Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 946 reviews
by Marianne Tuijt on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Weer als nieuw.

Eindelijk 1 augustus zijn we dan verhuisd en konden we eindelijk de gereinigde en opgerolde kleden na lange tijd voor het eerst bekijken. Wat een heerlijke verrassing. Ze waren als nieuw. Alle vlekken van kleinkinderen en puppies en kittens van de loop der jaren waren verdwenen en het rook weer fris. Hartelijke bedankt, voor de service, de kwaliteit en jullie adviezen. Wij bevelen jullie van harte bij anderen aan.

Dhr

Hele fijne zaak alles volgens afspraak een aanrader

Reiniging vloerkleed

Prima bedrijf, communicatie top! Nakomen afspraken Top!
Reiniging en ontgeuren vloerkleed Top!

Vloerkleden zijn helemaal opgeknapt na reinigingsbeurt

Ik heb 2 vloerkleden laten reinigen bij Cinco en ben zeer tevreden over het eindresultaat. De communicatie zowel per e-mail als telefoon was snel en correct. De chauffeur die de kleden kwam ophalen en terugbrengen was zeer vriendelijk. Kortom: een 100% tevreden klant!

tapijtreiniging

Keurig telefonisch te woord gestaan, afspraken worden netjes nagekomen, tapijt was prima gereinigd. Kortom een zeer tevreden klant.

Snelle en uiterst correcte service

Ze doen er echt alles aan om de kwaliteit en service te waarborgen en leveren. We zijn dan ook superblij met het eindresultaat.

Reinigen tapijt

Goede adviezen en duidelijke communicatie, ophalen en brengen volgens afspraak. Zeer goed resultaat en blij met de door Cinco uitgevoerde reiniging van ons Perzisch tapijt. Aanrader!

maan

Ik ben heel blij met het resultaat nadat mijn kleden door Cinco gereinigd is. Het ophalen en afleveren is precies gegaan zoals ze gezegd hebben en de communicatie verloopt heel goed en
nog bedankt

Hele goede service. Communicatie uitstekend. Aardige, betrouwbare jongens die het tapijt brachten en ophaalden. Zeer tevreden en kan Cinco aanraden. Annet

Zijden Kashmir

Snelle en goede service. Zijden Kashmir tapijt is weer opgefrist.
Bedankt.

Page 1 of 95:
«
 
 
1
2
3
 
»