De Grondigste Reiniging, Anders Gratis!

Gratis Telefonisch Advies 030-8080145

Is uw vloerkleed vuil en woont u in de omgeving van Utrecht? Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren. Cinco Vloerkleed Reinigen Utrecht beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw vloerkleed weer een tweede leven te geven.

Voordat we uw tapijt reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed op een veilige manier gereinigd wordt.

Cinco Cleaning heeft honderden 5 sterren reviews en de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Wilt u meer te weten komen over onze unieke werkwijze? Lees dan snel verder.

kleed reinigen

Internet Aanbieding Tapijt Reinigen

  • 10% Internetkorting – Meld uw vloerkleed via deze pagina aan voor het reiniging en ontvang direct 10% internetkorting.
  • Gratis Ophalen en Afleveren  – Woont u in de omgeving van Utrecht? Dan komen wij uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren.
  • Kies voor ervaring en kennis – Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 vloerkleden reinigt. We kunnen dus bouwen op decennialange ervaring. Cinco werkt intensief samen met James. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Daarnaast zijn wij als enige Nederlandse bedrijf gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit betekent altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.
  • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.
  • Honderden 5-sterren online reviews van echte klanten – Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.
  • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

30 Dagen Tevredenheidsgarantie: Gegarandeerd Tevreden, Anders Gratis!

“Als u binnen 30 dagen na aflevering van uw vloerkleed om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent over onze diensten dan zullen we er alles aan doen dit voor u op te lossen. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag terug op uw rekening.

Het is onze missie en passie om u als klant tevreden achter te laten. Tevreden klanten komen terug en bevelen ons aan bij familie en vrienden. Zoals u ziet is het dus ook in ons eigen belang dat u meer dan tevreden bent over uw schone vloerkleed.

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Huisdierongelukje? 100% Garantie op Geur in Vloerkleden!

Bij ons weet u dat uw tapijt écht schoon terugkrijgt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geldt ook voor uw huisdieren. Het is voor uzelf onmogelijk om al de urine, ontlasting of braaksel uit het tapijt te halen, hoogstens kan u de geur tijdelijk maskeren met een parfum.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes. U heeft bij ons altijd een 100% geurgarantie. Uw vloerkleed zal na onze behandeling niet alleen weer lekker fris ruiken maar ook weer hygiënisch schoon zijn zodat u en uw familie weer volop kunnen genieten.

Kies bij het aanmelden voor de optie “Ontgeuren / Huisdierongeluk”, en wij zorgen voor de rest.

hond op tapijt

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Utrecht

We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Daarom verzorgen wij alles van het ophalen van het vuile vloerkleed tot het afleveren en uitrollen op de juiste plaats van het schone vloerkleed. Lees hier meer over onze werkwijze:

Opdracht geven

De eerste stap naar een schoon vloerkleed is het aanmelden van uw opdracht. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel uw prijs berekenen en de opdracht direct doorgeven. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 030-8080145.
prijs vloerkleed reinigen

Ophalen

Nadat u de opdracht heeft doorgegeven nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak om uw vloerkleed op te komen halen.
vloerkleed ophalen

Voorinspectie

Tijdens de voorinspectie zal één van onze vloerkleedexperts uw tapijt grondig bekijken. Hij zal aandachtspunten vaststellen en bepalen hoe en met welke producten het tapijt het beste gereinigd kan worden. Dit is afhankelijk van de staat en de eigenschappen van het vloerkleed. Het tapijt wordt getest op kleurechtheid zodat er geen risico is op doorloop van kleuren.
vloerkleed reinigen voorinspectie

Kloppen

Daarna gaan we het tapijt kloppen. Afhankelijk van de voorinspectie zal dit machinaal, handmatig of door middel van luchtblazers gebeuren. Dit is één van de belangrijkste stappen, omdat we hier het tapijt al ontdoen van veel los en droog vuil.
vloerkleed kloppen

Reinigen

Ook afhankelijk van de voorinspectie wordt uw tapijt op de grondigste en veiligste manier gereinigd. Een antiek wollen tapijt wordt op een andere manier gereinigd dan een hoogpolig synthetisch vloerkleed. We beschikken over alle machines en kennis om alle vloerkleden de beste behandeling te geven.
vloerkleed reinigen

Extra Vlekbehandeling

Hardnekkige vlekken die er met de reiniging niet uit zijn gegaan zullen we apart nabehandelen. Zo proberen we tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Helaas kunnen we niet garanderen dat alle vlekken ook helemaal verwijderd kunnen worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben waardoor de vezel verkleurd is.
vloerkleed reinigen vlekbehandeling

