De Grondigste Reiniging + uw Tevredenheid, Anders GRATIS!

Nu 10% Internetkorting en Vlekverwijderaar Cadeau!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

 

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

 

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie

Gespecialiseerd in het Reinigen van:

vloerkleed reinigen Almere

Wist u dat Cinco Tapijt- en Meubelreiniging al sinds 1987 vloerkleden in heel Almere reinigt.

 • Zuiver Scheerwollen Vloerkleden

 • Perzische Tapijten

 • Handgeknoopte Tapijten

 • Zijden Vloerkleden

 • Synthetische Tapijten

 • Natuurlijke Tapijten

Vloerkleed Reinigen Almere: Bel 036-8080563

 • 10% Internet Korting – Vraag hiernaast een offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% korting.

 • Gratis Flesje Professionele Vlekverwijderaar. Alle nieuwe klanten ontvangen een fles Cinvlek Vlekverwijderaar (400ml). Het verwijderd snel en effectief vlekken uit de meeste materialen inclusief kleding. (Waarde € 17,50)

 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen we net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

 • Ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1987 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Dit betekend altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.

 • Gratis halen en brengen – Uw kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht in heel Almere en omgeving.

Aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging

Na onze volledige reinigingsprocedure is uw perzisch vloerkleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

Unieke kwaliteit garantie: Wij zijn aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

 • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

 • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

Aangesloten reinigers dragen het keurmerk van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging. Wij zijn gecertificeerd en deskundig en kunnen alle tapijten probleemloos reinigen.

Laat het ons oplossen

Als uw tapijt smoezelig is geworden of er zitten vele vlekken in, dan denkt u misschien aan vervanging. Het is misschien moeilijk te geloven, maar een goede tapijtreiniger is in staat alle soorten tapijt goed en veilig te reinigen. In bijna alle gevallen krijgen we het tapijt weer piekfijn in orde zodat u er nog jaren van kunt genieten.

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Almere

Uw kleed wordt volgens een vastgestelde procedure getest en uiteindelijk gereinigd en gedroogd. Hoe reinigen wij uw vloerkleed:

 1. Ophalen – Het tapijt wordt op een samen afgesproken tijd opgehaald.

 2. Voorinspectie – Hier bekijkt een expert de materialen van uw kleed en stelt eventuele aandachtspunten en reinigingsmiddelen vast. Gaat het bijvoorbeeld om een wollen tapijt dan gebruiken wij voor de reiniging een speciale wolreiniger die de unieke eigenschappen van de wol intact laat.

 3. Kloppen – Voor een goede reiniging is dit één van de belangrijkste stappen. Het tapijt wordt grondig geklopt in een speciale klopmachine. Hier word al het losse vuil, zand en haar uit het kleed geklopt.

 4. Voorbehandeling – Afhankelijk van de grondstoffen van het tapijt word er een door Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging goedgekeurd product aangebracht en eventueel ingeborsteld. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten veilig voor mens en dier.

 5. Sproei-extractie reiniging – Het kleed wordt volledig gespoeld zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen en het niet goed spoelen zijn de voornaamste oorzaken voor snelle hervervuiling.

 6. Extra vlekkenbehandeling – Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Ondanks gebruik van specialistische producten kunnen we niet altijd garanderen dat alle vlekken 100% verwijderd kunnen worden.

 7. Drogen – Het tapijt wordt onder optimale omstandigheden gedroogd in een droogkamer.

 8. Na inspectie – Nakijken op eventuele achtergebleven vlekken en geuren en nabehandelen. Deze stap wordt herhaald totdat alles goed is bevonden.

 9. Verpakken en afleveren – Het kleed wordt verpakt en we maken een afspraak om het tapijt weer bij u af te leveren.

Dit hele proces duurt normaal gesproken +/- 1,5 week.

Vraag nu  snel uw offerte aan voor de reiniging van uw tapijt. 

Huisdierongeluk? 100% Garantie op Geur in Vloerkeden!

Bij ons weet u dat uw tapijt écht schoon terugkrijgt.

huisdierongelukEen ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geld ook voor uw huisdieren. De urinegeur kan heel hardnekkig zijn om te verwijderen uit tapijt. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes. U heeft bij ons altijd een 100% geurgarantie.Hier volgt een korte verduidelijking over hoe wij te werk gaan om huisdierongelukken te behandelen:

 • Eerst moeten de met urine verontreinigde gebieden geïdentificeerd worden. Dit doen wij met een UV lamp.
 • Daarna moet de urine behandeld worden met een speciale neutralisator om de binding met het tapijt te breken zodat de urine uit het tapijt kan worden gespoeld.
 • De urine verontreinigde gebieden worden op moleculair niveau behandeld met enzym injecties die de laatste overblijfselen van urine opeten.

Als deze procedure wordt gevolgd kunnen uitstekende resultaten worden behaald.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan en vink “Ontgeuren/Huisdierongeluk” aan. Wij zorgen voor de rest.

5 Redenen om voor Cinco Vloerkleed Reinigen  te kiezen

 1. U krijgt bij ons altijd snel antwoord.  Wij hebben meestal binnen een week tijd om u te helpen.

 2. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.

 3. Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug!

 4. We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.

 5. Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn dan kunt u een deel of alles terugkrijgen. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten:

TOP

Perzisch tapijt geërfd. En je raad het al katten plas overal ! Jullie zijn de beste alles is eruit en nog een spuitbus schoonmaak cadeau !

by Willem Barenddsen on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Mr.

Na een slechte ervaring met een concurrent nu naar Cinco.Twee tapijten gereinigd. Fantastisch resultaat. Prima service, afhalen en bezorgen uitstekend. Vriendelijk personeel aan de deur en aan de telefoon. Een aanrader.

by Cherise Starreveld on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Super!

Erg tevreden met het resultaat na het reinigen van een 100% wol en gevlochten kleed. Het kleed is weer als nieuw!
Het afhalen en bezorgen is ook super fijn en goed geregeld.

Bedankt!

by Henk van der Leer on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Prima

Vriendelijke klantenservice, afspraken worden nageleefd, karpet prima gereinigd, schoon en rukt fris. Voor herhaling vatbaar,

by Dr van den Bergh on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
good but expensive

Service was punctual and excellent.

goed

Medewerkers prima klant gericht. tapijt weer mooi schoon
Maar het plannen van een afspraak is lastig. Ze zitten erg vast aan hun routes en tijden. Lastig dus als je zelf ook werkzaam bent

Reinigen vloerkleed

Een licht vloerkleed weer helemaal stralend. Prachtig.

by Jeannette Stegehuis. on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Karpet.

Goede service.
Karpet goed gereinigd.
Zeker een aanrader.

by Johan van Oosterwijk on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Tapijt weer prachtig.

In 1995 zèlf een tapijt meegebracht uit Tunesië. Was hard aan "cleaning" toe. Vandaag het resultaat gezien: GEWELDIG !! CINCO heeft prima kwaliteit voor een zéér redelijke prijs geleverd. bedankt.

by Hetty Gerritsen on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
tapijt

Prachtig resultaat, goede service. Ik ben een ambassadeur van uw bedrijf.

Page 1 of 85:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Gratis Online Offerte

of Bel Direct 036-8080563