De Grondigste Reiniging, Anders Gratis!

Gratis Telefonisch Advies 053-8080159

Is uw vloerkleed vuil en woont u in de omgeving van Enschede? Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren. Cinco Vloerkleed Reinigen Enschede beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw vloerkleed weer een tweede leven te geven.

Voordat we uw tapijt reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed op een veilige manier gereinigd wordt.

Cinco Cleaning heeft honderden 5 sterren reviews en de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Wilt u meer te weten komen over onze unieke werkwijze? Lees dan snel verder.

Perzisch tapijt reinigen

Internet Aanbieding Tapijt Reinigen

 • 10% Internetkorting – Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% internetkorting.
 • Gratis Ophalen en Afleveren  – Woont u in de omgeving van Enschede? Dan komen wij uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren.
 • Kies voor ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1989 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Daarnaast zijn wij als enige Nederlandse bedrijf gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit betekent altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.
 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.
 • Honderden 5-sterren online reviews van echte klanten – Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.
 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

Gegarandeerd Tevreden, Anders Geld Terug!

“Het is onze missie en passie om u als klant tevreden achter te laten. Tevreden klanten komen terug en bevelen ons aan bij familie en vrienden. Zoals u ziet is het dus ook in ons eigen belang. Wat houdt onze tevredenheidsgarantie precies in?

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent over onze diensten dan zullen we er alles aan doen dit voor u op te lossen. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag terug op uw rekening.”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Huisdierongelukje? 100% Garantie op Geur in Vloerkleden!

Bij ons weet u dat uw tapijt écht schoon terugkrijgt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geldt ook voor uw huisdieren. Het is voor uzelf onmogelijk om al de urine, ontlasting of braaksel uit het tapijt te halen, hoogstens kan u de geur tijdelijk gemaskeren.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes. U heeft bij ons altijd een 100% geurgarantie. Uw vloerkleed zal na onze behandeling niet alleen weer lekker fris ruiken maar ook weer hygiënisch schoon zijn zodat u en uw familie weer volop kunnen genieten.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan en vink “Ontgeuren/Huisdierongeluk” aan. Wij zorgen voor de rest.

Hond blij op schoon tapijt

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Enschede

We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Daarom verzorgen wij alles van het ophalen van het vuile vloerkleed tot het afleveren en uitrollen op de juiste plaats van het schone vloerkleed. Lees hier meer over onze werkwijze:

Offerte Aanvraag

De eerste stap naar een schoon vloerkleed is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 053-8080159.
medewerkers-as

Ophalen

Als u akkoord gaat met onze offerte, dan maken we in overleg met u een afspraak om uw vloerkleed op te komen halen.
vloerkleed ophalen

Voorinspectie

Tijdens de voorinspectie zal één van onze vloerkleedexperts uw tapijt grondig bekijken. Hij zal aandachtspunten vaststellen en bepalen hoe en met welke producten het tapijt het beste gereinigd kan worden. Dit is afhankelijk van de staat en de eigenschappen van het vloerkleed. Het tapijt wordt getest op kleurechtheid zodat er geen risico is op doorloop van kleuren.
vloerkleed reinigen voorinspectie

Kloppen

Daarna gaan we het tapijt kloppen. Afhankelijk van de voorinspectie zal dit machinaal, handmatig of door middel van luchtblazers gebeuren. Dit is één van de belangrijkste stappen, omdat we hier het tapijt al ontdoen van veel los en droog vuil.
vloerkleed kloppen

Reinigen

Ook afhankelijk van de voorinspectie wordt uw tapijt op de grondigste en veiligste manier gereinigd. Een antiek wollen tapijt wordt op een andere manier gereinigd dan een hoogpolig synthetisch vloerkleed. We beschikken over alle machines en kennis om alle vloerkleden de beste behandeling te geven.
vloerkleed reinigen

Extra Vlekbehandeling

Hardnekkige vlekken die er met de reiniging niet uit zijn gegaan zullen we apart nabehandelen. Zo proberen we tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Helaas kunnen we niet garanderen dat alle vlekken ook helemaal verwijderd kunnen worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben waardoor de vezel verkleurd is.
vloerkleed reinigen vlekbehandeling

Spoelen

Het kleed wordt volledig gespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen.
perzisch tapijt reinigen

Drogen en Na-inspectie

Het vloerkleed gaat eerst in een speciale tapijtcentrifuge. Hier wordt 95% van het vocht uit het tapijt gehaald. Daarna wordt het tapijt in een droogkamer geplaatst waar het onder optimale omstandigheden binnen 12 uur zal drogen.
vloerkleed drogen

Verpakken en Afleveren

We rollen uw kleed op en tapen het in, vervolgens maken we een afspraak om het tapijt weer bij u thuis af te mogen leveren. Wij brengen het naar de desbetreffende ruimte en rollen het voor u uit, zodat u direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat. Als u wilt kunnen we het vloerkleed ook inpakken voor opslag. Hier berekenen we een toeslag voor.
vloerkleed afleveren

Extra Behandelingen Beschikbaar voor Vloerkleed Reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken, geef dit aan bij het aanvragen van de offerte.