Spoelen

Het kleed wordt volledig gespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen.
perzisch tapijt reinigen

Drogen en Na-inspectie

Het vloerkleed gaat eerst in een speciale tapijtcentrifuge. Hier wordt 95% van het vocht uit het tapijt gehaald. Daarna wordt het tapijt in een droogkamer geplaatst waar het onder optimale omstandigheden binnen 12 uur zal drogen.
vloerkleed drogen

Verpakken en Afleveren

We rollen uw kleed op en tapen het in, vervolgens maken we een afspraak om het tapijt weer bij u thuis af te mogen leveren. Wij brengen het naar de desbetreffende ruimte en rollen het voor u uit, zodat u direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat. Als u wilt kunnen we het vloerkleed ook inpakken voor opslag. Hier berekenen we een toeslag voor.
vloerkleed afleveren

Extra Behandelingen Beschikbaar voor Vloerkleed Reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken, geef dit aan bij uw opdracht.

Impregneren

Na het reinigen kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Zo is uw vloerkleed nog beter beschermd tegen vuil en vlekken in de toekomst en is de kans op permanente vlekken een stuk kleiner. Dit is geschikt voor alle tapijten.

Huisdierongeluk/Ontgeuren

Deze optie gebruikt u als er een ongelukje op het tapijt is gebeurt met urine, ontlasting of braaksel. Of als er een specifieke geur in het tapijt zit die u eruit wilt hebben zoals een hondengeur. Als u voor deze optie kiest dan garanderen wij dat uw tapijt weer fris ruikt bij aflevering.

Inpakken voor opslag

Als u uw tapijt na de reiniging wilt opslaan raden wij aan het goed te verpakken zodat het beschermd is tegen mot en invloeden van buitenaf, maar zodat het wel kan ademen.

Anti Allergie Behandeling

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het tapijt doordringen. Zo wordt het tapijt minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Anti Mot Behandeling

Zit er mot in uw tapijt? En wilt u gegarandeerd geen levend beestje meer in uw tapijt? We vriezen uw tapijt dan voor de reiniging 2 weken in zodat we er zeker van zijn dat het tapijt helemaal motvrij is.

Zijde Behandeling

Heeft u een tapijt waar zijde in is verwerkt? Zijden tapijten moeten op een uiterst voorzichtige manier behandeld worden om schade en kleurdoorloop te voorkomen. Kies voor deze optie als er zijde in uw vloerkleed is verwerkt.

Recensies Vloerkleed Reinigen - Wat zeggen onze klanten?

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

René Brouwer

Fantastisch hoe mooi de kleden zijn geworden. en wat een vriendelijke medewerkers. Dit bedrijf weet hoe het hoort. gewoonweg geweldig.

A. Rubbens

Wat een topbedrijf. Heldere communicatie. Prijsopgave zonder verborgen extra’s. En het kleed van wol/zijde is als nieuw! Ik beveel Cinco zeker aan.

Jacqueline Van Brugge

Ons wollen kleed prima gereinigd en voelt lekker zacht aan. Snelle reactie en prima communicatie! Scherpe prijs en prima service.

Jo Van Schijndel

Hartelijk dank voor de vlotte en duidelijke afhandeling. Alleskeurig volgens afspraak. We zijn zeer content over het resultaat. Alles weer mooi fris. Ik had, na de golf rode port over het witte kleed, niet durven te hopen dat het zo goed zou worden.We zijn er heel blij mee.

M. Schraven

Geweldige service, afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Ons tapijt is als nieuw. Vond het een risico omdat het tapijt bestaat uit wol en linnen, producten die krimp gevoelig zijn. totaal niet gekrompen. Perfect. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Ted Anema

Wij hebben een kleed laten schoonmaken door Cinco. Vanaf het eerste contact tot en met het vandaag weer terug leveren van het schone kleed 100% complimenten over de service en communicatie. Zelden kom je deze service nog tegen. In één woord ‘PERFECT’. Mvrgrt Ted

man

Na wat zoeken op internet Cinco gevonden- Direct afspraak gemaakt en gisteren ons tapijtretour ontvangen. Ziet er geweldig uit. Cinco een aanrader.

Als nieuw!

Mijn wollen berber is weer als nieuw!
Ik vind de reiniging prijzig, maar het is het waard. De service is goed, de communicatie correct en het resultaat mag er zijn!

goed schoon en ruikt lekker

netjes goede communicatie en weer als nieuw

Zeer tevreden

Heerlijk schoon en fris vloerkleed. Service prima

lean in clean

tevreden, vlotte afhandeling, alles klopt, resultaat goed, antwoord op mails.

