De Grondigste Reiniging + uw Tevredenheid, Anders GRATIS!

Nu 10% Internetkorting en Vlekverwijderaar Cadeau!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

 

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

 

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie

Gespecialiseerd in het Reinigen van:

vloerkleed reinigen Almere

Wist u dat Cinco Tapijt- en Meubelreiniging al sinds 1987 vloerkleden in heel Almere reinigt.

 • Zuiver Scheerwollen Vloerkleden

 • Perzische Tapijten

 • Handgeknoopte Tapijten

 • Zijden Vloerkleden

 • Synthetische Tapijten

 • Natuurlijke Tapijten

Vloerkleed Reinigen Almere: Bel 036-8080563

 • 10% Internet Korting – Vraag hiernaast een offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% korting.

 • Gratis Flesje Professionele Vlekverwijderaar. Alle nieuwe klanten ontvangen een fles Cinvlek Vlekverwijderaar (400ml). Het verwijderd snel en effectief vlekken uit de meeste materialen inclusief kleding. (Waarde € 17,50)

 • Cinvlek op? Geen probleem! Wij vervangen het gratis voor u voor de rest van uw leven (exclusief eventuele verzendkosten).

 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen we net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

 • Ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1987 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Dit betekend altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.

 • Gratis halen en brengen – Uw kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht in heel Almere en omgeving.

Aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging

Na onze volledige reinigingsprocedure is uw perzisch vloerkleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

Unieke kwaliteit garantie: Wij zijn aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

 • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

 • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

Aangesloten reinigers dragen het keurmerk van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging. Wij zijn gecertificeerd en deskundig en kunnen alle tapijten probleemloos reinigen.

Laat het ons oplossen

Als uw tapijt smoezelig is geworden of er zitten vele vlekken in, dan denkt u misschien aan vervanging. Het is misschien moeilijk te geloven, maar een goede tapijtreiniger is in staat alle soorten tapijt goed en veilig te reinigen. In bijna alle gevallen krijgen we het tapijt weer piekfijn in orde zodat u er nog jaren van kunt genieten.

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Almere

Uw kleed wordt volgens een vastgestelde procedure getest en uiteindelijk gereinigd en gedroogd. Hoe reinigen wij uw vloerkleed:

 1. Ophalen – Het tapijt wordt op een samen afgesproken tijd opgehaald.

 2. Voorinspectie – Hier bekijkt een expert de materialen van uw kleed en stelt eventuele aandachtspunten en reinigingsmiddelen vast. Gaat het bijvoorbeeld om een wollen tapijt dan gebruiken wij voor de reiniging een speciale wolreiniger die de unieke eigenschappen van de wol intact laat.

 3. Kloppen – Voor een goede reiniging is dit één van de belangrijkste stappen. Het tapijt wordt grondig geklopt in een speciale klopmachine. Hier word al het losse vuil, zand en haar uit het kleed geklopt.

 4. Voorbehandeling – Afhankelijk van de grondstoffen van het tapijt word er een door Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging goedgekeurd product aangebracht en eventueel ingeborsteld. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten veilig voor mens en dier.

 5. Sproei-extractie reiniging – Het kleed wordt volledig gespoeld zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen en het niet goed spoelen zijn de voornaamste oorzaken voor snelle hervervuiling.

 6. Extra vlekkenbehandeling – Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Ondanks gebruik van specialistische producten kunnen we niet altijd garanderen dat alle vlekken 100% verwijderd kunnen worden.

 7. Drogen – Het tapijt wordt onder optimale omstandigheden gedroogd in een droogkamer.

 8. Na inspectie – Nakijken op eventuele achtergebleven vlekken en geuren en nabehandelen. Deze stap wordt herhaald totdat alles goed is bevonden.

 9. Verpakken en afleveren – Het kleed wordt verpakt en we maken een afspraak om het tapijt weer bij u af te leveren.

Dit hele proces duurt normaal gesproken +/- 1,5 week.

Vraag nu  snel uw offerte aan voor de reiniging van uw tapijt. 

Huisdierongeluk? 100% Garantie op Geur in Vloerkeden!

