Vloerkleed Reinigen in Amersfoort

100% Garantie bij Cinco Cleaning!

Dé Specialist in Amersfoort voor het reinigen van uw vloerkleed.

Cinco Vloerkleed Reinigen Amersfoort beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw vloerkleed weer een tweede leven te geven.

We begrijpen dat u ook een druk leven heeft en nemen u daarom graag zoveel mogelijk werk uit handen. Geen zorgen, u hoeft zelf niet te sjouwen. Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren met onze eigen haal- en brengservice.

Voordat we uw tapijt reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed op een veilige én grondige manier gereinigd wordt.

Als uw tapijt weer helemaal schoon en droog is maken we een afspraak om het vloerkleed weer bij u thuis af te leveren. 

En dit alles tegen hele gunstige tarieven.

Onze slogan is niet voor niets: Geen gedoe, grondig schoon.

Gratis Telefonisch Advies

Waarom Cinco Cleaning?

Meer dan 3000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5.  Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google en Facebook.

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Veel bedrijven doen vloerkleed reinigen “er even bij”.  Met als resultaat een niet schoon en/of beschadigd vloerkleed retour.

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in vloerkleedreiniging. We beschikken over de efficiëntste kledenwasserij in Nederland en rijden dagelijks efficiënte routes door heel Nederland. 

Door deze combinatie kunnen we eerlijke prijzen bieden en alleen de allerhoogste kwaliteit leveren.

Cinco Cleaning is nog niet 100% CO2-neutraal. Maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk te bereiken.

Dit doen we onder andere door ons dak te gebruiken om zelf energie op te wekken met  zonnepanelen, onze leveranciers zorgvuldig uit te kiezen en alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen te gebruiken: Onschadelijk voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Zo maken we onze CO2-voetafdruk steeds kleiner en ons doel is om uiteindelijk 100% CO2-neutraal vloerkleden te reinigen. 

Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren in heel Amersfoort en omgeving. We rijden dagelijks meerdere routes met eigen chauffeurs en komen zo ook regelmatig bij u in de buurt.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 vloerkleden reinigt. We kunnen dus bouwen 30+ jaar ervaring in de tapijtreiniging.

Daarnaast beschikt Cinco Cleaning over 3 gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit zijn experts met jarenlange ervaring die vloerkleedreinigingcertificering van het allerhoogste niveau in de wereld behaald hebben. 

Deze certificering kan alleen behaald worden na minimaal 5 jaar ervaring en het volgen van een intensieve training in de USA. Dit zijn de enige drie Master Rug Cleaners in heel Nederland.

30 Dagen Tevredenheidsgarantie!

30 Dagen Tevredenheid Garantie!

“Als u op welk moment ook binnen 30 dagen na aflevering van uw vloerkleed niet helemaal tevreden bent over onze diensten dan zullen we er alles aan doen dit voor u op te lossen. Dit kan betekenen dat we delen nabehandelen of extra vlekkenbehandelingen uitvoeren of het kleed nogmaals ophalen om helemaal te reinigen. Mocht het niet lukken en bent u niet tevreden? Dan storten we het betaalde bedrag terug op uw rekening. Even goede vrienden.”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

hond op vloerkleed

Huisdierongelukje? 100% Garantie op moeilijke geuren in vloerkleden!

Bij ons weet u dat uw tapijt écht schoon terugkrijgt.

Een ongelukje van uw hond of kat op het mooie tapijt.. Wat vervelend! Maar het komt helaas vaak voor. Vergeet die chemische producten uit de supermarkt die alleen de geur tijdelijk maskeren. Dat zorgt alleen voor ergernissen en kunnen het probleem groter maken dan het is.

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. We verwijderen niet alleen de geur, maar ook alle urine en bacteriën.

Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes.

Kiest u voor ons huisdierpakket dan heeft u altijd een 100% geurgarantie.

Uw vloerkleed zal na onze behandeling niet alleen weer lekker fris ruiken maar ook weer hygiënisch schoon zijn zodat u en uw familie er weer volop van kunnen genieten.