Eindelijk een bedrijf wat doet wat hij zegt: volgens afspraak en veel meer. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. We hebben weer een vloerkleed zo goed als nieuw

Prima communicatie en een prachtig schone pers. Als nieuw. Beveel dit zeker aan!

Prima resultaat; ben zeer tevreden.

Top!!

Ik ben zo blij met mn gereinigde vloerkleed. Schoon en zacht, ziet er boven verwachting goed uit. Alles wordt prima gecommuniceerd; je weet precies waar je aan toe bent. Vriendelijke medewerkers. Zo wil je behandeld worden. Veel dank

Hr.

Wij zijn buitengewoon tevreden. De mensen van Cinco doen
precies wat ze beloven, ze doen zelfs meer.
Na vele jaren ziet ons wollen vloerkleed er weer als nieuw uit!
Hulde. Wij kunnen Cinco van harte aanbevelen.

Wat je als klant wilt

Zoals de titel als zegt; Het is wat je wilt; goede duidelijke communicatie, goed resultaat. Zelf kleed in vestiging gebracht en werd ook daar vriendelijke door produtiepersoneel ontvangen (kantoor was nog dicht). Duidelijke uitleg en afspraken werden nagekomen.

Perzisch tapijt

Wij hebben ons Perzisch tapijt laten reinigen.
Het resultaat is super, ziet er weer fris uit.
wij zijn heel tevreden over Cinco, duidelijke afspraken en vriendelijke chauffeur.

Volgende keer doen we het zeker weer bij Cinco.

Bedankt.

Wit scheerwollen tapijt is perfect gecleaned

Kleed reinigen

Prima service je word goed op de hoogte gehouden.
Kleed super schoon. Vriendelijke chaufeur.
Ik ben echt super tevreden.
Volgende keer laat ik het weer door jullie doen

goed werk

Berber was grauw geworden na 19 jaar gebruik. Ziet er nu weer netjes uit en ruikt fris. Wij zijn tevreden!

Blij verrast

Beste mensen. Ik reageer laat maar dat komt doordat ik gereinigde tapijt op het nieuwe laminaat wilde leggen.
het heeft dus gereinigd ruim 6 weken in een hoek van de kamer gestaan. Wij hebben het vanorgen neergelegd en het zag er geweldig mooi uit. Onze complimenten voor Cinco want het overtreft onze stoutste verwachtingen. Een dikke 5 sterren voor de behandeling en het eindresultaat. Wim en Wil

Tapijten

De communicatie met dit bedrijf gaat zoals iedereen graag wil.
Vriendelijk, correct en behulpzaam.
2 tapijten laten ophalen, kreeg een keurige mail dat ze ontvangen waren en ze begonnen met rein8gen, zeer vlot kwamen ze weer schoon terug ook dit werd keurig gecommuniceerd.
De kleden kwamen als nieuw terug en ook een keurige prijs.
Een hele dikke pluim voor dit bedrijf, ik zou zeggen meteen Cinco bellen als je je tapijt wilt laten reinigen.
Top!!

Zie alle positieve reacties. Ik sluit me daar bij aan.!!!!
Ik ben zeer tevrede!!

Heer

Zeer correct behandeld in alle opzichten
Ophalen en terug brengen geen moeite teveel
Een zeer goed communicatie met vele medewerkers
Kleden waren uitstekend gereinigd en keurig verzorgd

tapijtreiniging

Alle afspraken van begin tot einde werden zeer punctueel nagekomen. Het tapijt is tot tevredenheid gereinigd. Wij kunnen Cinco eenieder aanbevelen.

Page 1 of 66:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Kies voor een bedrijf met ervaring en kennis!

Cinco Cleaning mag zich als enige bedrijf in Nederland een gecertificeerde Master Rug Cleaner noemen. Dit betekent dat we:

  • Alles weten over de verschillende soorten tapijten en hoe deze het beste gereinigd kunnen worden.

  • We continu tijd en geld investeren om meer te leren en beter te worden.

  • We bieden u de best mogelijke service.

vloerkleed reinigen

Cinco Vloerkleed Reinigen heeft gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking.

logo james

Vloerkleed Reinigen Kosten:

Wij berekenen vaste prijzen inclusief BTW en komen het in omgeving Utrecht gratis ophalen en afleveren.

Bereken hieronder gemakkelijk en snel uw prijs, en meld uw vloerkleed direct aan voor reiniging.

Na aanmelding ontvangt dan een opdrachtbevestiging per e-mail en wij nemen binnen 1 werkdag contact op voor het maken van een afspraak om uw tapijt(en) op te halen.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 030-8080145 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Prijs Berekenen en Aanmelden

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.