Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 984 reviews
by Betty van Bellen-Goddijn on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Tevreden over het kleed. Maar waarom geen steekkarretje om het kleed naar de voordeur te vervoeren? Vooral voor de eerste kleine man die het kleed op zijn schouders moest afhalen, vond ik het zwaar. Mijn voordeur is nou niet bepaald dicht bij de ingang van mijn appartement.

Klasse!

Geheel volgens afspraak een prachtig schoon kleed. Bezorgd op 5 december met gedicht én chocolade letter! Hoe leuk is dat.

Goede service en communicatie ,komt afspraken na. Wij zijn supertevreden.

...nog steeds onder de indruk van het geweldige resultaat: ons tapijt als nieuw! Dank jullie wel in het bijzonder die stoere chauffeurs die het hele land door rijden en vriendelijk en attent -zelfs mét chocoladeletter met gedicht- het tapijt thuis afhalen en bezorgen!

Prima geregeld!

Prima service, duidelijke communicatie en afspraken worden netjes nagekomen. Wollen kleed ziet er weer als nieuw uit.

Mrs

Prima service, duidelijke afspraken, redelijke prijs en een perfect gereinigd wollen vloerkleed, bijna weer ala nieuw! Een aanrader!!

Resultaat is prima, uitstekende communicatie door het bedrijf en afspraken goed nagekomen. Aanrader!!

Hr

Kan niet beter! Gewoon super

super schoon !

Mijn wollen kleed was echt aan een reinigingsbeurt toe. Via mail offerte aangevraagd en deze was zeer snel binnen. Ophaalafspraak gemaakt en met een week was het kleed weer terug. Helemaal schoon en fris. Heel blij mee !

Top

Online offerte aangevraagd, prima binnen afgesproken budget gebleven.Supermooi resultaat, vriendelijke mensen, netjes ,denken mee, zeer hoog werktempo,Heel tevreden.

Page 1 of 99:
«
 
 
1
2
3
 
»