Hoe werkt onze 15 dagen tevredenheidsgarantie?

Een tevredenheidsgarantie zegt niet zoveel, als u niet precies weet wat dit inhoud en waar deze vandaan komt.

Dat u als klant enthousiast bent is onze grootste prioriteit. Enthousiaste klanten komen terug en bevelen ons aan bij vrienden en familie. Zoals u ziet, is het dus in het belang van ons allebei dat wij er alles aan doen om u als een tevreden klant achter te laten.

Betaling is in alle gevallen (indien anders overeengekomen) direct na oplevering van de werkzaamheden per pin of contant.

Ondanks al onze inspanningen kan het echter voorkomen dat het resultaat om welke reden dan ook niet naar wens is geweest. Wij zullen er dan in eerste instantie alles aan doen om dit op te lossen. Dit kan betekenen dat we terugkomen om nogmaals een gedeelte of alles te reinigen, vlekken opnieuw te behandelen of andere nabehandelingen te verzorgen. Om gebruik te maken van onze tevredenheidsgarantie, dient u binnen 15 dagen na uitvoering uw klacht te melden.

Natuurlijk hopen wij dat het niet zover zal komen, maar mochten wij om welke reden dan ook niet in staat zijn het probleem op te lossen, dan kunt u binnen 15 dagen al uw geld of een gedeelte hiervan terugkrijgen.

Mocht u hiervan gebruik willen maken, bel dan met 088-2999299. Om misverstanden en fouten te voorkomen vragen we u dan een email te sturen met: het referentienummer, uw naam en rekeningnummer naar [email protected]

Wij maken het dan zo spoedig mogelijk in orde.

Deze tevredenheidsgarantie is alleen van toepassing voor particuliere klanten en geldt niet voor zaken waarvan een specialist vooraf heeft aangegeven dat het niet (helemaal) verwijderd kan worden.