Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 626 reviews
heer

Bedrijf komt afspraken zorgvuldig na. Het gereinigde vloerkleed ruikt weer fris en ziet er als nieuw weer uit. wij zijn bezonder tevreden met het resultaat en de zeer prettige manier van werken .We zullen zeker weer gebruikmaken van de fa. Cinco bij een volgende gelegenheid.

Complimenten

Heel erg blij met ons gereinigde perzisch tapijt. Goede comunicatie omtrend ophalen en afleveren. Perfecte service en wat een schoon en fris tapijt hebben we weer. Lijkt wel nieuw. Cinco bedankt.

snelle en duidelijke offerte, goede en flexibele afspraken ; ons wollen kleed kregen we helemaal schoon en als nieuw terug. Fletse kleuren waren door de reiniging weer fris geworden.
Complimenten

Bedrijf komt afspraken zorgvuldig na. Het gereinigde vloerkleed ruikt weer fris en ziet er als nieuw weer uit. Ook bleek gemorste kaarsvet uit het kleed te zijn verwijderd. Helemaal top! Wat ons betreft verdienen jullie een dikke 10 en zullen wij het bedrijf aan iedereen aanraden. Hartelijk dank voor dit geweldige resultaat!

Top werk!

Opdracht voor het reinigen was snel gemaakt en ons kleed werd snel opgehaald. Ik kreeg een keurig bericht dat ze zelf niet tevreden waren over het resultaat en dat ze iets langer nodig hadden om het kleed voor ene 2de keer kosteloos(!) te reinigen. Ons wollen kleed ziet er weer als nieuw uit. Erg tevreden.

Goede service

Afspraak was snel gemaakt. Kleed is weer schoon en fris!

Echt een aanrader

Zeer tevreden over het resultaat: tapijt weer helder en veerkrachtig. Complimenten voor de vlotte communicatie en voor de prettige bezorging!!

Prima service

Opgehaald op oude adres. Retour op nieuw adres. Kleed is weer schoon en fris. Pinnen bij aflevering. Goede communicatie en flexibel in aflevermomenten.

Prima

Ons scheerwolkleed is prima gereinigd.Van tevoren werd duidelijk aangegeven wat mogelijk niet geheel onzichtbaar gereinigd zou kunnen worden.Communicatie via email was perfect.Een aanrader.

goede vlotte service

offerte vragen, bevestigen en dan super snel een belletje voor ophaal afspraak. Een week en een weekend en hups daar was mijn kleed weer mooi schoon thuis.

Page 1 of 63:
«
 
 
1
2
3
 
»