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Amersfoort

We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Daarom verzorgen wij alles van het ophalen van het vuile vloerkleed tot het afleveren en uitrollen op de juiste plaats van het schone vloerkleed. Lees hier meer over onze werkwijze:

De eerste stap naar een schoon vloerkleed is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op:

offerte aanvragen vloerkleed reinigen

Nadat u de opdracht heeft doorgegeven nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak om uw vloerkleed op te komen halen.

vloerkleed ophalen

Tijdens de voorinspectie zal één van onze vloerkleedexperts uw tapijt grondig bekijken. Hij zal aandachtspunten vaststellen en bepalen hoe en met welke producten het tapijt het beste gereinigd kan worden. Dit is afhankelijk van de staat en de eigenschappen van het vloerkleed. Het tapijt wordt getest op kleurechtheid zodat er geen risico is op doorloop van kleuren.

voorinspectie

Daarna gaan we het tapijt kloppen. Afhankelijk van de voorinspectie zal dit machinaal, handmatig of door middel van luchtblazers gebeuren. Dit is één van de belangrijkste stappen, omdat we hier het tapijt al ontdoen van veel los en droog vuil.

vloerkleed kloppen

Ook afhankelijk van de voorinspectie wordt uw tapijt op de grondigste en veiligste manier gereinigd. Een antiek wollen tapijt wordt op een andere manier gereinigd dan een hoogpolig synthetisch vloerkleed. We beschikken over alle machines en kennis om alle vloerkleden de beste behandeling te geven.

vloerkleed wassen

Hardnekkige vlekken die er met de reiniging niet uit zijn gegaan zullen we apart nabehandelen. Zo proberen we tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Helaas kunnen we niet garanderen dat alle vlekken ook helemaal verwijderd kunnen worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben waardoor de vezel verkleurd is.

vlekken verwijderen vloerkleed

Het kleed wordt volledig uitgespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen.

vloerkleed spoelen

Het vloerkleed gaat eerst in een speciale tapijtcentrifuge. Hier wordt 95% van het vocht uit het tapijt gehaald. Daarna wordt het tapijt in een droogkamer geplaatst waar het onder optimale omstandigheden binnen 12 uur zal drogen.
Na het drogen inspecteren we het tapijt grondig en voeren eventueel nog enkele nabehandelingen uit als we denken dat het resultaat verbeterd kan worden.

vloerkleed drogen

Als we tot het best haalbare resultaat zijn gekomen rollen we uw kleed op en tapen het in. Vervolgens maken we een afspraak om het tapijt weer bij u thuis af te mogen leveren. Wij brengen het naar de desbetreffende ruimte en rollen het voor u uit, zodat u direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat. Als u wilt kunnen we het vloerkleed ook inpakken voor opslag. Hier berekenen we een toeslag voor.

schone vloerkleden verpakt in opslag

Video: Vloerkleed Reinigen bij Cinco Cleaning

Bekijk in deze video hoe grondig dit vloerkleed gereinigd wordt bij Cinco Cleaning.

Stappen in deze video:

berber tapijt reinigen
Video afspelen over berber tapijt reinigen

Recensies Vloerkleed Reinigen - Wat zeggen onze klanten?

