Ervaringen Vloerkleed Reinigen

Lees hier de ervaringen van mensen die hun vloerkleed professioneel hebben laten reinigen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 616 reviews

goede en nette service en het werk prima in orde

Heel tevreden

Onze kleden zijn weer keurig en fleurig! Prima service. We zijn er heel tevreden over.

by Wilma Koolstra on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Prima werk geleverd

Ons kleed had behoorlijk te lijden gehad, maar het is weer prachtig schoon geworden. Keurige afspraken kunnen maken voor ophalen en terugbrengen, Zeer aan te bevelen.

by Marianne Doorn on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Blij en tevree

Heel blij en zeer tevreden met het resultaat van de reiniging van mijn vloerkleed. Deze ziet er weer als nieuw uit. En niet te vergeten de service. Alles zeer professioneel. Echt een aanrader.

Zeer tevreden

Via internet bij Cinco terecht gekomen. Duidelijke communicatie en snelle service. Erg tevreden over het resultaat van ons vloerkleed.

Niet verwacht, toch gebeurt. Kleed weer als nieuw. Bedankt

Net bedrijf dat alles goed op orde heeft. Alles keurig netjes geregeld en een schoon frisruikend tapijt teruggekregen....

reinigen kleed

Alles is naar wens verlopen. Kleed ziet er weer fris uit!

Duidelijke afspraak en snelle afhandeling. Ernstig verontreinigd tapijt weer prima schoon. We kregen er zelfs een bus bij om vlekken te verwijderen en deze kunnen we als klant altijd gratis vervangen. Goede samenwerking wat betreft afspraken. Kortom een tevreden klant.

Op tijd ophalen en terugbrengen en een heerlijk fris tapijt weer terug tegen de afgesproken prijs. πŸ‘πŸΌπŸ‘ŒπŸ»

Reinigen vloerkleden

Een absolute aanrader.Onze vloerkleden zien er na 22 jaar weer uit als nieuw.Alles klopt bij dit bedrijf.Gemaakte afspraken worden nagekomen en de service is 100%.Chapeau

by Jacobus den Herder on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
aanrader!

Zeer adequate service. Je krijgt precies wat je wilt. Niets minder en gelukkig ook niets meer. Redelijke prijs en prima haal- en brengservice.
Ons kleed van 40 jaar oud kan aan een tweede leven beginnen.

by Yvonne van den berg on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Top

In een woord: 'geweldig' ! Had het niet verwacht dat mijn vloerkleed en stoel weer als nieuw zouden worden teruggebracht. Alle verwachtingen zijn overtroffen.
Ben er heel blij mee en kan dit bedrijf zeker aanraden!

Uitstekend!

Inmiddels hebben wij met volle tevredenheid 3 grote kleden en een kussen laten reinigen. Wij zijn zeer te spreken over de service en ook voor mogelijke problemen in de toekomst een bus vlekkenspray mogen ontvangen. Dit bedrijf zullen we iedereen aanraden!

Prima!

Een poosje geleden is ons tapijt, dat inmiddels er niet meer uitzag opgehaald door Cinco en vandaag correct op tijd weer bijna als nieuw teruggebracht. Inclusief een bus met schoonmaakmiddel voor als het weer eens mis zou gaan. Prima service en voor herhaling vatbaar.

voortreffelijk en betrouwbaar bedrijff

alles klopt bij CINCO en dus ook hun reinigingssysteem voor tapijten. duidelijke afspraken, helder contract. zeer punctueel bij ophalen en terugbrengen. en dat alles voor een redelijke prijs. hulde!

super

Wat een kleuren heeft mijn vloerkleed weer, helemaal top. Zeker een aanrader. Ook de service is meer dan oke.

Viscose vloerkleed laten reinigen

Zeer moeilijk reinigbaar vloerkleed laten reinigen. Nou, resultaat mag er zijn! Meer dan tevreden. Keurig netjes geleverd en gebracht. Eerlijk in mogelijk- en onmogelijkheden. Klantvriendelijk. Probeer zelf maar ;*)

by Koos van Rangelrooij on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Geweldige service!! Afspraak is afspraak en wordt stipt nagekomen.
Wij hebben onze meubels , vloerkleed en zelfs de matrassen in perfecte staat weer terug gekregen tegen een mooie prijs. Dit bedrijf is een aanrader en in de toekomst komen we hier zeker weer terug!!!

by Martin Karemaker on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Tapijt weer als nieuw

Anderhalve week geleden is mijn tapijt, dat inmiddels er niet meer uitzag opgehaald door Cinco en vandaag correct op tijd weer als nieuw teruggebracht. Inclusief een bus met schoonmaakmiddel voor als het weer eens mis zou gaan. Prima service en voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 31:
«
 
 
1
2
3
 
»