Vloerkleed Reinigen in Utrecht

100% Garantie bij Cinco Cleaning!

Dé Specialist in Utrecht voor het reinigen van uw vloerkleed.

Cinco Vloerkleed Reinigen Utrecht beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw vloerkleed weer een tweede leven te geven.

We begrijpen dat u ook een druk leven heeft en nemen u daarom graag zoveel mogelijk werk uit handen. Geen zorgen, u hoeft zelf niet te sjouwen. Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren met onze eigen haal- en brengservice.

Voordat we uw tapijt reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed op een veilige én grondige manier gereinigd wordt.

Als uw tapijt weer helemaal schoon en droog is maken we een afspraak om het vloerkleed weer bij u thuis af te leveren. 

En dit alles tegen hele gunstige tarieven.

Onze slogan is niet voor niets: Geen gedoe, grondig schoon.

Gratis Telefonisch Advies

Waarom Cinco Cleaning?

Meer dan 3000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5.  Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google en Facebook.

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Veel bedrijven doen vloerkleed reinigen “er even bij”.  Met als resultaat een niet schoon en/of beschadigd vloerkleed retour.

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in vloerkleedreiniging. We beschikken over de efficiëntste kledenwasserij in Nederland en rijden dagelijks efficiënte routes door heel Nederland. 

Door deze combinatie kunnen we eerlijke prijzen bieden en alleen de allerhoogste kwaliteit leveren.

Cinco Cleaning is nog niet 100% CO2-neutraal. Maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk te bereiken.

Dit doen we onder andere door ons dak te gebruiken om zelf energie op te wekken met  zonnepanelen, onze leveranciers zorgvuldig uit te kiezen en alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen te gebruiken: Onschadelijk voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Zo maken we onze CO2-voetafdruk steeds kleiner en ons doel is om uiteindelijk 100% CO2-neutraal vloerkleden te reinigen. 

Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren in heel Utrecht en omgeving. We rijden dagelijks meerdere routes met eigen chauffeurs en komen zo ook regelmatig bij u in de buurt.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 vloerkleden reinigt. We kunnen dus bouwen 30+ jaar ervaring in de tapijtreiniging.

Daarnaast beschikt Cinco Cleaning over 3 gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit zijn experts met jarenlange ervaring die vloerkleedreinigingcertificering van het allerhoogste niveau in de wereld behaald hebben. 

Deze certificering kan alleen behaald worden na minimaal 5 jaar ervaring en het volgen van een intensieve training in de USA. Dit zijn de enige drie Master Rug Cleaners in heel Nederland.

30 Dagen Tevredenheidsgarantie!

30 Dagen Tevredenheid Garantie!

“Als u op welk moment ook binnen 30 dagen na aflevering van uw vloerkleed niet helemaal tevreden bent over onze diensten dan zullen we er alles aan doen dit voor u op te lossen. Dit kan betekenen dat we delen nabehandelen of extra vlekkenbehandelingen uitvoeren of het kleed nogmaals ophalen om helemaal te reinigen. Mocht het niet lukken en bent u niet tevreden? Dan storten we het betaalde bedrag terug op uw rekening. Even goede vrienden.”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

hond op vloerkleed

Huisdierongelukje? 100% Garantie op moeilijke geuren in vloerkleden!

Bij ons weet u dat uw tapijt écht schoon terugkrijgt.

Een ongelukje van uw hond of kat op het mooie tapijt.. Wat vervelend! Maar het komt helaas vaak voor. Vergeet die chemische producten uit de supermarkt die alleen de geur tijdelijk maskeren. Dat zorgt alleen voor ergernissen en kunnen het probleem groter maken dan het is.

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. We verwijderen niet alleen de geur, maar ook alle urine en bacteriën.

Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes.

Kiest u voor ons huisdierpakket dan heeft u altijd een 100% geurgarantie.

Uw vloerkleed zal na onze behandeling niet alleen weer lekker fris ruiken maar ook weer hygiënisch schoon zijn zodat u en uw familie er weer volop van kunnen genieten.

