Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Laat ons weten hoe we het doen en verstuur uw beoordeling.


Submit your review
* Required Field

Prima

Dec 26, 2014 by Retel
Plaatsnaam: Den Haag 

Ons 15 jaar oude wollen kleed ziet er heel veel frisser uit na de Behandeling. Haal en breng service ideaal.


MID karpet weer schoon

Dec 23, 2014 by Gemma Jansen
Plaatsnaam: Enschede 

Eerst is mijn MID karpet opgehaald om te laten reinigen. Op 19 december kreeg ik mijn schoon gemaakte karpet afgeleverd. Ik ben echt super tevreden over het resultaat. Voor enige jaren geleden is namelijk op het karpet een olijfolie vlek gekomen. Deze is er nu helemaal uit. Ik zal zeker dit bedrijf aanraden om je tapijt of karpet te laten reinigen. Echt top prestatie!


Heel tevreden !

Dec 22, 2014 by D. Hanselman
Plaatsnaam: Rotterdam 

Wollen wit karpet laten reinigen en ziet er weer keurig uit ! Netjes op gestelde tijd opgehaald en weer teruggebracht.


Heel tevreden !

Dec 22, 2014 by D. Hanselman
Plaatsnaam: Rotterdam 

Wollen wit karpet laten reinigen en ziet er weer keurig uit ! Netjes op gestelde tijd opgehaald en weer teruggebracht.


Berber. Als nieuw!

Dec 20, 2014 by Robert Wiering
Plaatsnaam: Muiden 

Onze berber is fris en schoon en als nieuw. Dit bleek dé manier om goedkoop een 2e hands berber te kopen, en 'm tóch knisperend nieuw en fris in huis te halen.

Tóp werk. Helemaal tevreden. Gaan we vast nóg 'ns doen. Dank!!


Tapijt

Dec 15, 2014 by Van de Wiel
Plaatsnaam: Vriezenveen 

Nadat het tapijt van het festoneren terugkwam,wachtte me een blijde verrassing..als nieuw! Zeer tevreden van start tot finish!
Bedankt en prettige feestdagen
Groeten
Fam.van de Wiel


vloerkleed reiningen

Dec 15, 2014 by Damstra
Plaatsnaam: Paterswolde 

We zijn zeer tevreden over de reiniging van on s vloerkleed.
Weer als nieuw. Ook belangrijk, zowel opgehaald als thuisbezorgd volgens afspraak.


service uit het hoge noorden

Dec 11, 2014 by Nieuwstraten
Plaatsnaam: Breda 

Wat fijn dat mijn oeroude, maar nog mooie, familiepers weer helemaal schoon is. Prima service! Precies volgens afspraak op tijd geleverd. En helemaal vanuit het verre Drenthe. Hartelijk dank!


wollen vloerkleed

Dec 06, 2014 by Jutta
Plaatsnaam: Lelystad 

vloerkleed ziet er fris uit, jammer dat niet alle vlekken weg zijn
reinigen duurde langer dan afgesproken maar dat was geen probleem. ik zou het zeker weer doen.


Weer als nieuw !!

Dec 06, 2014 by R. Schoof
Plaatsnaam: Amsterdam 

Onze witte berber is weer als nieuw. Voelt weer verend aan en is weer geheel fris. Dat hadden we nooit zelf gekund.
De haal en brengservice is prima. De volgende schoonmaakbeurt is zeker weer bij Cinco!!!.
kortom: prima service en zeer goed resultaat!


erg tevreden

Dec 01, 2014 by Petra
Plaatsnaam: Mijdrecht 

Ons schapen-wollen-kleed was erg bevuild en sinds de komst van onze pup helaas ook een "ongelukjes" kleed geworden. het resultaat is zeer goed te noemen, erg schoon en licht weer. Het lijkt nu wel iets meer te pluizen dan toen we het net nieuw hadden, maar kan dit niet echt als oorzaak door het reinigen zelf zien. Wat ik wel ondervond is dat het kleed zijn natuurlijke geur weer heel erg had (schaap) dat was snel opgelost met eenmalig een goedkope geur verdrijvende spray over het kleed heen te spuiten. contact, prijs, haal en breng service ben ik erg tevreden over, alles verliep erg prettig voor mij en volgens afspraak. Dit bedrijf is een aanrader voor mij!