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 823 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 73 beoordelingen
Dave Schrama
Dave Schrama
Nu voor de 4e keer ons kleed laten reinigen bij dit bedrijf(mede door huisdieren). Kleed komt iedere keer fris en als nieuw terug. Ophaal en brengservice is top👌🏻. Aanrader!
Suzan Roodhart
Suzan Roodhart
Ze hebben ons kleed weer erg goed schoon gekregen. Goede communicatie gedurende het proces, makkelijk en snel een offerte en afspraak bevestigingen voor het ophalen en keurig weer terug brengen van het kleed. Erg blij met m’n schone kleed! Aanrader!
- DeVroed.W
- DeVroed.W
Prijzige vloerkleden verdienen een zorgvuldige reiniging met aandacht voor details zoals aanbevelingen voor het type kleed.Dit bedrijf is goed georganiseerd en voor iedereen aan te bevelen als het gaat om professionele reiniging.Kortom : weer een fris ruikend vloerkleed retour binnen enkele dagen.
Lizette Overman
Lizette Overman
Erg goede service en heldere communicatie. Vloerkleed is als nieuw!
C hak
C hak
Ben echt heel erg tevredenIk had pas een nieuwe kleed gekocht, maar mijn lieve hond was ziek en helaas braak vlekken veroorzaakt.Cinco Cleaning boden geen garantie dat het verwijderd zou worden, maar het is werkelijk toch echt niet meer te zien.Weer als nieuw kreeg mijn tapijt terug.Ik heb wel spoed behandeling behandeling gedaan.Echt zeer tevreden klant !
Sebastiaan van der B
Sebastiaan van der B
Cinco Cleaning is een goed bedrijf voor het reinigen van tapijten.Een oud Perzisch tapijt laten reinigen, hierbij continue een update van de stand en perfecte communicatie via e-mail.Bij aflevering bleek het tapijt te ruiken naar '' natte hond'', terwijl wij geen huisdieren hebben. Opnieuw contact opgenomen en kosteloos is het tapijt weer opgehaald en behandeld met ''huisdier compleet''Binnen 1 week kwam het tapijt weer fris terug, zonder nare geurtjes. Super services!
Annemiek Vervoort
Annemiek Vervoort
Een vlek die niet meer uit het kleed wilde en alleen maar groter werd na iedere poging die we zelf deden om deze schoon te krijgen. Laatste kans, kleed laten reinigen. Via Google gevonden en….. vloerkleed is weer helemaal schoon! Professionele partij, goede communicatie en alles volgens afspraak. Erg tevreden!
Jan en Tineke de Gruijl
Jan en Tineke de Gruijl
Ons Gabeh vloerkleed laten reinigen bij Cinco Cleaning. Vantevoren de zeer informatieve site bekeken. Ook telefonisch goede info gekregen over het proces. Kleed werd keurig op tijd gehaald en teruggebracht. Goed schoongemaakt. Al met al een prima bedrijf. We zijn heel tevreden.
rob stolwijk
rob stolwijk
als je op internet google naar een bedrijf om je karpet schoon te maken blijft het altijd spannend hoe goed je karpet schoongemaakt wordt Cinco Cleaning overtreft al mijn verwachtingen snel en goed prima service
anneke van Vliet
anneke van Vliet
Wij zijn super tevreden over het schoonmaken van ons tapijt. Het zat vol met urine vlekken van onze pup. Nu weer een fris schoon tapijt. Zoals ook aangegeven als je heeeel goed kijkt zie nog vaag wat verkleuring. Maar te verwaarlozen bij wat het was. Wij kunnen met dit tapijt weer een paar jaar door!
Katja Mulder
Katja Mulder
Kleed is weer bijna als nieuw! Dank!
Doortje Schipper
Doortje Schipper
Onze zijden tapijten zijn professioneel gereinigd. Kleuren weer als nieuw. Contact, informatie dmv emails prima en betaling eenvoudig te voldoen. Zeer tevreden, raad het bedrijf absoluut aan.
HJ Filart
HJ Filart
Duidelijke, heldere eerlijke communicatie.Snelle reactie op vragen, niets is teveel.Alles correct volgens afspraak.Vandaag vloerkleed terug en uitermate tevreden.Didy
Willemijn Welten
Willemijn Welten
Hele fijne service. Het kleed werd opgehaald door een hele vriendelijke man, die me hielp het op te rollen en in te pakken. Het kleed kwam terug als nieuw! Hadden we nooit verwacht, want er zaten flink wat intense vlekken in. Heel dankbaar!
Henny Duiveman
Henny Duiveman
Ons kleed is weer bijna als nieuw. Veel vlekken van onze hond zijn heel goed verwijderd. Cinco cleaning is dus echt een aanrader. Ook de tijdstippen van ophalen en terugbrengen werden stipt uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden.
Erwin van der Molen
Erwin van der Molen
Professioneel, snel en niet duur. Letterlijk service van deur tot deur. We hebben weer een schoon vloerkleed terug. Ook was de communicatie erg duidelijk. Een aanrader!
Erwin Booms
Erwin Booms
wat een service . ons kleed is in optimale conditie teruggebracht . het kleed is als nieuw weer. wij zijn er erg blij mee. we gaan het aan andere mensen aanbevelen. tot de volgende keer. mvg erwin.
Edwin Beumer
Edwin Beumer
Zelden z'n perfect gestroomlijnde organisatie meegemaakt.Toegankelijke en duidelijke website, alles online en super makkelijk geregeld. Middels mailtjes werd werd je duidelijk en helder op de hoogte gehouden van de voortgang van het reinigingsproces tot de aflevering weer thuis. Kortom een aanrader met een perfect schoon vloerkleed als eindresultaat!!
Peter Kranendonk
Peter Kranendonk
Goede ervaring met het reinigen van ons vloerkleed. Deze was behoorlijk vervuild door de hond en had een aantal oude vochtplekken. Helemaal schoon teruggekomen. Verder heeft Cinco Cleaning alle logistieke processen goed op orde. Zeker een aanrader.
Marloes Vlaar
Marloes Vlaar
Houdt zich aan afspraak. Tapijt keurig opgehaald en teruggebracht. Tapijt keurig schoon en fris nadat hond erop gespuugd had
Michelle van Dommelen
Michelle van Dommelen