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Utrecht

We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Daarom verzorgen wij alles van het ophalen van het vuile vloerkleed tot het afleveren en uitrollen op de juiste plaats van het schone vloerkleed. Lees hier meer over onze werkwijze:

De eerste stap naar een schoon vloerkleed is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op:

offerte aanvragen vloerkleed reinigen

Nadat u de opdracht heeft doorgegeven nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak om uw vloerkleed op te komen halen.

vloerkleed ophalen

Tijdens de voorinspectie zal één van onze vloerkleedexperts uw tapijt grondig bekijken. Hij zal aandachtspunten vaststellen en bepalen hoe en met welke producten het tapijt het beste gereinigd kan worden. Dit is afhankelijk van de staat en de eigenschappen van het vloerkleed. Het tapijt wordt getest op kleurechtheid zodat er geen risico is op doorloop van kleuren.

voorinspectie

Daarna gaan we het tapijt kloppen. Afhankelijk van de voorinspectie zal dit machinaal, handmatig of door middel van luchtblazers gebeuren. Dit is één van de belangrijkste stappen, omdat we hier het tapijt al ontdoen van veel los en droog vuil.

vloerkleed kloppen

Ook afhankelijk van de voorinspectie wordt uw tapijt op de grondigste en veiligste manier gereinigd. Een antiek wollen tapijt wordt op een andere manier gereinigd dan een hoogpolig synthetisch vloerkleed. We beschikken over alle machines en kennis om alle vloerkleden de beste behandeling te geven.

vloerkleed wassen

Hardnekkige vlekken die er met de reiniging niet uit zijn gegaan zullen we apart nabehandelen. Zo proberen we tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Helaas kunnen we niet garanderen dat alle vlekken ook helemaal verwijderd kunnen worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben waardoor de vezel verkleurd is.

vlekken verwijderen vloerkleed

Het kleed wordt volledig uitgespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen.

vloerkleed spoelen

Het vloerkleed gaat eerst in een speciale tapijtcentrifuge. Hier wordt 95% van het vocht uit het tapijt gehaald. Daarna wordt het tapijt in een droogkamer geplaatst waar het onder optimale omstandigheden binnen 12 uur zal drogen.
Na het drogen inspecteren we het tapijt grondig en voeren eventueel nog enkele nabehandelingen uit als we denken dat het resultaat verbeterd kan worden.

vloerkleed drogen

Als we tot het best haalbare resultaat zijn gekomen rollen we uw kleed op en tapen het in. Vervolgens maken we een afspraak om het tapijt weer bij u thuis af te mogen leveren. Wij brengen het naar de desbetreffende ruimte en rollen het voor u uit, zodat u direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat. Als u wilt kunnen we het vloerkleed ook inpakken voor opslag. Hier berekenen we een toeslag voor.

schone vloerkleden verpakt in opslag

Video: Vloerkleed Reinigen bij Cinco Cleaning

Bekijk in deze video hoe grondig dit vloerkleed gereinigd wordt bij Cinco Cleaning.

Stappen in deze video:

berber tapijt reinigen
Video afspelen over berber tapijt reinigen

Recensies Vloerkleed Reinigen - Wat zeggen onze klanten?