Bij ons weet u dat uw tapijt écht schoon terugkrijgt.

huisdierongelukEen ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geld ook voor uw huisdieren. De urinegeur kan heel hardnekkig zijn om te verwijderen uit tapijt. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes. U heeft bij ons altijd een 100% geurgarantie.Hier volgt een korte verduidelijking over hoe wij te werk gaan om huisdierongelukken te behandelen:

 • Eerst moeten de met urine verontreinigde gebieden geïdentificeerd worden. Dit doen wij met een UV lamp.
 • Daarna moet de urine behandeld worden met een speciale neutralisator om de binding met het tapijt te breken zodat de urine uit het tapijt kan worden gespoeld.
 • De urine verontreinigde gebieden worden op moleculair niveau behandeld met enzym injecties die de laatste overblijfselen van urine opeten.

Als deze procedure wordt gevolgd kunnen uitstekende resultaten worden behaald.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan en vink “Ontgeuren/Huisdierongeluk” aan. Wij zorgen voor de rest.

5 Redenen om voor Cinco Vloerkleed Reinigen  te kiezen

 1. U krijgt bij ons altijd snel antwoord.  Wij hebben meestal binnen een week tijd om u te helpen.

 2. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.

 3. Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug!

 4. We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.

 5. Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn dan kunt u een deel of alles terugkrijgen. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten:

Zeer tevreden

Plezierige contacten; efficiënt bedrijf; afspraken werden correct nagekomen; enige verwarring over adres van aflevering werd snel opgelost; resultaat van reinigen tapijt: prima; zal Cinco Cleaning in voorkomende gevallen aanbevelen.

dhr

Van mond tot mond ontving ik dit adres. Nauwelijks gebeld of ze stonden voor de deur om op te halen en bionnen een week was het alsof ze een nieuw tapijt kwamen brengen. Perfecte service, keurig conform afspraak. Kosten verbonden aan het schoonmaken zijn absoluut uiterst aantrekkelijk. Ben zeer zeer tevreden chapeau !!

uitstekend werk

Uitstekende kwaliteit en zeer klantvriendelijk. Reiniging van ons vloerkleed uitstekend

Good Job

I was impressed with Cinco's professional customer service. The rugs were picked up and dropped off as scheduled. They came back almost like new.

SUPER BEDANKT

Vorig jaar hadden we het door een ander bedrijf laten doen, maar het kwam er vies van terug.
Deze keer kwam het zacht schoon en fris bij ons terug. Super fijn gedaan.
daarbij waren zowel de mensen aan de deur als in de winkel erg vriendelijk. Zo hoort het ook toch... wij komen zeker bij u terug.
SUPER BEDANKT!!!

Top service

Na email contact was er snel 'n afspraak gemaakt. Vloerkleed werd opgehaald en na 1,5 week kregen we onze vloerkleed weer zo goed als nieuw terug. Betaling per pin aan huis. Kortom snel, makkelijk, vriendelijk maar vooral goed bedrijf. Echt 'n aanrader!

Wel ok.

Opvallend goede recensies! Lijkt of de minder goede niet worden geplaatst...
Mijn hoogpolige tapijt laten reinigen. Resultaat: ok.
Prijsverhouding: ok.
Heb wel 5 weken moeten wachten, voordat ik 'm terug had, want de keren dat ik thuis aanwezig kon zijn, waren ze niet in 'mijn regio'.
Ik kan ook niet thuisblijven van 10:00u tot 13:00u.
Mijn werkgever ziet me aankomen....

vloerkleed

Prima,wij zijn helemaal tevreden.
alles schoon en niet duur.

wollen vloerkleed

wollen vloerkleed grauw met vlekken lag jaren in de berging als nieuw terug, ik was verbaasd zo mooi zacht ,ligt nu in de huiskamer, service is goed, vriendelijk, correct, ophalen bezorgen prima geregeld , ik ben zeer tevreden

Prima!

Ze zijn duidelijk, komen de afspraken goed na en heldere communicatie!
Oude berber tapijt goed gereinigd, ziet er weer mooi uit.
Ook de ophaal en breng service ging perfect.

Page 1 of 71:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Gratis Online Offerte

of Bel Direct 036-8080563