De Grondigste Reiniging + uw Tevredenheid, Anders GRATIS!

Nu 10% Internetkorting en Vlekverwijderaar Cadeau!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Gespecialiseerd in het Reinigen van:

vloerkleed reinigen Almere

Wist u dat Cinco Tapijt- en Meubelreiniging al sinds 1987 vloerkleden in heel Almere reinigt.

 • Zuiver Scheerwollen Vloerkleden

 • Perzische Tapijten

 • Handgeknoopte Tapijten

 • Zijden Vloerkleden

 • Synthetische Tapijten

 • Natuurlijke Tapijten

Gratis VlekverwijderaarVloerkleed Reinigen Almere:

 • 10% Internet Korting – Vraag hiernaast een offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% korting.

 • Gratis Flesje Professionele Vlekverwijderaar. Alle nieuwe klanten ontvangen een fles Cinvlek Vlekverwijderaar (400ml). Het verwijderd snel en effectief vlekken uit de meeste materialen inclusief kleding. (Waarde € 14,95)

 • Cinvlek op? Geen probleem! Wij vervangen het gratis voor u voor de rest van uw leven (exclusief eventuele verzendkosten).

 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen we net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

 • Ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1987 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Dit betekend altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.

 • Gratis halen en brengen – Uw kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht in heel Almere en omgeving.

Aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging

Tapijt reinigen Almere Unieke kwaliteit garantie: Wij zijn aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

 • Garantie waarborg fonds.

 • Cinco’s eigen 100% tevredenheid garantie.

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Almere

Vloerkleed Reinigen AlmereUw kleed wordt volgens een vastgestelde procedure getest en uiteindelijk gereinigd en gedroogd. Hoe reinigen wij uw vloerkleed:

 1. Ophalen – Het tapijt wordt op een samen afgesproken tijd opgehaald.

 2. Voorinspectie – Hier bekijkt een expert de materialen van uw kleed en stelt eventuele aandachtspunten en reinigingsmiddelen vast. Gaat het bijvoorbeeld om een wollen tapijt dan gebruiken wij voor de reiniging een speciale wolreiniger die de unieke eigenschappen van de wol intact laat.

 3. Kloppen – Voor een goede reiniging is dit één van de belangrijkste stappen. Het tapijt wordt grondig geklopt in een speciale klopmachine. Hier word al het losse vuil, zand en haar uit het kleed geklopt.

 4. Voorbehandeling – Afhankelijk van de grondstoffen van het tapijt word er een door Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging goedgekeurd product aangebracht en eventueel ingeborsteld. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten veilig voor mens en dier.

 5. Sproei-extractie reiniging – Het kleed wordt volledig gespoeld zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen en het niet goed spoelen zijn de voornaamste oorzaken voor snelle hervervuiling.

 6. Extra vlekkenbehandeling – Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Ondanks gebruik van specialistische producten kunnen we niet altijd garanderen dat alle vlekken 100% verwijderd kunnen worden.

 7. Drogen – Het tapijt wordt onder optimale omstandigheden gedroogd in een droogkamer.

 8. Na inspectie – Nakijken op eventuele achtergebleven vlekken en geuren en nabehandelen. Deze stap wordt herhaald totdat alles goed is bevonden.

 9. Verpakken en afleveren – Het kleed wordt verpakt en we maken een afspraak om het tapijt weer bij u af te leveren.

Dit hele proces duurt normaal gesproken +/- 1,5 week.

Vraag nu  snel uw offerte aan of bel 036-8080563

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Huisdierongeluk? Bij ons weet u dat uw tapijt echt schoon terugkrijgt.

huisdierongelukEen ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geld ook voor uw huisdieren. De urinegeur kan heel hardnekkig zijn om te verwijderen uit tapijt. Wij helpen huisdiereigenaren al sinds 1987 hun huizen te verfrissen. Hier volgt een korte verduidelijking over hoe wij te werk gaan om huisdierongelukken te behandelen:

 • Eerst moeten de urine verontreinigde gebieden geïdentificeerd worden. Dit doen wij met een UV lamp.

