kunnen we niet garanderen dat alle vlekken ook helemaal verwijderd kunnen worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben waardoor de vezel verkleurd is.
vloerkleed reinigen vlekbehandeling

Spoelen

Het kleed wordt volledig gespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen.
perzisch tapijt reinigen

Drogen en Na-inspectie

Het vloerkleed gaat eerst in een speciale tapijtcentrifuge. Hier wordt 95% van het vocht uit het tapijt gehaald. Daarna wordt het tapijt in een droogkamer geplaatst waar het onder optimale omstandigheden binnen 12 uur zal drogen.
vloerkleed drogen

Verpakken en Afleveren

We rollen uw kleed op en tapen het in, vervolgens maken we een afspraak om het tapijt weer bij u thuis af te mogen leveren. Wij brengen het naar de desbetreffende ruimte en rollen het voor u uit, zodat u direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat. Als u wilt kunnen we het vloerkleed ook inpakken voor opslag. Hier berekenen we een toeslag voor.
vloerkleed afleveren

Extra Behandelingen Beschikbaar voor Vloerkleed Reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken, geef dit aan bij de offerteaanvraag.

Impregneren

Na het reinigen kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Zo is uw vloerkleed nog beter beschermd tegen vuil en vlekken in de toekomst en is de kans op permanente vlekken een stuk kleiner. Dit is geschikt voor alle tapijten.

Huisdierongeluk/Ontgeuren

Deze optie gebruikt u als er een ongelukje op het tapijt is gebeurt met urine, ontlasting of braaksel. Of als er een specifieke geur in het tapijt zit die u eruit wilt hebben zoals een hondengeur. Als u voor deze optie kiest dan garanderen wij dat uw tapijt weer fris ruikt bij aflevering.

Inpakken voor opslag

Als u uw tapijt na de reiniging wilt opslaan raden wij aan het goed te verpakken zodat het beschermd is tegen mot en invloeden van buitenaf, maar zodat het wel kan ademen.

Anti Allergie Behandeling

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het tapijt doordringen. Zo wordt het tapijt minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Anti Mot Behandeling

Zit er mot in uw tapijt? En wilt u gegarandeerd geen levend beestje meer in uw tapijt? We vriezen uw tapijt dan voor de reiniging 2 weken in zodat we er zeker van zijn dat het tapijt helemaal motvrij is.

Zijde Behandeling

Heeft u een tapijt waar zijde in is verwerkt? Zijden tapijten moeten op een uiterst voorzichtige manier behandeld worden om schade en kleurdoorloop te voorkomen. Kies voor deze optie als er zijde in uw vloerkleed is verwerkt.

Recensies Vloerkleed Reinigen - Wat zeggen onze klanten?

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

René Brouwer

Fantastisch hoe mooi de kleden zijn geworden. en wat een vriendelijke medewerkers. Dit bedrijf weet hoe het hoort. gewoonweg geweldig.

A. Rubbens

Wat een topbedrijf. Heldere communicatie. Prijsopgave zonder verborgen extra’s. En het kleed van wol/zijde is als nieuw! Ik beveel Cinco zeker aan.

Jacqueline Van Brugge

Ons wollen kleed prima gereinigd en voelt lekker zacht aan. Snelle reactie en prima communicatie! Scherpe prijs en prima service.

Jo Van Schijndel

Hartelijk dank voor de vlotte en duidelijke afhandeling. Alleskeurig volgens afspraak. We zijn zeer content over het resultaat. Alles weer mooi fris. Ik had, na de golf rode port over het witte kleed, niet durven te hopen dat het zo goed zou worden.We zijn er heel blij mee.

M. Schraven

Geweldige service, afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Ons tapijt is als nieuw. Vond het een risico omdat het tapijt bestaat uit wol en linnen, producten die krimp gevoelig zijn. totaal niet gekrompen. Perfect. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Ted Anema

Wij hebben een kleed laten schoonmaken door Cinco. Vanaf het eerste contact tot en met het vandaag weer terug leveren van het schone kleed 100% complimenten over de service en communicatie. Zelden kom je deze service nog tegen. In één woord ‘PERFECT’. Mvrgrt Ted

Strak geregeld.

Vloerkleden heerlijk schoon en alles super strak en duidelijk geregeld. Voorbeeldbedrijf.

