De Specialist voor Berber Tapijt Reinigen

Nu 10% Internetkorting en 100% Tevredenheidsgarantie

Is uw berber vuil en wilt u uw berber tapijt reinigen?

Voordat we beginnen met reinigen wordt het tapijt grondig geïnspecteerd. We kijken onder andere naar: risico op kleurdoorloop, zwakke plekken, beschadigingen en materialen. Aan de hand van deze inspectie wordt de meest optimale reinigingsmethode bepaalt. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw berber tapijt op de meest grondige en veiligste manier gereinigd wordt.

Cinco Cleaning is o.a. gespecialiseerd in:

vloerkleed reinigen

Berber tapijt laten reinigen

 • 10% Internet Korting – Vraag op deze pagina een offerte aan voor het reinigen van uw berber vloerkleed en ontvang direct 10% korting.
 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen we net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!
 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.
 • Ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1987 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Dit betekend altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.
 • Gratis halen en brengen – Uw wollen kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht in heel Nederland*

Gegarandeerd Tevreden, Anders Geld Terug!

“Wij zijn gespecialiseerd in wollen vloerkleed reinigen en staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Huisdierongelukje? 100% Garantie op Geur in Berber Tapijten!

Een ongelukje kan zomaar gebeuren. En dat geld ook voor uw huisdieren. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van huisdierongelukjes. U heeft bij ons dan ook altijd een 100% geurgarantie. Zo bent u er zeker van dat het tapijt weer schoon, fris en hygiënisch is als we het weer bij u uitrollen.

Als u hiervan gebruik wilt maken geef dan bij de aanvraag aan dat het om een huisdierongelukje gaat. Wij zorgen voor de rest.

vloerkleed reinigen

Werkwijze Berber Tapijt Reinigen

We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Daarom verzorgen wij alles van het ophalen van het vuile vloerkleed tot het afleveren en uitrollen op de juiste plaats van het schone vloerkleed. Lees hier meer over onze werkwijze:

Als u akkoord gaat met onze offerte maken we een afspraak om uw vloerkleed op te halen.

Berber tapijten worden volgens een vastgestelde procedure getest en uiteindelijk gereinigd en gedroogd. Alle soorten wol zijn alle in meer of mindere mate krimpgevoelig in aanraking met water.

Als eerste stap wordt door ons vastgesteld wat de conditie van het tapijt is. Afhankelijk van de staat van het tapijt wordt het handmatig of door middel van luchtblazers of in een speciale klopmachine rustig geklopt.

Als reinigingsmiddel wordt een speciale wolreiniger gebruikt. Het product laat zich gemakkelijk met water uit het tapijt zuigen. Sterk alkalische reinigingsmiddelen zoals vele op de markt verkrijgbare tapijtreinigers zijn hier niet voor geschikt. Aantasting van de tapijtvezel of de kleur kan het resultaat zijn. Als een sterk alkalisch product is gebruikt is dit niet meer te verwijderen uit de vezels.

Vaak is dit ook de oorzaak van een onnodige, te snelle her vervuiling van het tapijt.

Vervolgens wordt het berber tapijt volledig gewassen en in een droogkamer gecontroleerd gedroogd. Daarna doen wij een naïnspectie op vlekken en geuren en behandelen eventueel na.

Tenslotte maken we weer een afspraak met u om het schone tapijt weer af te leveren en bij u uit te rollen.

berber tapijt reinigen

Extra Behandelingen Beschikbaar voor Berber Tapijt Reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken geef dit aan bij het aanvragen van de offerte.

Impregneren

Na het reinigen kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Zo is uw vloerkleed nog beter beschermd tegen vuil en vlekken in de toekomst en is de kans op permanente vlekken een stuk kleiner. Dit is geschikt voor alle tapijten.

Huisdierongeluk/Ontgeuren

Huisdieren zijn leuk. Maar als ze een ongelukje hebben gehad kan het flink balen zijn. Als u voor deze optie kiest dan garanderen wij dat uw tapijt weer fris ruikt bij aflevering.

Inpakken voor opslag

Als u uw tapijt na de reiniging wilt opslaan raden wij aan het goed te verpakken zodat het beschermd is tegen mot en invloeden van buitenaf, maar zodat het wel kan ademen.

Anti Allergie Behandeling

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het tapijt doordringen. Zo wordt het tapijt minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Anti Mot Behandeling

Zit er mot in uw tapijt? En wilt u gegarandeerd geen levend beestje meer in uw tapijt? We vriezen uw tapijt dan voor de reiniging 2 weken in zodat we er zeker van zijn dat het tapijt helemaal motvrij is.

Kleurdoorloop behandelen

Heeft u waterschade gehad en zijn de kleuren van uw mooie tapijt doorgelopen? Geen zorgen. Wij kunnen deze doorloop weer voor u herstellen zodat u er niets meer van ziet.

Recensies Berber Reinigen - Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

René Brouwer

Fantastisch hoe mooi de kleden zijn geworden. en wat een vriendelijke medewerkers. Dit bedrijf weet hoe het hoort. gewoonweg geweldig.

A. Rubbens

Wat een topbedrijf. Heldere communicatie. Prijsopgave zonder verborgen extra’s. En het kleed van wol/zijde is als nieuw! Ik beveel Cinco zeker aan.

Jacqueline Van Brugge

Ons wollen kleed prima gereinigd en voelt lekker zacht aan. Snelle reactie en prima communicatie! Scherpe prijs en prima service.

Jo Van Schijndel

Hartelijk dank voor de vlotte en duidelijke afhandeling. Alleskeurig volgens afspraak. We zijn zeer content over het resultaat. Alles weer mooi fris. Ik had, na de golf rode port over het witte kleed, niet durven te hopen dat het zo goed zou worden.We zijn er heel blij mee.

M. Schraven

Geweldige service, afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Ons tapijt is als nieuw. Vond het een risico omdat het tapijt bestaat uit wol en linnen, producten die krimp gevoelig zijn. totaal niet gekrompen. Perfect. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Ted Anema

Wij hebben een kleed laten schoonmaken door Cinco. Vanaf het eerste contact tot en met het vandaag weer terug leveren van het schone kleed 100% complimenten over de service en communicatie. Zelden kom je deze service nog tegen. In één woord ‘PERFECT’. Mvrgrt Ted

Kies voor een Tapijtreinigingsbedrijf met Ervaring en Kennis.

Cinco Cleaning mag zich als enige bedrijf in Nederland een Master Rug Cleaner noemen. Dit betekend dat we:

 • Alles weten over de verschillende soorten tapijten en hoe deze het beste gereinigd kunnen worden.

 • We continu tijd en geld investeren om meer te leren en beter te worden.

 • We bieden u de best mogelijke service.

vloerkleed reinigen

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging. Of kort gezegd de SWTM.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

 • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

 • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

Aangesloten reinigers dragen het keurmerk van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging. Wij zijn gecertificeerd en deskundig en kunnen alle tapijten probleemloos reinigen.

logo swtm

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Akkoord geven op de offerte kan door de e-mail te beantwoorden. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak om uw vloerkleed op te halen.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.