Ervaringen Vloerkleed Reinigen

Lees hier de ervaringen van mensen die hun vloerkleed professioneel hebben laten reinigen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 875 reviews
Perfect

Zeer tevreden met het resultaat na het reinigen van ons vloerkleed. Het kleed is weer als nieuw!
Het afhalen en bezorgen is ook super fijn en goed geregeld.

100%Woltapijt reinigen

100% woltapijt gereinigd .Wat een fantastisch resultaat.Het halen en brengen van het tapijt was TOP! Ontzettend vriendelijke heren kwamen het tapijt ophalen en terugbrengen .Cinco, is een aanrader voor iedereen die zijn tapijt wilt laten reinigen.

by rené brouwer te weesp on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
reinigen 5 tal kleden

fantastisch hoe mooi de kleden zijn geworden. en wat een vriendelijke medewerkers. dit bedrijf weet hoe het hoort. gewoonweg geweldig.

kleed reinigen

Super goede service. Ons kleed is echt weer als nieuw, kleuren zijn weer helemaal fris. Netjes opgehaald en weer afgeleverd. Kortom, top bedrijf.
Francis Hermsen

"en schoon is uw ......"

Berber tapijt gehaald en schoon teruggebracht. Prima service en prima professie t.a.v. het reinigen van kleden, meubels etc. en dat voor een acceptabele prijs.

Tevreden

Super tevreden over Cinco! Vandaag een mooi schoon en fris vloerkleed terug. Prettige afhandeling, alles in goed overleg, prijsvriendelijk en nog een reinigings spuitbus toe. Wij kunnen weer wat jaartjes vooruit. Een aanrader!

Vlotte service met halen en brengen. Perzisch kleed naar tevredenheid goed schoongemaakt en vrij van geuren.

by Cyta Tholhuijsen on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Aanrader!

Vandaag is de gereinigde kelim afgeleverd en zelfs op de bestemde plek gelegd door de bezorgers! Het kleed ziet er weer uit als nieuw; goede service tegen redelijke prijs. Communicatie ook prima!

by Francoise van Alebeek on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Top bedrijf

Zeer net bedrijf met aardige vriendelijke en nette mensen.
Mijn kleed is heerlijk schoon en fris.

by Eline Schuurman on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Perfect!!

Ons wollen hoogpolig vloerkleed fris en zacht terug gekregen. Super geregeld met de haal- en breng service, afgestemd op onze wensen. Een aanrader! Ik had dit eerder moeten doen.

Zeer professioneel bedrijf met vriendelijke klantenservice en helder afspraken. Cinco heeft uit zichzelf nog een extra bewerking gedaan om kleed echt goed te krijgen. Aanrader voor iedereen

by Marja van de Mars on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
beoordeling

Zeer zeer tevreden. Klantvriendelijkheid, snelheid van de service. Zeer goed en het vloerkleed is heel mooi geworden. in 1 woord TOP.

by Frank de lange on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Vloerkleed weer als nieuw

Vloerkleed laten reinigen + nare geur van kattenpis verwijderd. Prima service, uitermate tevreden over het resultaat

Zeer tevreden

Wat werd beloofd, werd waargemaakt. Was huiverig na eerder slechte ervaring met andere tapijtcleaner. Cinco heeft vakwerk geleverd.

Top!

Loper is weer helemaal schoon. Zeer klantvriendelijke mensen gesproken en er werd duidelijke informatie verschaft. Prima service. Het afhalen en terugbrengen is uitstekend geregeld.

weer fris

via catawiki een prachtig perzisch tapijt bemachtigd, maar die was toch niet zo fris als beweerd. Na een reinigingsbeurt door Cinco is ie weer fris want het was absoluut niet te harden. Wij zijn er heel blij mee. Dank u!

berber

De berber is weer als nieuw!!!

Zeer tevreden

Tevoren werd gezegd dat niet zeker was of de wijnvlek verwijderd kon worden, dit bleek dus wel het geval te zijn. Helemaal blij, ook nog allemaal snel en vriendelijk.

by Paul J. Vinken on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf, dat een goede service verleend door het tapijt te halen en te brengen en het heel goed heeft gereinigd. Ik zal jullie zeker aanbevelen!!

Super

Perzisch tapijt, laten reinigen en het is echt super schoon geworden ook de kleuren zijn weer prachtig.
De service is prima en al na 1 week was het kleed alweer terug.
Kortom een aanrader!

Page 1 of 44:
«
 
 
1
2
3
 
»