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 722 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 73 beoordelingen
Ien van Bergen
Ien van Bergen
Ik ben zeer tevreden over het reinigen van mijn tapijt. Vooral de service van halen en brengen plus de berichten daarover zijn heel correct. Prettige feestdagen, Ien van Bergen
Niels van Paridon
Niels van Paridon
2e keer ons kleed laten reinigen.Super tevreden, snelle reactie en binnen een paar dagen kleed als nieuw weer terug!
Marijke Kuik
Marijke Kuik
Heel erg tevreden met dit bedrijf. Goede heldere communicatie. Kleed was erg schoon geworden. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Super!!
Pauline Van Rijsewijk
Pauline Van Rijsewijk
We hebben ons tapijt laten reinigen bij Cinco en we zijn heel tevreden. Het tapijt is weer schoon en fris.Bovendien is het administratief/commercieel heel goed geregeld en we werden steeds op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces; van het ophalen tot het terugbrengen.Er wordt wel aandacht gevraagd voor hun overige diensten met prijzen en uitleg erbij maar niets is opdringend of voelt ongemakkelijk. Heldere en vriendelijke taalgebruik.Een aanrader dus!
Edith Jansen
Edith Jansen
Super service en prachtig kleed terug! Aanrader voor iedere kleedbezitter die zijn kleed gereinigd wil hebben.
Teuni de Ruiter
Teuni de Ruiter
Ik heb hier mijn vloerkleed laten reinigen.Ik kan alleen maar zeggen dat ik rondom tevreden ben met het resultaat.Het kleed is 8 jaar oud, er is op geleefd samen met 3 katten. Daarom heb ik gekozen voor een extra behandeling tegen kattengeuren (urinelucht).Natuurlijk zijn er gebruikssporen door slijtage maar de vlekken en de onprettige geuren zijn verdwenen.Ook over de werkwijze, de communicatie, het informeren en de medewerkers die het kleed hebben opgehaald en weer thuisbezorgd ben ik uitermate tevreden.Ik kan iedereen Cinco Cleaning aanraden. Ikzelf weet hen te vinden wanneer ik weer eens hulp bij dit soort reinigingsaktiviteiten nodig heb.
Beppie Mouw
Beppie Mouw
Komen op afgesproken tijd. Vloerkleed is weer mooi schoon geworden. Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang. Fijn bedrijf! Goede communicatie.
Ester Marcel
Ester Marcel
Hoogpolig tapijt laten reinigen met huisdier compleet. Alle honden en kattengeurtjes eruit en mooi schoon. Gehaald en gebracht, top service!
Harm Tiddens
Harm Tiddens
Tapijt (pers uit Tunesie) had nogal geleden door meerdere ongelukjes van ons hoogbejaarde hondje. Tapijt ziet er weer vitaal uit en ruikt niet meer. Dit was inmiddels de derde keer dat ze het tapijt succesvol onder handen hebben gehad👍
Willem Doeleman
Willem Doeleman
Goede afspraak ivm halen en brengen vloerkleed. Waren blij verrast hoe wij het kleed terug kregen. Leek wel nieuw. Waren gewaarschuwd dat de loopgedeeltes zichtbaar zouden blijven. Wij konden het niet terug vinden. Schitterend schoon kleed terug gekregen.
Bram Van lieshout
Bram Van lieshout
Blij verrast met het resultaat van ons gereinigd tapijt. Prijs resultaat zeer goed in balans.
Bart Nieuwenhuizen
Bart Nieuwenhuizen
Wat een top service! Wij waren niet tevreden over het resultaat en zonder discussie werd het tapijt opnieuw gereinigd zonder extra kosten. Super bedankt Cinco Cleaning!
Robert van der Vegt
Robert van der Vegt
TOP BEDRIJF MET UITMUNTENDE SERVICE.De communicatie verloopt vlot en duidelijk vanaf offerte, uitvoering en rekening.Tapijt werd op tijd opgehaald en weer terug geleverd.En aan mijn verzoek tot aflevering voor een bepaalde datum is feilloos voldaan.Per mail kreeg ik informatie over de voorinspectie plus een bies die loszat en weer door hen vastgelijmd kon worden. (met foto's)Tapijt is als nieuw.Zeer tevreden over de prijs en het geleverde resultaat.
patrick heijerman
patrick heijerman
Contact gezocht met Cinco Cleaning om ons vloerkleed te reinigen, deze werd keurig naar afspraak en tijd opgehaald.Werden goed op de hoogte gehouden dmv mail en foto’s wat evt het resultaat kon zijn.Na een week bericht gekregen om afspraak te maken voor de teruglevering.Het resultaat is een schitterend schoon en fris vloerkleed dat er weer tegen kan.Als ons kleed weer toe is aan een schoonmaakbeurt neem ik vol vertrouwen weer contact met Cinco Cleaning op 👍🏻Mvg,Fam.HeijermanHarlingen…
Claudia Wimmer
Claudia Wimmer
Snel en vriendelijk service en goede reiniging van ons vloerkleden. Wij waren erg tevreden!
Bert van Brienen
Bert van Brienen
Heel tevreden over kwaliteit van behandeling en kontakt metSinco wij kunnen het bij iedereen aanbevelen ons tapijt ziet er weer als nieuw uit.
Trilobiet Id
Trilobiet Id
Goeie service! Komen afspraken stipt na en werken zorgvuldig. Deskundig advies. Ik kom zeker terug.
Marianne Doorn
Marianne Doorn
Heb al een aantal jaren mijn berber laten reinigen door Cinco en ben dan ook zeer tevreden. Een belletje volstaat om een afspraak te maken om het kleed op te halen. Vervolgens wordt er per e-mail informatie gestuurd over de staat van het kleed. Het wordt gereinigd en wordt weer keurig teruggebracht. Ik ben dus een blijvertje, ik zou niet anders willen. Een dikke duim.
tukker5
tukker5
kleden zagen er heel schoon weer uitkeurige bediening en service
Martin Schermer
Martin Schermer
Vakwerk, Cinco! Ons tapijt ziet er weer als nieuw uit. Alles is goed verlopen. Dank voor de professionele werkwijze.
Marja Hesseling
Marja Hesseling
We hadden er alle vertrouwen in dat de vloerkleden schoon en weer als nieuw terug zouden komen. We zijn meer dan tevreden met het resultaat! Vakmensen
Hanneke
Hanneke
Wij hadden allerlei vlekken in ons witte hoogpolige berber vloerkleed. We zijn ontzettend goed geholpen. Cinco is betrouwbaar, heeft een goede haal en brengservice, ze denken mee en scheppen heldere verwachtingen.
