De Grondigste Reiniging, Anders Gratis!

Gratis Telefonisch Advies 0522-788101

Is uw vloerkleed vuil en woont u in de omgeving van Meppel? Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren. Cinco Vloerkleed Reinigen Meppel beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw vloerkleed weer een tweede leven te geven.

Voordat we uw tapijt reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed op een veilige manier gereinigd wordt.

Cinco Cleaning heeft honderden 5 sterren reviews en de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Wilt u meer te weten komen over onze unieke werkwijze? Lees dan snel verder.

vloerkleed professioneel reinigen

Gratis Telefonisch Advies 0522-788101

Internet Aanbieding Tapijt Reinigen

  • 10% Internetkorting – Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan en ontvang direct 10% internetkorting.
  • Gratis Ophalen en Afleveren  – Woont u in de omgeving van Meppel? Dan komen wij uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren.
  • Kies voor ervaring en kennis – Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 vloerkleden reinigt. We kunnen dus bouwen op decennialange ervaring. Cinco werkt intensief samen met James. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven ons en onze klanten vakkundig advies op maat. Daarnaast zijn wij als enige Nederlandse tapijtreinigingsbedrijf gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit betekent altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.
  • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.
  • Duizenden 5-sterren online reviews van echte klanten – Meer dan 2000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5 op Klantenvertellen. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.
  • Unieke 30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie – Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

30 Dagen Tevredenheid Garantie: Gegarandeerd Tevreden, Anders Gratis!

“Als u op welk moment ook binnen 30 dagen na aflevering van uw vloerkleed niet helemaal tevreden bent over onze diensten dan zullen we er alles aan doen dit voor u op te lossen. Dit kan betekenen dat we delen nabehandelen of extra vlekkenbehandelingen uitvoeren of het kleed nogmaals ophalen om helemaal te reinigen. Mocht het niet lukken en bent u niet tevreden? Dan storten we het betaalde bedrag terug op uw rekening. Even goede vrienden.”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Huisdierongelukje? 100% Garantie op Geur in Vloerkleden!

Bij ons weet u dat uw tapijt écht schoon terugkrijgt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geldt ook voor uw huisdieren. Het is voor uzelf onmogelijk om al de urine, ontlasting of braaksel uit het tapijt te halen. Hoogstens kunt u de geur maskeren of neutraliseren, maar u zult zelf nooit de urine er helemaal uit kunnen krijgen. Niet zo hygiënisch als je daarbij nadenkt.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt en verwijderen niet alleen de geur, maar ook alle urine.

Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes. U heeft bij ons altijd een 100% geurgarantie. Uw vloerkleed zal na onze behandeling niet alleen weer lekker fris ruiken maar ook weer hygiënisch schoon zijn zodat u en uw familie weer volop kunnen genieten.

Kies bij het aanvragen van de offerte voor de optie “Ontgeuren / Huisdierongeluk”, en wij zorgen voor de rest.

hond op tapijt

Gratis Telefonisch Advies 0522-788101

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Meppel

We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Daarom verzorgen wij alles van het ophalen van het vuile vloerkleed tot het afleveren en uitrollen op de juiste plaats van het schone vloerkleed. Lees hier meer over onze werkwijze:

Offerte Aanvragen

De eerste stap naar een schoon vloerkleed is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 0522-788101.
offerte vloerkleed reinigen

Ophalen

Nadat u de opdracht heeft doorgegeven nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak om uw vloerkleed op te komen halen.
vloerkleed ophalen reiniging

Voorinspectie

Tijdens de voorinspectie zal één van onze vloerkleedexperts uw tapijt grondig bekijken. Hij zal aandachtspunten vaststellen en bepalen hoe en met welke producten het tapijt het beste gereinigd kan worden. Dit is afhankelijk van de staat en de eigenschappen van het vloerkleed. Het tapijt wordt getest op kleurechtheid zodat er geen risico is op doorloop van kleuren.
vloerkleed reinigen voorinspectie

