De Grondigste Reiniging + uw Tevredenheid, Anders GRATIS!

Nu 10% Internetkorting en Vlekverwijderaar Cadeau!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

 

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

 

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie

Gespecialiseerd in het Reinigen van:

vloerkleed reinigen Amsterdam

Wist u dat Cinco Tapijt- en Meubelreiniging al sinds 1987 vloerkleden in heel Amsterdam reinigt.

 • Zuiver Scheerwollen Vloerkleden

 • Perzische Tapijten

 • Handgeknoopte Tapijten

 • Zijden Vloerkleden

 • Synthetische Tapijten

 • Natuurlijke Tapijten

Vloerkleed Reinigen Amsterdam: Bel 020-8908059

 • 10% Internet Korting – Vraag hiernaast een offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% korting.

 • Gratis Flesje Professionele Vlekverwijderaar. Alle nieuwe klanten ontvangen een fles Cinvlek Vlekverwijderaar (400ml). Het verwijderd snel en effectief vlekken uit de meeste materialen inclusief kleding. (Waarde € 17,50)

 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen we net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

 • Ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1987 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Dit betekend altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.

 • Gratis halen en brengen – Uw kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht in heel Amsterdam en omgeving.

Aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging

Na onze volledige reinigingsprocedure is uw perzisch vloerkleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

Unieke kwaliteit garantie: Wij zijn aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

 • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

 • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

Aangesloten reinigers dragen het keurmerk van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging. Wij zijn gecertificeerd en deskundig en kunnen alle tapijten probleemloos reinigen.

Laat het ons oplossen

Als uw tapijt smoezelig is geworden of er zitten vele vlekken in, dan denkt u misschien aan vervanging. Het is misschien moeilijk te geloven, maar een goede tapijtreiniger is in staat alle soorten tapijt goed en veilig te reinigen. In bijna alle gevallen krijgen we het tapijt weer piekfijn in orde zodat u er nog jaren van kunt genieten.

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Amsterdam

Uw kleed wordt volgens een vastgestelde procedure getest en uiteindelijk gereinigd en gedroogd. Hoe reinigen wij uw vloerkleed:

 1. Ophalen – Het tapijt wordt op een samen afgesproken tijd opgehaald.

 2. Voorinspectie – Hier bekijkt een expert de materialen van uw kleed en stelt eventuele aandachtspunten en reinigingsmiddelen vast. Gaat het bijvoorbeeld om een wollen tapijt dan gebruiken wij voor de reiniging een speciale wolreiniger die de unieke eigenschappen van de wol intact laat.

 3. Kloppen – Voor een goede reiniging is dit één van de belangrijkste stappen. Het tapijt wordt grondig geklopt in een speciale klopmachine. Hier word al het losse vuil, zand en haar uit het kleed geklopt.

 4. Voorbehandeling – Afhankelijk van de grondstoffen van het tapijt word er een door Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging goedgekeurd product aangebracht en eventueel ingeborsteld. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten veilig voor mens en dier.

 5. Sproei-extractie reiniging – Het kleed wordt volledig gespoeld zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen en het niet goed spoelen zijn de voornaamste oorzaken voor snelle hervervuiling.

 6. Extra vlekkenbehandeling – Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Ondanks gebruik van specialistische producten kunnen we niet altijd garanderen dat alle vlekken 100% verwijderd kunnen worden.

 7. Drogen – Het tapijt wordt onder optimale omstandigheden gedroogd in een droogkamer.

 8. Na inspectie – Nakijken op eventuele achtergebleven vlekken en geuren en nabehandelen. Deze stap wordt herhaald totdat alles goed is bevonden.

 9. Verpakken en afleveren – Het kleed wordt verpakt en we maken een afspraak om het tapijt weer bij u af te leveren.

Dit hele proces duurt normaal gesproken +/- 1,5 week.

Vraag nu  snel uw offerte aan voor de reiniging van uw tapijt. 

Huisdierongeluk? 100% Garantie op Geur in Vloerkeden!