Liesbeth Wilhelmus
Liesbeth Wilhelmus
Super geregeld allemaal en het resultaat mag er zijn! Kleed is weer als nieuw!
Gert-Jan van Rosmalen
Gert-Jan van Rosmalen
Cinco cleaning gevonden via internet vanwege de goede beoordelingen.En mijn ervaring is ook zeer positief, alles vlot verlopen van ophalen tot levering van mijn gereinigde vloerkleed aan huis. Ik kan Cinco aanbevelen!!
Annet Brink
Annet Brink
Top gedaan! Kleed is weer als nieuw.
Willemien Koopman
Willemien Koopman
Heb mijn wollen vloerkleed laten reinigen. Kreeg na het ophalen een bericht dat ze vlekken hadden geconstateerd die er vermoedelijk niet uit gingen. ( kattenpies) Dat vond ik eerlijk en inderdaad de vlekken door verkleuring zitten er nog in. Maar hij ruikt weer fris en dat vind ik het allerbelangrijkste.Groeten ,Van een tevreden klant
Thom Wennekes
Thom Wennekes
Ons mooie van Yak wol gemaakte kleurrijke Tibetaanse tapijt ziet er na reiniging weer uit als nieuw. Super!
J. Vos - Bronkhorst
J. Vos - Bronkhorst
Ik heb zowel een hoogpolig als een gewoon tapijt laten reinigen. Op het hoogpolige tapijt had onze pup een paar keer geplast. Niets meer van te zien dus wij zijn over de reiniging van beide tapijten dik tevreden!!
Liesbeth Schenk
Liesbeth Schenk
Uitstekende communicatie, prima prijs. Ziegler tapijt is fantastisch schoon geworden. We hadden er 11 jaar intensief op gelopen met onze schoenen en de kleuren en patronen waren haast niet meer te zien. Het is alsof we een nieuwe kleed hebben gekregen. Ik kan Cinco Cleaning van harte aanbevelen voor uw kostbare tapijten.Liesbeth Schenk
Carl J.M. van Geelen
Carl J.M. van Geelen
Ik had nooit verwacht dat Cinco erin zou slagen om het sterk vervuilde tapijt weer toonbaar te maken. Het resultaat is verbluffend. Ik ben zeer tevreden!!
Irma Smits
Irma Smits
Het tapijt is perfect gereinigd en goede communicatie over ophalen en afleveren.
dorina fennema
dorina fennema
Wat geniet ik van mijn schone karpet! Bedankt hiervoor. Wat een goede service bieden jullie, snelle reactie op je vraag, zowel via app als telefonisch en wat fijn dat jullie meedenken met een passend moment voor haal- en brengen te vinden. Ik ga reclame maken.
Willemijn Hilarius
Willemijn Hilarius
Wat een fantastische service en goede kwaliteit. Wij hebben ons vloerkleed laten reinigen met een geweldig resultaat; hij lijkt wel nieuw! De ophaal- en brengservice is ook super alsook de communicatie in het algemeen. Heel erg bedankt!!
R
R
Ik heb mijn hoogpolig vloerkleed laten reinigen door cinco, ik ben erg tevreden niet alleen maar om mijn kleed maar ook dat ze klantvriendelijk zijn, en dat het super fijn is dat hun de kleed zelf komen ophalen en weer thuis komen brengen. Mijn vloerkleed is weer bijna zo goed als nieuw. De loop pad is nog wel iets te zien wat hun al hadden aangegeven maar doordat mijn vloerkleed weer intens zwart is geworden valt dat niet eens op plus het voelt weer lekker zacht aan. Een dikke 10 voor cinco. 🤗Ps. In het echt ziet 't er zwarter uit dan op foto.
Mona Wesselman
Mona Wesselman
Ik ben heel tevreden met het resultaat van mijn tapijtreiniging. Goede service ook.
Elin Rijkschroeff
Elin Rijkschroeff
Tapijt laten reinigen. Goede communicatie via mail en netjes opgehaald en gebracht op aangegeven tijd. Het tapijt was echt heel schoon en fris teruggekomen. Zelfs pootafdrukken waren eruit gegaan. Dit is voor ons de 2e keer en er zal vast nog een keer volgen.
M L
M L
Onze bank (lichte kleur, 6 jaar oud) en stoelen (18 jaar oud) zaten vol vlekken door ouderdom en veel gebruik. De meneer van cincocleaning vertelde eerlijk dat hij verwachtte dat niet alle vlekken eruit zouden gaan. Na afloop zijn de stoelen weer helemaal schoon en zitten er nog een paar nauwelijks zichtbare vlekjes op de bank. De kleuren van de meubels zijn ook mooi teruggekomen en alles ruikt weer fris. Erg vriendelijke man die heel goed werk heeft geleverd, wij zijn heel tevreden!
Lia van de h
Lia van de h
Eenvoudig om afspraken te maken over het opmaken en terugbrengen van de te reinigen kleden. Duidelijke informatie over tijdslot van de afspraak. Reageren snel op vragen en wijzigingen. Producten zijn goed gereinigd.
Patricia Vlaarkamp
Patricia Vlaarkamp
Prima sevice. Kleed is opgehaald en op afspraak weer terug gebracht. Het is mooi schoon geworden. Cinco Cleaning zou ik een ieder aanbevelen
Hanneke Diets
Hanneke Diets
Cinco Cleaning heeft het door ons aangeboden wollen tapijt perfect gereinigd. Opgehaald aan huis en het na het schoonmaken weer aan huis teruggebracht. Het bedrijf heeft zich keurig aan de opgegeven tijd gehouden. In de tussentijd zelfs nog even gecommuniceerd over een lastige vlek, die er overigens toch uitgegaan is. Wij zijn bijzonder tevreden over het handelen van dit bedrijf en bevelen het zeker aan.
Aria Romeijn
Aria Romeijn
Prettige service en een mooi gereinigd tapijt
Linda Snoep
Linda Snoep
Blij met de resultaten! Mijn oude tapijtje dat behoorlijk stonk naar kattenpis, is helemaal als nieuw teruggekomen. Prettige service ook.
Lies Sangers
Lies Sangers
Ik ben vooraf duidelijk geïnformeerd over de werkwijze van Cinco Cleaning en ook tijdens het reinigingsproces ben ik benaderd over een lastige vlek en welke schade er eventueel zou kunnen optreden. Uiteindelijk heeft Cinco Cleaning alle vlekken kunnen verwijderen zonder schade en ik zie dat de kleuren van beide kleden enorm zijn opgefrist. Ik raad dit bedrijf 100% aan 👍
Anita van Oosterom
Anita van Oosterom
Vriendelijk emailcontact.
Vorige week is ons vloerkleed opgehaald en zojuist weer thuisbezorgd.
Wat ziet het vloerkleed er weer fris en mooi uit.
Dank je wel hiervoor.
Wat heel fijn is. Tijdens het reinigen worden er foto's toegstuurd👍🏻