Zeer tevreden!

heel tevreden

Prima geregeld. en een prachtig schoon kleed

Heel trevreden

Al meerdere keren laten doen. Ook dit keer weer tevreden met het resultaat! Altijd duidelijk vooraf prijsopgaaf en ook dit keer een noodzakelijke reparatie uitgevoerd. Op tijd terug. Wat kan een mens meer willen. Top!

Zeer, zeer tevreden !! Lekker schoon en fris.

Vloerkleed

Service en afspraken via mail prima. Niet tevreden met resultaat zoals wordt voorspeld op de site. Het ziet er fris uit maar de vlekken zijn er niet uit.

Vrouw

een prachtig schoon kleed én goede communicatie.

Vloerkleed

Professionele en super dienstverlening, duidelijke communicatie en vooral een schoon en superfris vloerkleed terug!

Mw

Wederom een prima reiniging van onze Kelim

Perfect

Echt een perfecte opknapbeurt van ons kleed. Goed geregeld snelle en duidelijke communicatie

Reinigen vloerkleed

Wij zijn zeer tevreden met t resultaat! Intensief gebruikt
Aan jullie meegegeven (zeer besmettelijke kleur) en
Bijna nieuw terug!
M.vr.gr. w de greef

byMarcJan Koopmans onCinco Tapijt en Meubelreiniging
Super!!

Zeer tevreden! Heldere communicatie, super klantvriendelijk!
Karpet is weer als nieuw! Super bedankt!

wollen vloerkleed ikea

Vandaag ons kleed terug gekregen. Prima, echt opgeknapt. Het bezorgen en ophalen wordt ook prima geregeld en ook alles wat afgesproken wordt doen ze ook echt.

reiniging karpet

Karpet door Cinco laten reinigen. Fantastische service en.........bij ons zijn alle vlekken eruit en ziet het karpet er als nieuw uit.
Alle medewerkers van Cinco bedankt voor jullie fantastische service.

Super service!

Afgelopen weekend ons kleed weer terug gekregen. Het was een tweedehandskleed met een enorm sterke geur. Mottenballen of iets ander chemisch, geen idee. Maar het rook niet best. Het kleed werd keurig op tijd opgehaald, er is heel snel en duidelijk gecommuniceerd en het kleed is weer helemaal fris. Geen vieze geur meer! Echt goede service met complimenten aan de communicatieafdeling!

Reiniging vloerkleed

Zojuist ons kleed terug gekregen.
Super blij mee, ziet er weer prachtig uit!
De slijtplek waarvoor we al gewaarschuwd waren is nauwelijks zichtbaar, ligt in de schaduw bij de bank.
Dank voor de goede zorgen.
Nogmaals dank!

We hebben vanmiddag ons kleed weer terug gekregen ba de reiniging. Wat een resultaat, mooi schoon en geen beschadigingen. Kleed is super schoon en ruikt fris.
Fijn bedrijf, alles volgens afspraak en medewerkers zijn heel vriendelijk.
Nogmaals bedankt

Review

Heel fijn bedrijf dit! Alles heel soepel en volgens afspraak verlopen, overal vriendelijke mensen, schone tapijten en m.i. redelijke prijs. Bedankt!

Geweldig bedrijf!

Wij hebben een carpet laten reinigen en impregneren het resultaat is echt geweldig, het carpet is weer als nieuw! Ook de informatie en hele afwikkeling voor het halen en brengen ging super. Echt een aanrader! Dank jullie wel medewerkers van Cinco cleaning voor dit mooie resultaat.

Tevredenheid

Gewoon uitstekend. Van het begin tot het eind. Prachtig bijna nieuw tapijt terug. 👍

Page 1 of 69:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Kies voor een bedrijf met ervaring en kennis!

Cinco Cleaning mag zich als enige bedrijf in Nederland een gecertificeerde Master Rug Cleaner noemen. Dit betekent dat we:

  • Alles weten over de verschillende soorten tapijten en hoe deze het beste gereinigd kunnen worden.

  • We continu tijd en geld investeren om meer te leren en beter te worden.

  • We bieden u de best mogelijke service.

vloerkleed reinigen

Cinco Vloerkleed Reinigen heeft gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking.

logo james

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Wij berekenen vaste prijzen inclusief BTW en komen het in omgeving Rotterdam gratis ophalen en afleveren.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 010-8080602 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.