Kloppen

Daarna gaan we het tapijt kloppen. Afhankelijk van de voorinspectie zal dit machinaal, handmatig of door middel van luchtblazers gebeuren. Dit is één van de belangrijkste stappen, omdat we hier het tapijt al ontdoen van veel los en droog vuil.
vloerkleed kloppen

Reinigen

Ook afhankelijk van de voorinspectie wordt uw tapijt op de grondigste en veiligste manier gereinigd. Een antiek wollen tapijt wordt op een andere manier gereinigd dan een hoogpolig synthetisch vloerkleed. We beschikken over alle machines en kennis om alle vloerkleden de beste behandeling te geven.
kleed reinigen
Vloerkleed Reinigen

Extra Vlekbehandeling

Hardnekkige vlekken die er met de reiniging niet uit zijn gegaan zullen we apart nabehandelen. Zo proberen we tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Helaas kunnen we niet garanderen dat alle vlekken ook helemaal verwijderd kunnen worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben waardoor de vezel verkleurd is.
vloerkleed reinigen vlekbehandeling

Spoelen

Het kleed wordt volledig gespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen.
vloerkleed spoelen

Drogen en Na-inspectie

Het vloerkleed gaat eerst in een speciale tapijtcentrifuge. Hier wordt 95% van het vocht uit het tapijt gehaald. Daarna wordt het tapijt in een droogkamer geplaatst waar het onder optimale omstandigheden binnen 12 uur zal drogen.

Na het drogen inspecteren we het tapijt grondig en voeren eventueel nog enkele nabehandelingen uit als we denken dat het resultaat verbeterd kan worden.

naïnspectie vloerkleed

Verpakken en Afleveren

Als we tot het best haalbare resultaat zijn gekomen rollen we uw kleed op en tapen het in. Vervolgens maken we een afspraak om het tapijt weer bij u thuis af te mogen leveren. Wij brengen het naar de desbetreffende ruimte en rollen het voor u uit, zodat u direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat. Als u wilt kunnen we het vloerkleed ook inpakken voor opslag. Hier berekenen we een toeslag voor.
vloerkleed afleveren

Gratis Telefonisch Advies 0522-788101

Extra Behandelingen Beschikbaar voor Vloerkleed Reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken, geef dit aan bij de offerteaanvraag.

Vezelbeschermer Eco

Na het reinigen kunnen we onze Ecologische Vezelbeschermer aanbrengen. Uw vloerkleed is dan beter beschermd tegen vuil en vlekken in de toekomst. De kans op permanente vlekken is een stuk kleiner omdat vloeistoffen moeilijker de vezel kunnen binnendringen. Onze ecologische vezelbeschermer is geschikt voor alle soorten tapijten.

Huisdierongeluk/Ontgeuren

Deze optie gebruikt u als er een ongelukje op het tapijt is gebeurt met urine, ontlasting of braaksel. Of als er een specifieke geur in het tapijt zit die u eruit wilt hebben zoals een hondengeur. Als u voor deze optie kiest dan garanderen wij dat uw tapijt weer fris ruikt bij aflevering.

Inpakken voor opslag

Als u uw tapijt na de reiniging wilt opslaan raden wij aan het goed te verpakken zodat het beschermd is tegen mot en invloeden van buitenaf, maar zodat het wel kan ademen. Kies voor deze optie als u wilt dat wij dit voor u verzorgen.

Anti Allergie Behandeling

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het tapijt doordringen. Zo wordt het tapijt minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Anti Mot Behandeling

Zit er mot in uw tapijt? En wilt u gegarandeerd geen levend beestje meer in uw tapijt? We vriezen uw tapijt dan voor de reiniging 2 weken in zodat we er zeker van zijn dat het tapijt helemaal motvrij is.

Zijde Behandeling

Heeft u een tapijt waar zijde in is verwerkt? Zijden tapijten moeten op een uiterst voorzichtige manier behandeld worden om schade en kleurdoorloop te voorkomen. Kies voor deze optie als er zijde in uw vloerkleed is verwerkt.

Recensies Vloerkleed Reinigen - Wat zeggen onze klanten?

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

René Brouwer

Fantastisch hoe mooi de kleden zijn geworden. en wat een vriendelijke medewerkers. Dit bedrijf weet hoe het hoort. gewoonweg geweldig.