En chapeau voor allebei de chauffeurs die met dit weer door heel Nederland crossen👏✊💪
groetjes
Anita
uit Berghem (NB)
Celeste van Creij
Celeste van Creij
Mijn vloerkleed wat ik al 2,5 jaar heb ( en heb gekregen van iemand ) was wel toe aan een goede reiniging ! Ik ben na het lezen van de revieuws overgegaan naar het aanvragen van een vrijblijvende offerte en ben gegaan voor de huisdier compleet reiniging omdat ons kleed een plek had waar ooit een ongelukje is gebeurt !
Ik ben ontzettend tevrede over de informatie die ik kreeg toegestuurd, het ophalen en afleveren ( alles binnen 1,5 week ) en de heerlijke geur die het kleed heeft bij aflevering ! De plek van het ongelukje zie je nog wel ( wat ook logische is na zelf proberen schoon te maken en zolang er in te hebben gezeten ) maar vele malen minder te zien dan hiervoor ! Ik kan niks anders zeggen dan 100% tevreden te zijn, echt super bedankt !
Jean-Jacques Almanza
Jean-Jacques Almanza
Fantastisch schoon tapijt! Lijkt als nieuw terwijl het een oud Perzisch tapijt is. Heeft weer frisse kleuren. Boven verwachting resultaat. Heel goede service , ophalen/terugbrengen. Sympathieke chauffeur.
Kortom aanrader dit bedrijf
Loes Breeschoten
Loes Breeschoten
Wist niet dat mijn vloerkleed deze kleur had 😉. Kleed volgens afspraak opgehaald en helemaal schoon teruggebracht. Geen centje pijn !
Brigitte Huisstede
Brigitte Huisstede
Als nieuw 🥳
Ons berber tapijt is even op vakantie geweest & heeft de Haman bezocht voor o.a. een goede scrub en wasbeurt.

