Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Average rating:  
 1150 reviews
by Rob Moorman on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Cinco is super!

Van op google vinden tot aflevering.. alles was super! Prijs, communicatie, ophalen/afleveren, echt mega! Volgende keer weer en ik beveel het aan iedereen aan:).

by Isabel on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Heel tevreden

Kleed is weer als nieuw. Goede snelle service. Contact verloopt perfect. Heel blij mee.

by Bart-Jan on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Ons oude en vaal geworden tapijt ligt er weer bij als nooit te voren. Diepe kleur is terug. Goede en stipte service!

by J. Mast on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Heel blij met schone kleden

Alle rare vlekken zijn weer uit onze kleden. Ze waren wat langer weg dan gehoopt. Maar superblij met het resultaat.

by Jan on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Ben zeer tevreden over de communicatie, de klantvriendelijkheid, het nakomen van de afsprakende service en de kwaliteit van het geleverderde reinigingswerk. Mijn wollen kleed is weer schoon en fris.

by Thea on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Ik ben zeer goed te spreken over Cinco. Onze hond had gebraakt over ons kleed. Ik was bang dat ons kleed naar de vernieling was. Gelukkig was dit niet het geval.Mijn wollen kleed is als nieuw nadat het kleed door Cinco is gereinigd.

by Cathy on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Berber kleed weer mooi ecru

Voor het eerst een ecru berber kleed laten reinigen. Het kleed was niet meer ecru en ik was ook huiverig ook het echt schoon zou worden. Ik heb over Cinco erg veel goede recensies gelezen en heb de gok genomen. Nu ligt mijn kleed weer en als nieuw! Helemaal schoon. Ik ben zeer tevreden en ook de prijs is heel netjes enge kregen er een bus vlekkenspray bij. Kleed was opgehaald en thuis gebracht. Deze firma kan ik aanraden en ik zal hier dan ook weer terug keren. Bedankt voor de snelle en goede service Cinco👍

by Jessica Sengers on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Duur maar goed.

Mijn nepalese lichtgekleurde wollen tapijt neemt de hele zitkamer in beslag en had al veel meegemaakt. Niet alle vlekken zijn er uit en dat had ik ook niet verwacht. Met wol kun je niet alles doen. Het is wel prachtig geworden. Zelfs weer een beetje dikker. Ik ben blij dat ik het heb laten doen.

by Louise on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Zeer tevreden!

Heerlijk, ons tapijt is weer als nieuw! Wat een fijn bedrijf. Raad het bij iedereen aan. Goede communicatie via e-mail. Alles goed geregeld en duidelijk. Bedankt Cinco!

by Els Nederpel on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Tevreden klant

Enige tijd geleden waren wij op zoek naar een bedrijf dat motten uit een perzisch tapijt kon verwijderen. Na vele ontevreden telefoontjes kwamen we terecht bij Cinco. Duidelijke uitleg over hoe zij dit aan gingen pakken, duidelijke prijsopgave waarover we later zelfs teruggebeld werden omdat die nog lager uitviel. Mails ontvangen wanneer en welke tijd het tapijt werd opgehaald en na drie weken weer een mailtje wanneer het weer bezorgd kon worden. Vriendelijke chauffeur, had zelfs een cadeautje in de vorm van een spuitbus met vlekken verwijderaar. Kortom....fantastisch bedrijf, aanrader.

Page 1 of 115:
«
 
 
1
2
3
 
»