De Specialist Voor de Reiniging van Uw Wollen Tapijt

Nu 10% Internetkorting en 100% Tevredenheidsgarantie!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

 

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

 

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie

Gratis VlekverwijderaarWollen Tapijt Reinigen:

 • 10% Internet Korting – Vraag hiernaast een offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% korting.

 • Gratis Flesje Professionele Vlekverwijderaar. Alle nieuwe klanten ontvangen een fles Cinvlek Vlekverwijderaar (400ml). Het verwijderd snel en effectief vlekken uit de meeste materialen inclusief kleding. (Waarde € 14,95)

 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen we net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

 • Ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1987 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Dit betekend altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.

 • Gratis halen en brengen – Uw wollen kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht in heel Nederlan*

Aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging

wollen vloerkleed reinigen

Na onze volledige reinigingsprocedure is uw wollen vloerkleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

Unieke kwaliteit garantie: Wij zijn aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

 • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

 • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

Aangesloten reinigers dragen het keurmerk van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging. Wij zijn gecertificeerd en deskundig en kunnen alle tapijten probleemloos reinigen.

Laat het ons oplossen

Als uw wollen tapijt smoezelig is geworden of er zitten vele vlekken in, dan denkt u misschien aan vervanging. Het is misschien moeilijk te geloven, maar een goede tapijtreiniger is in staat alle soorten tapijt goed en veilig te reinigen. In bijna alle gevallen krijgen we het tapijt weer piekfijn in orde zodat u er nog jaren van kunt genieten.

5 Redenen om voor Cinco Vloerkleed Reinigen te kiezen

 1. U krijgt bij ons altijd snel antwoord.  Wij hebben meestal binnen een week tijd om u te helpen.

 2. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.

 3. Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug!

 4. We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.

 5. Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn dan kunt u een deel of alles terugkrijgen. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.

 

Meer service van Cinco Cleaning B.V.

Tapijt en meubelreiniging expert Cinco Cleaning B.V. heeft de volgende services ontwikkeld:
Perzisch tapijt reinigen
Tapijtreiniging Amsterdam
• Tapijt reinigen Rotterdam
Tapijt reinigen Den Haag
Tapijt reinigen Eindhoven

Meer informatie over onze ophaal en breng service treft u op de desbetreffende pagina’s aan. U kunt het op uw eigen gemak doorlezen.

 

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten:

Tevreden

Tapijt (Kurdistan) weer prachtig schoon en gerepareerd. Goede communicatie en tapijt weer volgens afspraak weer op ons nieuwe adres bezorgd. Een aanrader!

by Rene Verbruggen on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
TOP

Top resultaat .... prima ophaal en breng servies
bijzonder correct personeel en een zeer goede communicatie .
gewoon TOP!!!

Aanrader

Ik ben heel blij met het resultaat nadat mijn kleed door Cinco gereinigd is. Het ophalen en afleveren is precies gegaan zoals ze gezegd hebben en de communicatie verloopt heel vlot, een aanrader!

by rene stevelink on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
tevreden

Wij zijn erg tevreden over de afhandeling van het schoonmaak traject van het tapijt. De informatie voorziening is perfect ( inzake ophalen en afleveren) maar nog belangrijker is dat het tapijt prima retour is gekomen. De bezorgers waren tevens behulpzaam om het tapijt op de juiste plek te leggen. Dit bedrijf is een goede dienstverlener.

by jo van schijndel on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
zeer tevreden.

Hartelijk dank voor de vlotte en duidelijke afhandeling. Alleskeurig volgens afspraak.
We zijn zeer content over het resultaat. Alles weer mooi fris. Ik had, na de golf rode port over het witte kleed, niet durven te hopen dat het zo goed zou worden.We zijn er heel blij mee.
Met vriendelijke groet.

by Gerhard van Dijk on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Vloerkleed

Cinco,
Bedankt! Het kleed is weer als nieuw. Klasse!
Afspraak is afspraak!!!!!

Communicatie en resultaat prima

Snelle reactie op aanvraag , Communicatie over ophalen en terugbrengen klantgericht. Eerlijk over het mogelijk niet optimale resultaat bij een wijnvlek. Het resultaat is weer een schoon kleed. Ik beveel ze aan.

by M. van Goudoever on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Zeer tevreden

Uitstekende service en vriendelijke behandeling. En het tapijt weer schoon.

Afhalen, bezorgen en e.v. vragen worden keurig beantwoord. Resultaten zijn prachtig. Tapijt is weer als nieuw. Cinco is zeker een aanrader.!

by Leontine van Vliet on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Kirmannen

Onze perzische tapijten(Kirman) zijn weer heel wat kleuriger geworden. Na 15 jaar werd reinigen weer hoog tijd. Beetje jammer dat een van de ondertapijten in tweeen werd geleverd,, dat is een beetje lastig schuiven. Verder niets dan lof, keurige mensen, goed werk.

Page 1 of 92:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Gratis Online Offerte

of Bel Direct 088-2999299