Bij ons weet u dat uw tapijt écht schoon terugkrijgt.

huisdierongelukEen ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geld ook voor uw huisdieren. De urinegeur kan heel hardnekkig zijn om te verwijderen uit tapijt. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes. U heeft bij ons altijd een 100% geurgarantie.Hier volgt een korte verduidelijking over hoe wij te werk gaan om huisdierongelukken te behandelen:

 • Eerst moeten de met urine verontreinigde gebieden geïdentificeerd worden. Dit doen wij met een UV lamp.
 • Daarna moet de urine behandeld worden met een speciale neutralisator om de binding met het tapijt te breken zodat de urine uit het tapijt kan worden gespoeld.
 • De urine verontreinigde gebieden worden op moleculair niveau behandeld met enzym injecties die de laatste overblijfselen van urine opeten.

Als deze procedure wordt gevolgd kunnen uitstekende resultaten worden behaald.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan en vink “Ontgeuren/Huisdierongeluk” aan. Wij zorgen voor de rest.

5 Redenen om voor Cinco Vloerkleed Reinigen  te kiezen

 1. U krijgt bij ons altijd snel antwoord.  Wij hebben meestal binnen een week tijd om u te helpen.

 2. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.

 3. Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug!

 4. We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.

 5. Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn dan kunt u een deel of alles terugkrijgen. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten:

Tevreden

Tapijt (Kurdistan) weer prachtig schoon en gerepareerd. Goede communicatie en tapijt weer volgens afspraak weer op ons nieuwe adres bezorgd. Een aanrader!

by Rene Verbruggen on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
TOP

Top resultaat .... prima ophaal en breng servies
bijzonder correct personeel en een zeer goede communicatie .
gewoon TOP!!!

Aanrader

Ik ben heel blij met het resultaat nadat mijn kleed door Cinco gereinigd is. Het ophalen en afleveren is precies gegaan zoals ze gezegd hebben en de communicatie verloopt heel vlot, een aanrader!

by rene stevelink on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
tevreden

Wij zijn erg tevreden over de afhandeling van het schoonmaak traject van het tapijt. De informatie voorziening is perfect ( inzake ophalen en afleveren) maar nog belangrijker is dat het tapijt prima retour is gekomen. De bezorgers waren tevens behulpzaam om het tapijt op de juiste plek te leggen. Dit bedrijf is een goede dienstverlener.

by jo van schijndel on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
zeer tevreden.

Hartelijk dank voor de vlotte en duidelijke afhandeling. Alleskeurig volgens afspraak.
We zijn zeer content over het resultaat. Alles weer mooi fris. Ik had, na de golf rode port over het witte kleed, niet durven te hopen dat het zo goed zou worden.We zijn er heel blij mee.
Met vriendelijke groet.

by Gerhard van Dijk on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Vloerkleed

Cinco,
Bedankt! Het kleed is weer als nieuw. Klasse!
Afspraak is afspraak!!!!!

Communicatie en resultaat prima

Snelle reactie op aanvraag , Communicatie over ophalen en terugbrengen klantgericht. Eerlijk over het mogelijk niet optimale resultaat bij een wijnvlek. Het resultaat is weer een schoon kleed. Ik beveel ze aan.

by M. van Goudoever on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Zeer tevreden

Uitstekende service en vriendelijke behandeling. En het tapijt weer schoon.

Afhalen, bezorgen en e.v. vragen worden keurig beantwoord. Resultaten zijn prachtig. Tapijt is weer als nieuw. Cinco is zeker een aanrader.!

by Leontine van Vliet on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Kirmannen

Onze perzische tapijten(Kirman) zijn weer heel wat kleuriger geworden. Na 15 jaar werd reinigen weer hoog tijd. Beetje jammer dat een van de ondertapijten in tweeen werd geleverd,, dat is een beetje lastig schuiven. Verder niets dan lof, keurige mensen, goed werk.

Page 1 of 92:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Gratis Online Offerte

of Bel Direct 020-8908059