Missie

De missie van Cinco Cleaning is de klant te verrassen met onze service en het resultaat. Wij noemen dit intern “Cheerleaders maken”. En een Cheerleader is eigenlijk gewoon een blije klant. Daar worden we zelf ook blij van :). Maar hier houdt het niet op, Cheerleaders zijn ook blije medewerkers, partners en leveranciers.

We werken elke dag keihard aan het realiseren van dit doel. Elke dag worden er tientallen kleden afgeleverd en tapijt en meubels op locatie gereinigd en onze klant staat daarbij altijd centraal. We willen onze klanten een onvergetelijke ervaring geven. Als we hierbij een gezonde winst kunnen maken, dan kunnen we ook Cheerleaders maken van onze medewerkers, partners en leveranciers. Zo proberen we een klein verschil te maken in deze wereld en iedereen met wie we in aanraking komen een glimlach te bezorgen.

groepsfoto cinco
Overzicht Bedrijf

Cinco is gevestigd tussen de mooie groene weilanden en bossen van Drenthe in het plaatsje Havelte. We zijn gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en stoffen meubels.

We komen graag in hotels, kantoren, bedrijven en bij de mensen thuis om tapijt en meubels te reinigen.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat in 1989 is opgericht door Chris Blok met als doel het verbeteren van het binnenklimaat door het reinigen en onderhouden van tapijt en meubels. Inmiddels is de tweede generatie aan het roer met Willem Blok als Algemeen Directeur en Albert Blok als Operationeel Directeur.

Ondanks de vele jaren ervaring is Cinco een bedrijf dat bij de tijd blijft. Door te blijven leren en gebruik te maken en testen van nieuwe reinigingstechnieken zijn we steeds in staat om tot betere resultaten te komen in minder tijd. Als één van de oudste leden van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging wordt onze kwaliteit nog steeds elk jaar getest zodat onze klanten verzekerd zijn van een constante en hoge kwaliteit.

Cinco Cleaning Bussen
Niet tevreden met Cinco?

Ondanks al onze inspanningen kan het toch voorkomen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van Cinco. Laat ons weten als u ontevreden bent. Wij zorgen ervoor dat de juiste Cinco medewerker hiermee aan de slag gaat en wij laten binnen 5 dagen weten wat we eraan gaan doen.

Zo nemen we hopelijk niet alleen uw ontevredenheid weg, maar verbeteren we tegelijkertijd onze dienstverlening.

Ons Team
medewerkers albert
Albert Blok

Operationeel Directeur

medewerkers arno
Arno Haxe

Chauffeur

Medewerkers AS
Arno Staal

Chauffeur

Gerrit Bouw

Specialistisch Reiniger

medewerkers henk
Henk de Vries

Teamleider Wasserij

medewerkers jos
Jos Gerding

Wasserij / Chauffeur

medewerkers lia
Lia Valk

Klantencontact

medewerkers monique
Monique Stam

Klantencontact

medewerkers ramiro
Ramiro Stam

Wasserij / Chauffeur

medewerkers remco
Remco van Knippenberg

Specialistisch Reiniger

medewerkers remy
Remy Nijdam

Wasserij / Chauffeur / Specialistisch Reiniger

medewerkers rick
Rick Rijkers

Medewerker Wasserij

medewerkers sigrid
Sigrid Hazebroek

Teamleider Klantencontact

Tijs ter Horst

Wasserij / Chauffeur

medewerkers willem
Willem Blok

Algemeen Directeur

Werken bij Cinco?

Cinco is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Wil jij ons team komen versterken en ons helpen met het bereiken van onze doelstellingen? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.