De Specialist Voor de Reiniging van Uw Berber Tapijt

Nu 10% Internetkorting en 100% Tevredenheidsgarantie!

 “Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Gratis VlekverwijderaarBerber Tapijt Reinigen:

 • 10% Internet Korting – Vraag hiernaast een offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% korting.

 • Gratis Flesje Professionele Vlekverwijderaar. Alle nieuwe klanten ontvangen een fles Cinvlek Vlekverwijderaar (400ml). Het verwijderd snel en effectief vlekken uit de meeste materialen inclusief kleding. (Waarde € 14,95)

 • Cinvlek op? Geen probleem! Wij vervangen het gratis voor u voor de rest van uw leven (exclusief eventuele verzendkosten).

 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen we net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

 • Ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1987 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Dit betekend altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.

 • Gratis halen en brengen – Uw kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht in heel Nederland*


Aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging

Berber Tapijt ReinigenUnieke kwaliteit garantie: Wij zijn aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

 • Garantie waarborg fonds.

 • Cinco’s eigen 100% tevredenheid garantie.

Werkwijze Berber Vloerkleed Reinigen

Berber Vloerkleed Reinigen

Na onze volledige reinigingsprocedure is uw berber vloerkleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

Berber tapijten worden volgens een vastgestelde procedure getest en uiteindelijk gereinigd en gedroogd. Alle soorten wol zijn alle in meer of mindere mate krimpgevoelig in aanraking met water.

Als eerste stap wordt door ons vastgesteld wat de conditie van het tapijt is. Al naar gelang de staat van het tapijt wordt het handmatig of door middel van luchtblazers of in een speciale klopmachine rustig geklopt.

Als reinigingsmiddel wordt een speciale wolreiniger gebruikt. Het product laat zich gemakkelijk met water uit het tapijt zuigen. Sterk alkalische reinigingsmiddelen zoals vele op de markt verkrijgbare tapijtreinigers zijn hier niet voor geschikt. Aantasting van de tapijtvezel of de kleur kan het resultaat zijn. Als een sterk alkalisch product is gebruikt is dit niet meer te verwijderen uit de vezels.

Vaak is dit ook de oorzaak van een onnodige, te snelle her vervuiling van het tapijt.

Vervolgens wordt het berber tapijt volledig gewassen en in een droogkamer gecontroleerd gedroogd. Daarna doen wij een nainspectie op vlekken en geuren en behandelen eventueel na.

Vraag nu  snel uw offerte of bel 088-2999299

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen

5 Redenen om voor Cinco Vloerkleed Reinigen  te kiezen

 • U krijgt bij ons altijd snel antwoord.  Wij hebben meestal binnen een week tijd om u te helpen.

 • U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.

 • Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug!

 • We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.

 • Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn dan kunt u een deel of alles terugkrijgen. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.


Vraag hieronder uw GRATIS offerte aan of bel direct met 088-2999299

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Dit zeggen onze klanten:

[dt_testimonials type=”masonry” padding=”20″ column_width=”370″ number=”8″ orderby=”rand” order=”desc”]

Vraag een Gratis Offerte Aan.

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen


Relevante berichten:

* Gratis halen en brengen in heel Nederland met uitzondering van de provincies Zeeland, Limburg en de Waddeneilanden.

Gratis Online Offerte

Of Bel Direct 088-2999299