Ge-wel-dig! Onze pup had een paar keer op ons vloerkleed geplast, we hadden het zelf al geprobeerd schoon te maken maar de vlekken bleef je zien. Ik werd gewaarschuwd dat ook Cinco het er misschien niet uit zou krijgen, maar vandaag heb ik mijn vloerkleed terug gekregen en ik ben ontzettend blij! Hij ziet er weer mooi en fris uit! Ik heb verschillende mailtjes ontvangen over de voortgang, alles was goed geregeld! Ik zou dit iedereen aanraden die nog twijfelt! 5 dikke sterren van mij, bedankt Cinco!!
Remco de Groot
Remco de Groot
Perzisch tapijt ter reiniging aangeboden.Van elke stap in het proces wordt je op de hoogte gehouden. Nadat Cinco Cleaning het tapijt heeft opgehaald wordt het tapijt onderzocht waarna een reportage aan foto's volgt met aanvullende informatie en bijzonderheden.Na de daadwerkelijke schoonmaak wordt je wederom geïnformeerd en wordt een afleverdatum voorgesteld. Na bevestiging van de datum wordt het tapijt weer aan de deur afgeleverd.Tevens bij de klantenservice navraag gedaan over het materiaal waarvan het tapijt is gemaakt. De vragen werden snel en duidelijk beantwoord.Fijn bedrijf en zeer professioneel, aanrader.
Lisette Den Besten
Lisette Den Besten
Echt een aanrader dit bedrijf! Heldere communicatie, goed geïnformeerd, komt optijd. Het kan niet beter eigenlijk.Met 4 werkdagen had ik mijn kleed al weer terug. Mooi schoon. Niet als nieuw, maar dat was te verwachten met een hoogpolig licht kleed. De looppaden blijf je wel wat zien. Dat was ook aangegeven in de mail met foto's van mijn kleed. Maar het is weer schoon en fris. Kan die nog een tijdje mee.
Nick Jamont
Nick Jamont
Ons tapijt laten reinigen via Cinco Cleaning. Aanmelden ging vlot en alle communicatie over ophaal data en terugbreng data was helder! Ons tapijt kwam super schoon terug. Aanradertje dus!
Ben de Groot
Ben de Groot
Met genoegen heb ik mijn vloerkleed meegegeven met de ophaal/bezorgdienst van Cinco Cleaning. Helemaal uit Havelte naar Hoogvliet gereden om hem op te halen. Na 10 dagen weer terug. Als nieuw. De mooie donkere kleuren waren er weer. Ik ben dik tevreden. Bedankt jongens.
Marissa de Vries
Marissa de Vries
Goed geregeld en vriendelijk personeel. Maar het belangrijkste, het tapijt komt schoon en fris terug. Goede communicatie met foto's vooraf en duidelijkheid over wat er gaat gebeuren. Op mijn kleed zaten veel hondenharen en ander vuil maar kwam echt schoon terug. Zeer tevreden!
Tinie Sterenborg
Tinie Sterenborg
Heel prettige ophaal- en retourservice.Prima communicatie en ons tapijt/ kleed is weer heerlijk schoon
Joan Klink
Joan Klink
Wat een service!! Super attent, volledig transparent. Wat wordt beloofd wordt waargemaakt. 100% aan te raden. Na een riolering overstroming durfde ik niet te hopen dat de kleden nog een kans maakten. Kijk hoe prachtig ze er nu uitzien!
Marieke Klosters
Marieke Klosters
Anti-mot behandeling wollen tapijt.Goede informatie.Uitstekende service!
karin burger
karin burger
Cinco is bij ons al jaren bekend, we laten regelmatig onze tapijten door hen reinigen. Mede omdat wij meerdere huisdieren hebben. De tapijten komen prachtig en schoon terug! Altijd weer een genot. De service is voorbeeldig. 5sterren voor dit bedrijf.
G van Gool
G van Gool
Een tapijtreiniger uit Havelte,bekeek mijn tapijt ook of het rafelte.Een goede wasbeurt voor het kleed,of het nu een loper is of kamerbreed.Een die het weer snel spik en span thuis leverte.(Gebruik gemaakt van enige dichterlijke vrijheid)
Ronald Van Den Brakel
Ronald Van Den Brakel
Vloerkleed is schoon terug gekomen, schoner dan verwacht. Met de haal en breng service is het ook nog eens een ideaal en dat voor een uitstekende prijs!
Corinne Molenaar
Corinne Molenaar
Kleden zijn ontzettend opgeknapt, snelle en goede service en prima prijs. Echt een aanrader!
Jan Spiele
Jan Spiele
Cinco Cleaning is een echte aanrader!!!Perfecte afstemming cq terugkoppeling ! Resultaat isperfect ! Haal en breng service wordt zeer correct uitgevoerd !Al met al overtreft het elke verwachting. Dikke pluim !!
Marcelle Kuiper
Marcelle Kuiper
Cinco Cleaning is heel goed bevallen. Snelle en correcte informatie en service. Ons tapijt is brandschoon!
Kees Lauwen
Kees Lauwen
Het tapijt is weer mooi schoon,
theo bos
theo bos
Keurige jonge man heeft ons tapijt opgehaald en weer afgeleverd. Het tapijt is mooi schoon en weer als nieue
eva lehrbaum
eva lehrbaum
Onze berber kleden zijn weer als nieuw! Via WhatsApp en mail goede en snelle communicatie met het bedrijf. Zijn zeer tevreden!
Liesbeth Eeftink
Liesbeth Eeftink
Fijn dat het tapijt gehaald en gebracht wordt. Er is goed overleg mogelijk en we zijn tot overeenstemming gekomen dat het wellicht wel zo is dat looppaden nog enigszins te zien blijven. Het wollen tapijt ziet er goed uit.
Siete Rutgers
Siete Rutgers
Perfecte service. Wordt keurig aangegeven wanneer de spullen worden gehaald en weer teruggebracht. Tapijt ziet er na reiniging weer uit als nieuw.
Fam. JJM. van Koesveld
Fam. JJM. van Koesveld
Wij zijn zeer tevreden! Ons wollen tapijt is weer heerlijk schoon. Maar minstens zo belangrijk: de communicatie met dit bedrijf verliep ongelooflijk prettig. Snelle reactietijd, zorgvuldig, helder en alles verliep precies zoals werd afgesproken. Van offerte, tot ophaal- en terugbreng afspraken. Erg fijn!
Andrea Borbath
Andrea Borbath
100% tevreden met de uitstekende service! Ik had een wollen tapijt met kattenurine erop die super goed gereinigd is. Geen last meer van de geur. Tapijt is keurig opgehaald op de afgesproken tijd, nagemeten waardoor ik zelfs iets minder moest betalen dan geschat, en vervolgens keurig weer thuisgebracht. Van alle stappen werd ik op de hoogte gehouden via email. Super bedankt en zal Cinco zeker aanraden.
Anita van Oosterom
Anita van Oosterom
Vriendelijk emailcontact.
Vorige week is ons vloerkleed opgehaald en zojuist weer thuisbezorgd.
Wat ziet het vloerkleed er weer fris en mooi uit.
Dank je wel hiervoor.
Wat heel fijn is. Tijdens het reinigen worden er foto's toegstuurd👍🏻