Impregneren

Na het reinigen kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Zo is uw vloerkleed nog beter beschermd tegen vuil en vlekken in de toekomst en is de kans op permanente vlekken een stuk kleiner. Dit is geschikt voor alle tapijten.

Huisdierongeluk/Ontgeuren

Huisdieren zijn leuk. Maar als ze een ongelukje hebben gehad kan het flink balen zijn. Als u voor deze optie kiest dan garanderen wij dat uw tapijt weer fris ruikt bij aflevering.

Inpakken voor opslag

Als u uw tapijt na de reiniging wilt opslaan raden wij aan het goed te verpakken zodat het beschermd is tegen mot en invloeden van buitenaf, maar zodat het wel kan ademen.

Anti Allergie Behandeling

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het tapijt doordringen. Zo wordt het tapijt minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Anti Mot Behandeling

Zit er mot in uw tapijt? En wilt u gegarandeerd geen levend beestje meer in uw tapijt? We vriezen uw tapijt dan voor de reiniging 2 weken in zodat we er zeker van zijn dat het tapijt helemaal motvrij is.

Kleurdoorloop behandelen

Heeft u waterschade gehad en zijn de kleuren van uw mooie tapijt doorgelopen? Geen zorgen. Wij kunnen deze doorloop weer voor u herstellen zodat u er niets meer van ziet.

Recensies Vloerkleed Reinigen - Wat zeggen onze klanten?

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

René Brouwer

Fantastisch hoe mooi de kleden zijn geworden. en wat een vriendelijke medewerkers. Dit bedrijf weet hoe het hoort. gewoonweg geweldig.

A. Rubbens

Wat een topbedrijf. Heldere communicatie. Prijsopgave zonder verborgen extra’s. En het kleed van wol/zijde is als nieuw! Ik beveel Cinco zeker aan.

Jacqueline Van Brugge

Ons wollen kleed prima gereinigd en voelt lekker zacht aan. Snelle reactie en prima communicatie! Scherpe prijs en prima service.

Jo Van Schijndel

Hartelijk dank voor de vlotte en duidelijke afhandeling. Alleskeurig volgens afspraak. We zijn zeer content over het resultaat. Alles weer mooi fris. Ik had, na de golf rode port over het witte kleed, niet durven te hopen dat het zo goed zou worden.We zijn er heel blij mee.

M. Schraven

Geweldige service, afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Ons tapijt is als nieuw. Vond het een risico omdat het tapijt bestaat uit wol en linnen, producten die krimp gevoelig zijn. totaal niet gekrompen. Perfect. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Ted Anema

Wij hebben een kleed laten schoonmaken door Cinco. Vanaf het eerste contact tot en met het vandaag weer terug leveren van het schone kleed 100% complimenten over de service en communicatie. Zelden kom je deze service nog tegen. In één woord ‘PERFECT’. Mvrgrt Ted

Cinco is super!

Van op google vinden tot aflevering.. alles was super! Prijs, communicatie, ophalen/afleveren, echt mega! Volgende keer weer en ik beveel het aan iedereen aan:).

Heel tevreden

Kleed is weer als nieuw. Goede snelle service. Contact verloopt perfect. Heel blij mee.

Ons oude en vaal geworden tapijt ligt er weer bij als nooit te voren. Diepe kleur is terug. Goede en stipte service!

Heel blij met schone kleden

Alle rare vlekken zijn weer uit onze kleden. Ze waren wat langer weg dan gehoopt. Maar superblij met het resultaat.

Ben zeer tevreden over de communicatie, de klantvriendelijkheid, het nakomen van de afsprakende service en de kwaliteit van het geleverderde reinigingswerk. Mijn wollen kleed is weer schoon en fris.

Ik ben zeer goed te spreken over Cinco. Onze hond had gebraakt over ons kleed. Ik was bang dat ons kleed naar de vernieling was. Gelukkig was dit niet het geval.Mijn wollen kleed is als nieuw nadat het kleed door Cinco is gereinigd.