A. Rubbens

Wat een topbedrijf. Heldere communicatie. Prijsopgave zonder verborgen extra’s. En het kleed van wol/zijde is als nieuw! Ik beveel Cinco zeker aan.

Jacqueline Van Brugge

Ons wollen kleed prima gereinigd en voelt lekker zacht aan. Snelle reactie en prima communicatie! Scherpe prijs en prima service.

Jo Van Schijndel

Hartelijk dank voor de vlotte en duidelijke afhandeling. Alleskeurig volgens afspraak. We zijn zeer content over het resultaat. Alles weer mooi fris. Ik had, na de golf rode port over het witte kleed, niet durven te hopen dat het zo goed zou worden.We zijn er heel blij mee.

M. Schraven

Geweldige service, afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Ons tapijt is als nieuw. Vond het een risico omdat het tapijt bestaat uit wol en linnen, producten die krimp gevoelig zijn. totaal niet gekrompen. Perfect. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Ted Anema

Wij hebben een kleed laten schoonmaken door Cinco. Vanaf het eerste contact tot en met het vandaag weer terug leveren van het schone kleed 100% complimenten over de service en communicatie. Zelden kom je deze service nog tegen. In één woord ‘PERFECT’. Mvrgrt Ted

byHenk Hofstee Holtrop onCinco Tapijt en Meubelreiniging

Helaas kon ons tapijt niet meer (optimaal) gereinigd worden. Cinco bracht geen (transport)kosten in rekening en communiceerde helder over de status van de reiniging. Mijn complimenten!

Mijn mooie Barbara Broekman vloerkleed helemaal opgefrist en schoon weer teruggebracht. Rode wijn vlekken tot mijn verrassing totaal verdwenen. Ook de communicatie en afhandeling door personeel en chauffeurs was tot mijn volle tevredenheid. Mijn komplimenten voor uw vakkundigheid.

Geen

Ons vloerkleed ziet er weer prima uit. Goede begeleiding door cincon! Een aanrader!!

byJan van Oostenbrugge onCinco Tapijt en Meubelreiniging
reiniging kleed

prima communicatie . halen en brengen van kleed prima in order

Super

Wij zijn super tevreden over de reiniging van ons vloerkleed. Het ziet er weer heel schoon en fris uit. Ook de kleuren zijn weer heel mooi opgekomen. Ook over jullie communie en het halen en brengen waren we heel tevreden. Top! &Heel erg bedankt.

Reiniging en services

Tevreden klant! Jammer dat niet alle vlekken te verwijderen waren. Communicatie heel goed. Resultaat zou misschien verbeterd kunnen worden. Grauwsluier voor de bank is minder verdwenen dan verwacht.

Wit kleed na 18 jaar weer als nieuw!

Hartelijk dank aan de medewerkers van Cinco Cleaning voor het reinigen van mijn kleed, een hoogpolig gebroken wit tapijt van gemengde materialen (wol/linnen). Ik ben bijzonder tevreden: herkende mijn eigen kleed bijna niet meer, zó schoon is het geworden! Het is weer als nieuw. Had ik niet verwacht gezien de structuur, het materiaal en opeenhoping van 18 jaar (!) vuil. Complimenten ook voor de geweldige service met het halen en brengen en de goede, duidelijke realistische uitleg vooraf over wat ik kon verwachten - verwachtingen die dus ruimschoots zijn overtroffen!

Netjes, maar geen wonderen

Service heel goed, alles op tijd en goed gecommunice
erd. Eindresultaat redelijk, kleed is zeker schoner maar de echt iitdagende vlekken zijn nog steeds zichtbaar. Wel minder maar niet weg.. Een 10 voor service, een 7 voor resultaat.

mw

Prettige en adequate communicatie. Afspraken m.b.t. tijdstippen van ophalen en terugbrengen worden in korte tijdspanne aangegeven en keurig nagekomen. De vloerkleden zien er weer prachtig uit. Ik zal Cinco zeker aanbevelen bij nieuwe klanten.

Top !