En chapeau voor allebei de chauffeurs die met dit weer door heel Nederland crossen👏✊💪
groetjes
Anita
uit Berghem (NB)
Celeste van Creij
Celeste van Creij
Mijn vloerkleed wat ik al 2,5 jaar heb ( en heb gekregen van iemand ) was wel toe aan een goede reiniging ! Ik ben na het lezen van de revieuws overgegaan naar het aanvragen van een vrijblijvende offerte en ben gegaan voor de huisdier compleet reiniging omdat ons kleed een plek had waar ooit een ongelukje is gebeurt !
Ik ben ontzettend tevrede over de informatie die ik kreeg toegestuurd, het ophalen en afleveren ( alles binnen 1,5 week ) en de heerlijke geur die het kleed heeft bij aflevering ! De plek van het ongelukje zie je nog wel ( wat ook logische is na zelf proberen schoon te maken en zolang er in te hebben gezeten ) maar vele malen minder te zien dan hiervoor ! Ik kan niks anders zeggen dan 100% tevreden te zijn, echt super bedankt !
Jean-Jacques Almanza
Jean-Jacques Almanza
Fantastisch schoon tapijt! Lijkt als nieuw terwijl het een oud Perzisch tapijt is. Heeft weer frisse kleuren. Boven verwachting resultaat. Heel goede service , ophalen/terugbrengen. Sympathieke chauffeur.
Kortom aanrader dit bedrijf
Loes Breeschoten
Loes Breeschoten
Wist niet dat mijn vloerkleed deze kleur had 😉. Kleed volgens afspraak opgehaald en helemaal schoon teruggebracht. Geen centje pijn !
Brigitte Huisstede
Brigitte Huisstede
Als nieuw 🥳
Ons berber tapijt is even op vakantie geweest & heeft de Haman bezocht voor o.a. een goede scrub en wasbeurt.

