De Specialist Voor de Reiniging van Uw Wollen Tapijt

Nu 10% Internetkorting en 100% Tevredenheidsgarantie!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

 

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

 

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie

Gratis VlekverwijderaarWollen Tapijt Reinigen:

 • 10% Internet Korting – Vraag hiernaast een offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% korting.

 • Gratis Flesje Professionele Vlekverwijderaar. Alle nieuwe klanten ontvangen een fles Cinvlek Vlekverwijderaar (400ml). Het verwijderd snel en effectief vlekken uit de meeste materialen inclusief kleding. (Waarde € 14,95)

 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen we net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

 • Ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1987 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Dit betekend altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.

 • Gratis halen en brengen – Uw wollen kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht in heel Nederlan*

Aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging

wollen vloerkleed reinigen

Na onze volledige reinigingsprocedure is uw wollen vloerkleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

Unieke kwaliteit garantie: Wij zijn aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

 • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

 • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

Aangesloten reinigers dragen het keurmerk van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging. Wij zijn gecertificeerd en deskundig en kunnen alle tapijten probleemloos reinigen.

Laat het ons oplossen

Als uw wollen tapijt smoezelig is geworden of er zitten vele vlekken in, dan denkt u misschien aan vervanging. Het is misschien moeilijk te geloven, maar een goede tapijtreiniger is in staat alle soorten tapijt goed en veilig te reinigen. In bijna alle gevallen krijgen we het tapijt weer piekfijn in orde zodat u er nog jaren van kunt genieten.

5 Redenen om voor Cinco Vloerkleed Reinigen te kiezen

 1. U krijgt bij ons altijd snel antwoord.  Wij hebben meestal binnen een week tijd om u te helpen.

 2. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.

 3. Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug!

 4. We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.

 5. Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn dan kunt u een deel of alles terugkrijgen. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.

 

Meer service van Cinco Cleaning B.V.

Tapijt en meubelreiniging expert Cinco Cleaning B.V. heeft de volgende services ontwikkeld:
Perzisch tapijt reinigen
Tapijtreiniging Amsterdam
• Tapijt reinigen Rotterdam
Tapijt reinigen Den Haag
Tapijt reinigen Eindhoven

Meer informatie over onze ophaal en breng service treft u op de desbetreffende pagina’s aan. U kunt het op uw eigen gemak doorlezen.

 

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten:

Perfect

Zeer tevreden met het resultaat na het reinigen van ons vloerkleed. Het kleed is weer als nieuw!
Het afhalen en bezorgen is ook super fijn en goed geregeld.

100%Woltapijt reinigen

100% woltapijt gereinigd .Wat een fantastisch resultaat.Het halen en brengen van het tapijt was TOP! Ontzettend vriendelijke heren kwamen het tapijt ophalen en terugbrengen .Cinco, is een aanrader voor iedereen die zijn tapijt wilt laten reinigen.

by rené brouwer te weesp on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
reinigen 5 tal kleden

fantastisch hoe mooi de kleden zijn geworden. en wat een vriendelijke medewerkers. dit bedrijf weet hoe het hoort. gewoonweg geweldig.

kleed reinigen

Super goede service. Ons kleed is echt weer als nieuw, kleuren zijn weer helemaal fris. Netjes opgehaald en weer afgeleverd. Kortom, top bedrijf.
Francis Hermsen

"en schoon is uw ......"

Berber tapijt gehaald en schoon teruggebracht. Prima service en prima professie t.a.v. het reinigen van kleden, meubels etc. en dat voor een acceptabele prijs.

Tevreden

Super tevreden over Cinco! Vandaag een mooi schoon en fris vloerkleed terug. Prettige afhandeling, alles in goed overleg, prijsvriendelijk en nog een reinigings spuitbus toe. Wij kunnen weer wat jaartjes vooruit. Een aanrader!

Vlotte service met halen en brengen. Perzisch kleed naar tevredenheid goed schoongemaakt en vrij van geuren.

by Cyta Tholhuijsen on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Aanrader!

Vandaag is de gereinigde kelim afgeleverd en zelfs op de bestemde plek gelegd door de bezorgers! Het kleed ziet er weer uit als nieuw; goede service tegen redelijke prijs. Communicatie ook prima!

by Francoise van Alebeek on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Top bedrijf

Zeer net bedrijf met aardige vriendelijke en nette mensen.
Mijn kleed is heerlijk schoon en fris.

by Eline Schuurman on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Perfect!!

Ons wollen hoogpolig vloerkleed fris en zacht terug gekregen. Super geregeld met de haal- en breng service, afgestemd op onze wensen. Een aanrader! Ik had dit eerder moeten doen.

Page 1 of 88:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Gratis Online Offerte

of Bel Direct 088-2999299