Topservice ! Op afgesproken tijden gehaald en gebracht en , boven verwachting, mooi schoon geworden !

Vloerkleed brandschoon

Wat zag ons vloerkleed er uit! Na 5 jaar er intensief op leven was de fut er toch wel uit. Na grondige behandeling ziet het er nu florissant uit. Het contact was zeer prettig evenals de onderlinge communicatie. Goed werk!!

it's... magic

had er niet veel van verwacht maar het kleed leek alsof het zo nieuw uit de winkel kwam.

chappeau!

Bedankt!

Heel blij weer met onze schone en opgefriste kleed! Zelfs de lastige rode wijn vlekken zijn verdwenen. Ligt er weer als nieuw bij.
Goede en duidelijke communicatie via de mail over prijs, werkwijze, ophalen en brengen! Een volgende keer weer dit bedrijf voor mij (al hoop ik wel dat dat nog nog even duurt 😉 )

schoonmaken kleed

Snel, betrouwbaar, netjes en een goede communicatie.

Geweldig. Kleed is super schoon.Fijne communicatie over prijs en aflevering.

reiniging tapijt

Wat een geweldig bedrijf! Een bedrijf dat laat blijken blij te zijn met zijn klanten. Prettig telefonisch contact en keurige mails m.b.t. voorinspectie (incl.fot), specifiek tijdstip van terug bezorgen en wat ook erg belangrijk is: ons vloerkleed ziet er weer als nieuw uit!!!
Wij bevelen Cinco van harte aan.

byHan Olde Agterhuis onCinco Tapijt en Meubelreiniging
Perfecte service en vakmanschap

Zijn heel blij over het reinigen van onze vloerkleden. Duidelijke afspraken tav prijs en levering . Zeker aan te bevelen . En wij blijven jullie klant.

Berberskleed

Super blij met Cinco. Ons vloerkleed werd opgehaald en binnen een week helemaal schoon en geïmpregneerd retour gebracht. Nooit gedacht dat de vlekken eruit zouden gaan (bloedvlekken van hond dat geprobeerd was schoon te maken). Wij gaan weer van ons kleed genieten.

Wat een geweldige service en communicatie. Super tevreden. Tapijt heerlijk fris en schoon. Opgehaald en teruggebracht op een tijd dat mij ook goed uit kwam. Perfect afgeleverd en weer op zijn plaats gelegd omdat het tapijt voor ons te zwaar is. Een dikke 10 en zeer tevreden. Zal dit zeker bij anderen aanraden.

Top geregeld van A tot Z

Al een hele tijd zag ik er tegenop om mijn mega grote en dierbare kleed te laten reinigen. Ik durfde het na lang twijfelen aan met Cinco! En oh my wat ben ik blij!! Van A tot Z leggen ze precies uit wat ze gaan doen (je krijgt zelfs foto’s als het kleed bij ze ligt), en de communicatie is heel fijn en duidelijk. Maar nog belangrijker; ik had een paar goede (koffie)vlekken op een wit kleed, en vooral veel gebruikssporen/slijtage. Alles is weg! Mijn kleed is weer als nieuw! Ik ben zo blij. Hopelijk is het de eerstkomende tijd niet meer nodig, maar ik ben blij dat ik nu in ieder geval een bedrijf heb gevonden waar ik voortaan met een gerust hart mijn kleed aan kan meegeven.

Page 1 of 70:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Gratis Telefonisch Advies 0522-788101

Kies voor een bedrijf met ervaring en kennis!

Cinco Cleaning mag zich als enige bedrijf in Nederland een gecertificeerde Master Rug Cleaner noemen. Dit betekent dat we:

  • Alles weten over de verschillende soorten tapijten en hoe deze het beste gereinigd kunnen worden.

  • We continu tijd en geld investeren om meer te leren en beter te worden.

  • We bieden u de best mogelijke service.

vloerkleed reinigen

Cinco Vloerkleed Reinigen heeft gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking.

logo james

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Wij berekenen vaste prijzen inclusief BTW en komen het in omgeving Meppel gratis ophalen en afleveren.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 0522-788101 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.