Ziet er weer prachtig uit & kan hopelijk weer een paar jaar mee. Zelfs de cats herkennen het niet meer, zo zacht en het ruikt natuurlijk anders.

Ben zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en het gemak van ophalen en retourneren van het tapijt op afspraak is ideaal.

Hoop het lange tijd mooi te kunnen houden & mocht het weer tijd zijn voor de Spa dan weet ik jullie te vinden!!

Hartelijke groet,
Brigitte
Ingrid Voorwinde
Ingrid Voorwinde
Ik ben super tevreden met mijn gereinigd chinees kleed van 35 jaar oud. Van te voren was aangegeven dat niet alle vlekken er uit zouden gaan, logisch sommige zaten er al een tijdje in, ook had ik het zelf vaak met de hand gereinigd met te veel product wat er niet mooi uitzag. Mijn uitgangspunt was “ weer lekker fris”. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik het kleed terug had, het ziet er zo mooi en fris uit en veel vlekken zijn vervaagd of nauwelijks meer te zien, dit overtrof mijn verwachtingen. Ik beveel iedereen dit bedrijf aan. Goede en duidelijke communicatie, ophaal en retour ook helemaal goed.👍
Petra de Jager
Petra de Jager
Kleed schoon, ruikt als nieuw. Via mail keurig tijdvak voor opgalen en terugbrengen. betaallink per mail. Zeer eenvoudig.
Ron van Velzen
Ron van Velzen
Met 3 honden en 2 katten was ons licht grijze vloerkleed wel aan een wasbeurt toe. Het kleed werd op de afgesproken tijd opgehaald en na 2 weken was ie weer terug. We hadden gekozen voor het huisdier compleet pakket. Het resultaat heeft ons verwachtingen ruim overtroffen. Zoals beloofd geen geurtjes en vlekken meer en het kleed rook dan ook alsof hij net uit de fabriek kwam! En dat voor die prijs!! Super bedankt team van Cinco Cleaning. Mocht het kleed weer aan een beurtje toe zijn dan weten we jullie te vinden! 👌🏼👌🏼👌🏼
Samira Yousefi
Samira Yousefi
Goed service, Top werk 👍mijn Perzische tapijten zijn schoon en vlekkeloos terug😊👍👍
Gérard Van de Ven
Gérard Van de Ven
Prima service vriendelijke mensen en ons vloerkleed heel mooi schoon!!!Een echte aanrader!!
Betty Peters
Betty Peters
Kleed netjes terug gekregen. Ruikt weer heerlijk fris en schoon👍 bedankt voor de goede service 👏👏👏
Koos de Hond
Koos de Hond
Kleed net terug gekregen, ziet er top uit !! Ruikt schoon en is behandeld . Keurige service, echt aan te bevelen 👍
Cathy Maddox
Cathy Maddox
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Diny Garre
Diny Garre
wij zijn heel tevreden over de service van jullie medewerkers en ook zeker over het resutaat,ons vloerkleed is weer heel mooi schoon geworden. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen, dankjewel. groeten D. Garre
Ina Berenschot-Spijkman
Ina Berenschot-Spijkman
Heel tevreden! Snelle reacties, goede communicatie!
Het vloerkleed kwam veel mooier terug dan we gehoopt hadden!
Ans Schovers
Ans Schovers
Snel een afspraak.
Ben heel tevreden.
Trap met overloop met vloerbedekking.
Ook enkele malen kleden laten reinigen.
Aafke Snippe
Aafke Snippe
Een hele goeie service
Onze vloerkleed is weer als nieuwe, we zijn er super blij mee.