 • Daarna moet de urine behandeld worden met een speciale neutralisator om de binding met het tapijt te breken zodat de urine uit het tapijt kan worden gespoeld.

 • De urine verontreinigde gebieden worden op moleculair niveau behandeld met enzym injecties die de laatste overblijfselen van urine opeten

Als deze procedure wordt gevolgd kunnen uitstekende resultaten worden behaald.

Vink “Ontgeuren/Huisdierongeluk” aan. Wij zorgen voor de rest.

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen

5 Redenen om voor Cinco Vloerkleed Reinigen  te kiezen

 1. U krijgt bij ons altijd snel antwoord.  Wij hebben meestal binnen een week tijd om u te helpen.

 2. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.

 3. Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug!

 4. We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.

 5. Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn dan kunt u een deel of alles terugkrijgen. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.

Vraag hieronder uw GRATIS offerte aan of bel direct met 036-8080563

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Nog niet overtuigd? Dit zeggen onze klanten:

Waren zeer verrast dat het zo schoon was geworden. Zelf alles geprobeerd niet gelukt jullie dus wel. De rode wijn was weg en het kleed is helemaal zoals het was.
Joke van der Lei
Mijn artistieke kleed is weer helemaal in de kleuren uit de 60-er jaren. Was een uitdaging maar gelukt! Dank voor het meeleven en de vlotte service.
Els van der Meulen
Na twijfelen of we geen nieuw vloerkleed zouden kopen omdat ons witte wollen vloerkleed behoorlijk vuil was geworden, hebben we toch besloten om het kleed te laten reinigen. Contact met Cinco verliep prima en gemaakte afspraken prima nagekomen. Wij hebben ons vloerkleed weer helemaal schoon terug en zijn blij dat we voor Cinco hebben gekozen!!
Mary
Geweldige service. De lucht eruit en kleuren weer helder. Aanrader. Prettig hartelijk contact. Kleed wordt gehaald en gebracht.
Era
Na een twijfel moment of ik een nieuw kleed zou kopen, toch maar besloten het te laten reinigen. Geen spijt, hij is weer als nieuw geworden. Ook de service was super, en alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik zou het familie en vrienden zeker aanbevelen.
Els Liebregt-Woldberg
Cinco doet wat ze aanbied. 2 kleden gereinigd en zijn weer als nieuw met goede haal en breng service.Wij zijn zeer tevreden. Indien nodig komen we zeker weer bij Cinco.
Gerard
Cinco heeft voor ons een groot licht gekleurd vloerkleed gereinigd nadat er een glas rode wijn over was gevallen. Hoe wel de vlek helaas niet volledig verdwenen is zijn we toch tevreden met het resultaat. De vlek is bijna niet meer zichtbaar. De service en informatie die we hebben ontvangen van Cinco is heel goed en vriendelijk. Als ik weer een dergelijke klus heb zou ik ze zeker weer inschakelen.
Johannes Rijs
Wij hadden na onze verhuizing een Ziegler tapijt overgenomen van de vorige eigenaar van onze woning.  Dit was 2 jaar geleden en het was al behoorlijk vervuild. Vervolgens hebben onze 3 honden hun best gedaan om het nog verder te voorzien van vlekken.  Onze buurvrouw gaf ons de naam van Cinco Cleaning. Zij hebben het kleed opgehaald en na zo'n 10 dagen weer compleet gereinigd terugbezorgd. Het resultaat was verbluffend.  Vervolgens hebben zij ook het stofgedeelte van onze eetkamerstoelen naar grote tervredenheid gereinigd. Wij bevelen Cinco Cleaning aan bij al onze vrienden en familie.  Een zeer professioneel bedrijf, met een zeer vriendelijke service tegen een zeer betaalbare prijs. In deze tijd van duurzaamheid een aanrader.
Tineke Denekamp

Vraag een Gratis Offerte Aan.

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Gratis Online Offerte

Of Bel Direct 036-8080563