Ziet er weer prachtig uit & kan hopelijk weer een paar jaar mee. Zelfs de cats herkennen het niet meer, zo zacht en het ruikt natuurlijk anders.

Ben zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en het gemak van ophalen en retourneren van het tapijt op afspraak is ideaal.

Hoop het lange tijd mooi te kunnen houden & mocht het weer tijd zijn voor de Spa dan weet ik jullie te vinden!!

Hartelijke groet,
Brigitte
Ingrid Voorwinde
Ingrid Voorwinde
Ik ben super tevreden met mijn gereinigd chinees kleed van 35 jaar oud. Van te voren was aangegeven dat niet alle vlekken er uit zouden gaan, logisch sommige zaten er al een tijdje in, ook had ik het zelf vaak met de hand gereinigd met te veel product wat er niet mooi uitzag. Mijn uitgangspunt was “ weer lekker fris”. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik het kleed terug had, het ziet er zo mooi en fris uit en veel vlekken zijn vervaagd of nauwelijks meer te zien, dit overtrof mijn verwachtingen. Ik beveel iedereen dit bedrijf aan. Goede en duidelijke communicatie, ophaal en retour ook helemaal goed.👍
Petra de Jager
Petra de Jager
Kleed schoon, ruikt als nieuw. Via mail keurig tijdvak voor opgalen en terugbrengen. betaallink per mail. Zeer eenvoudig.
Ron van Velzen
Ron van Velzen
Met 3 honden en 2 katten was ons licht grijze vloerkleed wel aan een wasbeurt toe. Het kleed werd op de afgesproken tijd opgehaald en na 2 weken was ie weer terug. We hadden gekozen voor het huisdier compleet pakket. Het resultaat heeft ons verwachtingen ruim overtroffen. Zoals beloofd geen geurtjes en vlekken meer en het kleed rook dan ook alsof hij net uit de fabriek kwam! En dat voor die prijs!! Super bedankt team van Cinco Cleaning. Mocht het kleed weer aan een beurtje toe zijn dan weten we jullie te vinden! 👌🏼👌🏼👌🏼
Samira Yousefi
Samira Yousefi
Goed service, Top werk 👍mijn Perzische tapijten zijn schoon en vlekkeloos terug😊👍👍
Gérard Van de Ven
Gérard Van de Ven
Prima service vriendelijke mensen en ons vloerkleed heel mooi schoon!!!Een echte aanrader!!
Betty Peters
Betty Peters
Kleed netjes terug gekregen. Ruikt weer heerlijk fris en schoon👍 bedankt voor de goede service 👏👏👏
Koos de Hond
Koos de Hond
Kleed net terug gekregen, ziet er top uit !! Ruikt schoon en is behandeld . Keurige service, echt aan te bevelen 👍
Cathy Maddox
Cathy Maddox
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Diny Garre
Diny Garre
wij zijn heel tevreden over de service van jullie medewerkers en ook zeker over het resutaat,ons vloerkleed is weer heel mooi schoon geworden. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen, dankjewel. groeten D. Garre
Ina Berenschot-Spijkman
Ina Berenschot-Spijkman
Heel tevreden! Snelle reacties, goede communicatie!
Het vloerkleed kwam veel mooier terug dan we gehoopt hadden!
Ans Schovers
Ans Schovers
Snel een afspraak.
Ben heel tevreden.
Trap met overloop met vloerbedekking.
Ook enkele malen kleden laten reinigen.
Aafke Snippe
Aafke Snippe
Een hele goeie service
Onze vloerkleed is weer als nieuwe, we zijn er super blij mee.