Koster

Nov 30, 2014 by Fam.Koster
Plaatsnaam: Sneek 

Ons wollen Berbertapijt is op een uitstekende manier gereinigd. Ook de service van Cinco is uitstekend te noemen.
Wij kunnen Cinco dan ook aanbevelen.


Kan weer jaren mee

Nov 28, 2014 by Grieta
Plaatsnaam: Arnhem 

Alles conform afspraak. Kleed dat nogal wat had meegemaakt met onze katten ;-) is weer als nieuw. Helemaal goed!


Wollen kleed

Nov 28, 2014 by v Lieshout
Plaatsnaam: Breda 

Alles volgens afspraak en een schoon wollen kleed.


SUPER !!

Nov 20, 2014 by A.G.. Karstens
Plaatsnaam: Amstelveen 

Ik ben zeer tevreden, goede service. Kleden zijn weer mooi en schoon!! 10 + griffel !!


zéér tevreden

Nov 17, 2014 by Mieke Louwen
Plaatsnaam: Amsterdam 

Ons hoogpolige witte wollen tapijt wordt intensief gebruikt door 2 mensen en 5 katten. Ondanks veel stofzuigen zagen we dat er in de diepe pool zich steeds meer vuil ophoopte, grotendeels door de katten van buiten mee naar binnen genomen aan hun poten en in hun vacht. Vlekken hebben we wel steeds zo goed mogelijk weggehaald maar sommige zaken hadden we er toch niet helemaal uitgekregen. Ons tapijt is nu weer vuilvrij (er was een extra klopbeurt nodig, maar daar is niks extra voor in rekening gebracht, bedankt!) en alle vlekken zijn weg of zo goed als weg (katte-braaksel bijt soms uit, en wat uitgebeten is kan zelfs Cinco niet terugtoveren). Dit kleed kan weer een paar jaar mee. We zijn dus zéér tevreden. Overigens was ook ons kleed langer weg dan gezegd, 4 weken i.p.v. 2 weken, maar het is ook wel begrijpelijk dat een bedrijf in Drenthe niet elke dag in Amsterdam kan halen en brengen, niet voor die prijs tenminste. En gezien het resultaat is het geen probleem dat het wat langer heeft geduurd.


Vloerkleed

Nov 12, 2014 by van den Bosch
Plaatsnaam: Hendrik-Ido-Ambacht 

We kregen onze kleed met een nieuwe vlek terug


Weer als nieuw...

Nov 12, 2014 by drukkerij Prévoo
Plaatsnaam: Ruinen 

We zij heel tevreden,
het vloerkleed ziet er weer als nieuw uit...

Drukkerij Prévoo


wollen tapijt

Nov 11, 2014 by Jacobien Klaassens
Plaatsnaam: Groningen 

ons wollen tapijt, rood, wit, zwart; is erg goed gereinigd. Ruikt lekker fris, de hondengeurtjes zijn er vooralsnog uit! De kleuren en structuur is mooi gebleven. Zeer tevreden over de haal- en brengservice. Indien nodig: zeker weten en een aanrader.


ZEER TEVREDEN

Nov 07, 2014 by P.Bijkerk
Plaatsnaam: Amersfoort 

Ons wollen tapijt (op leeftijd) laten reinigen. Men doet wat men belooft en voor wat betreft het reinigen en de verleende service niets dan lof.


Cinco Tapijt en Meubelreiniging 088-2999299 Oeveraseweg 13a Havelte , 7971 PA Nederland 4.5 5.0 171 171 Ons 15 jaar oude wollen kleed ziet er heel veel frisser uit na de Behandeling. Haal en breng service ideaal.
Page:
123»