Berber kleed weer mooi ecru

Voor het eerst een ecru berber kleed laten reinigen. Het kleed was niet meer ecru en ik was ook huiverig ook het echt schoon zou worden. Ik heb over Cinco erg veel goede recensies gelezen en heb de gok genomen. Nu ligt mijn kleed weer en als nieuw! Helemaal schoon. Ik ben zeer tevreden en ook de prijs is heel netjes enge kregen er een bus vlekkenspray bij. Kleed was opgehaald en thuis gebracht. Deze firma kan ik aanraden en ik zal hier dan ook weer terug keren. Bedankt voor de snelle en goede service Cinco👍

by Jessica Sengers on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Duur maar goed.

Mijn nepalese lichtgekleurde wollen tapijt neemt de hele zitkamer in beslag en had al veel meegemaakt. Niet alle vlekken zijn er uit en dat had ik ook niet verwacht. Met wol kun je niet alles doen. Het is wel prachtig geworden. Zelfs weer een beetje dikker. Ik ben blij dat ik het heb laten doen.

Zeer tevreden!

Heerlijk, ons tapijt is weer als nieuw! Wat een fijn bedrijf. Raad het bij iedereen aan. Goede communicatie via e-mail. Alles goed geregeld en duidelijk. Bedankt Cinco!

Tevreden klant

Enige tijd geleden waren wij op zoek naar een bedrijf dat motten uit een perzisch tapijt kon verwijderen. Na vele ontevreden telefoontjes kwamen we terecht bij Cinco. Duidelijke uitleg over hoe zij dit aan gingen pakken, duidelijke prijsopgave waarover we later zelfs teruggebeld werden omdat die nog lager uitviel. Mails ontvangen wanneer en welke tijd het tapijt werd opgehaald en na drie weken weer een mailtje wanneer het weer bezorgd kon worden. Vriendelijke chauffeur, had zelfs een cadeautje in de vorm van een spuitbus met vlekken verwijderaar. Kortom....fantastisch bedrijf, aanrader.

Klant

Wij hebben inmiddels twee maal een tapijt laten reiniging en beide keren een geweldige service gekregen. Een keurig bedrijf en wij zijn zeer tevreden over de (als nieuw geworden) schone kleden. Een aanrader voor iedereen !

Tapijten weer als nieuw, zeer goede service, deze firma bevelen wij bij u aan

Tapijt reiniging

Perfect afgehandeld en alles volgens afspraak

Fantastisch!

Welk bedrijf stuurt mij OP 2e kerstdag nou een reminder over de offerte (die helaas in mijn spam box terecht was gekomen) met de opmerking "als het namelijk een vlek betreft, kunnen we beter maar zo snel mogelijk tot reiniging overgaan" (ik had immers dat vakje aangevinkt voor een online offerte). Geweldig. En veel eerder weer retour dan aangeven. Ik kan deze service van harte aanbevelen!

Het Perzisch tapijt is prachtig schoon geworden!
De communicatie en de service zijn eersteklas! Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

uitstekend

Prima schoon is onze berber. correcte, vriendelijke service van ophalen een terugbrengen.

by Johanna Jacobs on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Uitstekend bedrijf!

Cinco is een uitstekend bedrijf: communiceert goed en doelmatig, komt de afspraken feilloos na en het resultaat van de gereinigde perzen is uitstekend! Kortom: een prima service

Kleed schoon

Echt opgefrist en schoon!
Prima service en opgehaald en in korte tijd weer terug.
Helemaal goed!

Excellent service. My carpet is new.

Schoonmaak woonkamerkleden

Vandaag 2 tapijten terug gekregen. Als nieuw! Een van de kleden is een veelkleurig, wollen tapijt naar ontwerp van Corneille; nu na schoonmaak geweldig resultaat ,ook voor wat betreft de kleuren. Prima service en prijs

Page 1 of 58:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Kies voor een bedrijf met ervaring en kennis!

Cinco Cleaning mag zich als enige bedrijf in Nederland een gecertificeerde Master Rug Cleaner noemen. Dit betekent dat we:

 • Alles weten over de verschillende soorten tapijten en hoe deze het beste gereinigd kunnen worden.

 • We continu tijd en geld investeren om meer te leren en beter te worden.

 • We bieden u de best mogelijke service.

vloerkleed reinigen

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging. Of kort gezegd de SWTM.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

 • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

 • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

 

logo swtm

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Akkoord geven op de offerte kan door de e-mail te beantwoorden. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak om uw vloerkleed op te halen.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 053-8080159 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.