TOP
Hannie Veen
Hannie Veen
Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle goede reacties! Ook bij ons een weer heerlijk schoon en fluffy (lekker zacht) wollen vloerkleed terug en er werd keurig gemeld dat het "looppad" enigszins zichtbaar was gebleven, vonden ze jammer. Nou wij vinden het reuze meevallen! Dus bedankt voor de goede service.
Margreet Wols
Margreet Wols
Twee perzen weer als nieuw terug. Aanrader!
Geert-Jan Meijer
Geert-Jan Meijer
Nieuw wollen kleed na overgeven niet meer schoon te krijgen. Gebeld met Cinco: offerte ontvangen, kleed werd opgehaald en helemaal schoon teruggebracht. Top! O ja, als extra een bus met schoonmaakspray gekregen.
June Bronwasser
June Bronwasser
Wij hadden een heel groot vloerkleed met kattenpis, deze is loodzwaar. Werd zonder morren opgehaald en de klantenservice heeft extra zijn best gedaan toen het door omstandigheden niet op tijd teruggebracht kon worden. Prima dienstverlening & perfect schoon kleed!
Hennie Westerop
Hennie Westerop
we zijn heel blij met het gereinigde vloerkleed,weer als nieuw
Volgende beoordelingen

Extra Behandelingen Beschikbaar voor Vloerkleed Reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken, geef dit aan bij de offerteaanvraag.

Na het reinigen kunnen we onze Ecologische Impregneerspray aanbrengen. Dit is een natuurlijke beschermlaag die uw vloerkleed beschermd tegen vuil en vlekken. De kans op permanente vlekken is een stuk kleiner omdat vloeistoffen moeilijker de vezel kunnen binnendringen. Onze ecologische impregeneerspray is volledig natuurlijk, bevat geen fluorocarbonen en is veilig voor kleine kinderen en huisdieren. 

Deze optie gebruikt u als er een ongelukje op het tapijt is gebeurt met urine, ontlasting of braaksel. Of als er een specifieke geur in het tapijt zit die u eruit wilt hebben zoals een hondengeur. Als u voor deze optie kiest dan garanderen wij dat uw tapijt weer fris ruikt bij aflevering.

Als u uw tapijt na de reiniging wilt opslaan raden wij aan het goed te verpakken zodat het beschermd is tegen mot en invloeden van buitenaf, maar zodat het wel kan ademen. Kies voor deze optie als u wilt dat wij dit voor u verzorgen.

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het tapijt doordringen. Zo wordt het tapijt minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Zit er mot in uw tapijt? En wilt u gegarandeerd geen levend beestje meer in uw tapijt? We vriezen uw tapijt dan voor de reiniging 2 weken in zodat we er zeker van zijn dat het tapijt helemaal motvrij is.

Heeft u een tapijt waar zijde in is verwerkt? Zijden tapijten moeten op een uiterst voorzichtige manier behandeld worden om schade en kleurdoorloop te voorkomen. Kies voor deze optie als er zijde in uw vloerkleed is verwerkt.

Zet de eerste stap naar een schoon vloerkleed.

Wij berekenen vaste prijzen inclusief BTW en komen uw vloerkleed in heel Utrecht en omgeving gratis ophalen en afleveren.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur op:

Gratis Online Offerte