TOP
Hannie Veen
Hannie Veen
Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle goede reacties! Ook bij ons een weer heerlijk schoon en fluffy (lekker zacht) wollen vloerkleed terug en er werd keurig gemeld dat het "looppad" enigszins zichtbaar was gebleven, vonden ze jammer. Nou wij vinden het reuze meevallen! Dus bedankt voor de goede service.
Margreet Wols
Margreet Wols
Twee perzen weer als nieuw terug. Aanrader!
Geert-Jan Meijer
Geert-Jan Meijer
Nieuw wollen kleed na overgeven niet meer schoon te krijgen. Gebeld met Cinco: offerte ontvangen, kleed werd opgehaald en helemaal schoon teruggebracht. Top! O ja, als extra een bus met schoonmaakspray gekregen.
June Bronwasser
June Bronwasser
Wij hadden een heel groot vloerkleed met kattenpis, deze is loodzwaar. Werd zonder morren opgehaald en de klantenservice heeft extra zijn best gedaan toen het door omstandigheden niet op tijd teruggebracht kon worden. Prima dienstverlening & perfect schoon kleed!
Hennie Westerop
Hennie Westerop
we zijn heel blij met het gereinigde vloerkleed,weer als nieuw
Volgende beoordelingen

Extra Behandelingen Beschikbaar voor Vloerkleed Reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken, geef dit aan bij de offerteaanvraag.

Na het reinigen kunnen we onze Ecologische Impregneerspray aanbrengen. Dit is een natuurlijke beschermlaag die uw vloerkleed beschermd tegen vuil en vlekken. De kans op permanente vlekken is een stuk kleiner omdat vloeistoffen moeilijker de vezel kunnen binnendringen. Onze ecologische impregeneerspray is volledig natuurlijk, bevat geen fluorocarbonen en is veilig voor kleine kinderen en huisdieren. 

Deze optie gebruikt u als er een ongelukje op het tapijt is gebeurt met urine, ontlasting of braaksel. Of als er een specifieke geur in het tapijt zit die u eruit wilt hebben zoals een hondengeur. Als u voor deze optie kiest dan garanderen wij dat uw tapijt weer fris ruikt bij aflevering.

Als u uw tapijt na de reiniging wilt opslaan raden wij aan het goed te verpakken zodat het beschermd is tegen mot en invloeden van buitenaf, maar zodat het wel kan ademen. Kies voor deze optie als u wilt dat wij dit voor u verzorgen.

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het tapijt doordringen. Zo wordt het tapijt minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Zit er mot in uw tapijt? En wilt u gegarandeerd geen levend beestje meer in uw tapijt? We vriezen uw tapijt dan voor de reiniging 2 weken in zodat we er zeker van zijn dat het tapijt helemaal motvrij is.

Heeft u een tapijt waar zijde in is verwerkt? Zijden tapijten moeten op een uiterst voorzichtige manier behandeld worden om schade en kleurdoorloop te voorkomen. Kies voor deze optie als er zijde in uw vloerkleed is verwerkt.

Zet de eerste stap naar een schoon vloerkleed.

Wij berekenen vaste prijzen inclusief BTW en komen uw vloerkleed in heel Amersfoort en omgeving gratis ophalen en afleveren.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur op:

Gratis Online Offerte