Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Average rating:  
 1394 reviews
byHenk Hofstee Holtrop onCinco Tapijt en Meubelreiniging

Helaas kon ons tapijt niet meer (optimaal) gereinigd worden. Cinco bracht geen (transport)kosten in rekening en communiceerde helder over de status van de reiniging. Mijn complimenten!

byAuk Groeneveld onCinco Tapijt en Meubelreiniging

Mijn mooie Barbara Broekman vloerkleed helemaal opgefrist en schoon weer teruggebracht. Rode wijn vlekken tot mijn verrassing totaal verdwenen. Ook de communicatie en afhandeling door personeel en chauffeurs was tot mijn volle tevredenheid. Mijn komplimenten voor uw vakkundigheid.

byGer onCinco Tapijt en Meubelreiniging
Geen

Ons vloerkleed ziet er weer prima uit. Goede begeleiding door cincon! Een aanrader!!

byJan van Oostenbrugge onCinco Tapijt en Meubelreiniging
reiniging kleed

prima communicatie . halen en brengen van kleed prima in order

byHella Klieverik onCinco Tapijt en Meubelreiniging
Super

Wij zijn super tevreden over de reiniging van ons vloerkleed. Het ziet er weer heel schoon en fris uit. Ook de kleuren zijn weer heel mooi opgekomen. Ook over jullie communie en het halen en brengen waren we heel tevreden. Top! &Heel erg bedankt.

byTh.Veltman onCinco Tapijt en Meubelreiniging
Reiniging en services

Tevreden klant! Jammer dat niet alle vlekken te verwijderen waren. Communicatie heel goed. Resultaat zou misschien verbeterd kunnen worden. Grauwsluier voor de bank is minder verdwenen dan verwacht.

byMarthe onCinco Tapijt en Meubelreiniging
Wit kleed na 18 jaar weer als nieuw!

Hartelijk dank aan de medewerkers van Cinco Cleaning voor het reinigen van mijn kleed, een hoogpolig gebroken wit tapijt van gemengde materialen (wol/linnen). Ik ben bijzonder tevreden: herkende mijn eigen kleed bijna niet meer, zó schoon is het geworden! Het is weer als nieuw. Had ik niet verwacht gezien de structuur, het materiaal en opeenhoping van 18 jaar (!) vuil. Complimenten ook voor de geweldige service met het halen en brengen en de goede, duidelijke realistische uitleg vooraf over wat ik kon verwachten - verwachtingen die dus ruimschoots zijn overtroffen!

byTon onCinco Tapijt en Meubelreiniging
Netjes, maar geen wonderen

Service heel goed, alles op tijd en goed gecommunice
erd. Eindresultaat redelijk, kleed is zeker schoner maar de echt iitdagende vlekken zijn nog steeds zichtbaar. Wel minder maar niet weg.. Een 10 voor service, een 7 voor resultaat.

byIne Berns onCinco Tapijt en Meubelreiniging
mw

Prettige en adequate communicatie. Afspraken m.b.t. tijdstippen van ophalen en terugbrengen worden in korte tijdspanne aangegeven en keurig nagekomen. De vloerkleden zien er weer prachtig uit. Ik zal Cinco zeker aanbevelen bij nieuwe klanten.

byAnnemarie onCinco Tapijt en Meubelreiniging
Top !

Topservice ! Op afgesproken tijden gehaald en gebracht en , boven verwachting, mooi schoon geworden !

Page 1 of 140:
«
 
 
1
2
3
 
»