De Grondigste Reiniging en uw Tevredenheid, Anders GRATIS!

Nu 10% Korting + Gratis Vlekverwijderaar

“Dat Klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zovaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug! Dat vinden wij bij Cinco Cleaning wel zo eerlijk.”
- Chris Blok, Eigenaar Cinco Cleaning

Direct Online Offerte

Of Bel 036-8080563

logos-partner

Internet Aanbieding:

 1. 10% Internet Korting – Vraag hiernaast een offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% korting.
 2. Gratis Flesje Professionele Vlekverwijderaar. Alle nieuwe klanten ontvangen een fles Cinvlek Vlekverwijderaar (400ml). Het verwijderd snel en effectief vlekken uit de meeste materialen inclusief kleding. (Waarde € 14,95)
 3. Tevredenheidsgarantie – Wij komen we net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!
 4. Ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1987 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Dit betekend altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.
 5. Gratis halen en brengen - Uw kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht in heel Almere en omstreken.

Aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging


Unieke kwaliteit garantie:

Wij zijn aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging.

 • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.
 • Garantie waarborg fonds.
 • Cinco’s eigen 100% tevredenheid garantie.


Na onze volledige reinigingsprocedure is uw kleed weer schoon en fris zodat u er weer volop van kunt genieten.

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Almere

Uw kleed wordt volgens een vastgestelde procedure getest en uiteindelijk gereinigd en gedroogd.

Hoe reinigen wij uw vloerkleed:

 1. Ophalen kleed op een samen afgesproken tijd.
 2. Voorinspectie. Hier bekijkt een expert de materialen van uw kleed en stelt eventuele aandachtspunten en reinigingsmiddelen vast. Heeft u bijvoorbeeld een wollen kleed dan gebruiken wij voor de reiniging een speciale wolreiniger die de unieke eigenschappen van de wol intact laat. 
 3. Het tapijt wordt grondig geklopt in een speciale klopmachine. Hier worden al het losse vuil, zand en haren verwijderd waar de stofzuiger niet bijkomt. 
 4. Wassen. Tijdens het wassen maken wij gebruik van speciale hoogwaardige producten goedgekeurd door de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging. 
 5. Spoelen en drogen  – Het kleed wordt volledig gespoeld zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen en het niet goed spoelen zijn de voornaamste oorzaken voor snelle hervervuiling.
 6. Na inspectie op eventuele vlekken en geuren en nabehandelen. 
 7. Kleed verpakken en weer bij u afleveren.
Dit gehele proces duurt 1 week.

Vraag hier snel uw offerte aan voor de reiniging van uw tapijt. urinegeur verwijderen uit tapijtHuisdierongeluk? Bij ons weet u dat uw tapijt echt schoon terugkrijgt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geld ook voor uw huisdieren. De urinegeur kan heel hardnekkig zijn om te verwijderen uit tapijt.

Cinco Tapijt- en Meubelreiniging helpt huisdiereigenaren al sinds 1987 hun huizen te verfrissen.

Hier volgt een korte verduidelijking over hoe wij te werk gaan om huisdierongelukken te behandelen:

 1. Eerst moeten de urine verontreinigde gebieden geïdentificeerd worden. Dit doen wij met een UV lamp.
 2. Daarna moet de urine behandeld worden met een speciale neutralisator om de binding met het tapijt te breken zodat de urine uit het tapijt kan worden gespoeld.
 3. De urine verontreinigde gebieden worden op moleculair niveau behandeld met enzym injecties die de laatste overblijfselen van urine opeten.

Als deze procedure wordt gevolgd kunnen uitstekende resultaten worden behaald.

Vraag hier uw GRATIS offerte aan en vink “Huisdierongeluk” aan. Wij zorgen voor de rest.5 Redenen om voor Cinco Tapijt- en Meubelreiniging  te kiezen

 1. U krijgt bij ons altijd snel antwoord.  Wij hebben meestal binnen een week tijd om u te helpen.
 2. U krijgt bij ons eerlijke prijzen. Geen verkooptruckjes of verborgen kosten.
 3. Wij antwoorden de telefoon live. Bel wanneer u wilt en u zult alleen een ingesprekstoon horen als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Wij bellen snel terug!
 4. We sturen een professional met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubelen.
 5. Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten.  Als u om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met het resultaat, dan maken wij het op nieuw voor u schoon, 100% gratis! Mocht u nog steeds niet tevreden zijn geven wij u uw geld terug. Dat vinden wij bij Cinco Tapijtreiniging wel zo eerlijk.

Vraag hieronder uw GRATIS offerte aan of bel direct met 036-8080563Nog niet overtuigd? – Dit zeggen onze klanten:

Na veel wikken en wegen om een nieuw kleed te kopen( hebben twee honden) besloten om het kleed eens te laten reinigen. Super service. Het kleed is weer als nieuw. Is zeker een optie waard.,

Dhr. Zitter


Cinco Cleaning heeft op uitstekende wijze mijn vloerbedekking, trap en meubels gereinigd. Vriendelijk personeel.

Veel extra’s, zoals even de keukenvloerbedekking erbij gedaan.

Het verplaatsen van de zware meubels werd door de 2 mannen uitgevoerd en daarna heel slim op stukjes schuimplastic geplaatst, om nieuwe vlekken op de nog vochtige vloerbedekking te voorkomen.

Schappelijke prijs voor het gebodene.

Dhr. Zaaijer