Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Average rating:  
 1236 reviews
by Henk Wiegerinck on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
vloerkleed

kleed is keurig schoon gemaakt; de hele procedure is volgens afspraak gerealiseerd; een eventuele nieuwe opdracht blijft hoogst actueel

by Maria on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Excellent carpet cleaning service

Cinco Cleaning did an excellent cleaning service on my rugs. They look like new and have a very pleasant smell. The employees are very friendly and kept me informed of the process the whole time. Also, they have a very good price.

by Maria on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
een nieuw kleed!

Via mijn zus de tip van Cinco door gekregen. We twijfelden over een nieuw kleed maar zie die maar eens naar tevredenheid te vinden. Reinigen was de volgende optie. Gebeld en prima geïnformeerd. Het kleed laten "ontmotten" en reinigen. Drie weken onderweg geweest maar dat kwam goed uit i.v.m. de verbouwing. Klantvriendelijkheid, communicatie, levering allemaal top! Het was echt een cadeau toen we het kleed uit rolden, als nieuw! Hartelijk dank!

by CSD on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Als nieuw

Ik had niet verwacht dat het kleed er zo goed uit zou zien, dacht dat er slijtplekken inzitten en dat onze hond en kat het moois er wel af hadden gekrabd. Verder ook erg prettig contact met bezorger, ophaler en kantoormensen.

by a.albada on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
schoon!

mijn vloerkleed was ernstig vervuild er zat ook een koffievlek in. na reiniging weer schoon! afspraken kloppen, vriendelijke bejegening, goede prijs/kwaliteit verhouding. kortom een aanrader.

by Helma on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Goede service , goede communicatie. Mooi schoon kleed , voor een schappelijke prijs

by c.schekkerman on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
vloerkleed

Keurige service voor ophalen en brengen. Afspraken goed nagekomen en kleed ziet er weer als nieuw uit. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

by Cili on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
wollen vloerkleed

Alles is perfect! Ze zijn heel vriendelijk, servicegericht, het ophalen/terugbrengen is een grote pluspunt en de vloerkleden zijn fantastisch schoon en zij ruiken heerlijk

by Margarita on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Vloerkleed reinigen

Mijn kleed werd keurig opgehaald en helemaal schoon en fris teruggebracht. Zeer klantvriendelijk bedrijf en doet wat ze belooft. Prijs / kwaliteit is uitstekend. Dit is 300% voor herhaling vatbaar.

by Anita on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Vloerkleed

Bezorg en ophaaldienst een 10.
Reinigingen Vloerkleed een 10.
Prijs een een 10
Dank jullie wel.

Page 1 of 124:
«
 
 
1
2
3
 
»