Ervaringen Vloerkleed Reinigen

Lees hier de ervaringen van mensen die hun vloerkleed professioneel hebben laten reinigen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 599 reviews
Viscose vloerkleed laten reinigen

Zeer moeilijk reinigbaar vloerkleed laten reinigen. Nou, resultaat mag er zijn! Meer dan tevreden. Keurig netjes geleverd en gebracht. Eerlijk in mogelijk- en onmogelijkheden. Klantvriendelijk. Probeer zelf maar ;*)

by Koos van Rangelrooij on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Geweldige service!! Afspraak is afspraak en wordt stipt nagekomen.
Wij hebben onze meubels , vloerkleed en zelfs de matrassen in perfecte staat weer terug gekregen tegen een mooie prijs. Dit bedrijf is een aanrader en in de toekomst komen we hier zeker weer terug!!!

by Martin Karemaker on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Tapijt weer als nieuw

Anderhalve week geleden is mijn tapijt, dat inmiddels er niet meer uitzag opgehaald door Cinco en vandaag correct op tijd weer als nieuw teruggebracht. Inclusief een bus met schoonmaakmiddel voor als het weer eens mis zou gaan. Prima service en voor herhaling vatbaar.

Klopt als een bus

Erg tevreden. Alle afspraken kloppen precies. En wat belangrijker is ; ons vloerkleed, een pers, is erg opgefeurd.

by Jolanda Littooy on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
👍👍

Goede en zeer vriendelijke service , alles op tijd opgehaald en weer geleverd . Het kleed weer heerlijk schoon zelfs een spuitbus gekregen voor de kleine vlekjes .

Uitstekende Service

Zeer klantvriendelijk en er is uitstekend werk geleverd. De service flexibel en uiterst vriendelijk personeel. Een aanrader dit bedrijf .

cincocleaning

wij zijn uitermate tevreden over de service en professionaliteit van Cincocleaning. Ze hebben veel moeite gedaan om een moeilijke roestvlek er uit te krijgen.

by A.B. Hendrikse on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Geweldig !!

Oud kleed waar de familie (kinderen en huisdieren) al 20 jaar intensief op leeft. Snelle afspraken, goed overleg, heel nette prijs, goede service en een geweldig resultaat! Oprecht een aanrader. Dikke pluim voor dit bedrijf.

Zeer tevreden, TOP !!!

snelle service!

Geen spijt van het laten reinigen van ons vloerkleed! Communicatie was duidelijk; duidelijke prijsopgave, afspraken over ophalen en terugbezorgen. Snelle service! Het vloerkleed ziet er schoon en opgeknapt uit!

Prima service; vloerkleed netjes gereinigd en de kosten hiervan zijn zeer acceptabel.

by familie heerma on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Geweldig resultaat. Keurige klantvriendelijke behandeling.We zijn dik tevreden!

zeer tevreden

Het kleed is goed gereinigd.
Het ophalen en terug brengen werd goed afgestemd.
De prijs , kwaliteit verhouding is ook goed.
Kortom ik ben zeer tevreden en beveel iedereen dit bedrijf aan. Het kan gewoon niet mis gaan als je je spullen door Cinco laat reinigen.

Kl;eed naar onze te vredenheid gereinigd,goede service,vriendelijk personeel.

Snel, accuraat, vriendelijk en het allerbelangrijkste: een fantastisch resultaat!

Prima service

Prima service. Je krijgt keurig een mail met de bevestiging wanneer men je kleed komt halen en terugbrengen. Het kleed is weer als nieuw. Zeker aan te bevelen dit bedrijf.

Zeer tevreden, uitstekende service en erg klantvriendelijk. Een aanrader

Perzisch tapijt laten reinigen

Uitermate tevreden over de kwaliteit van reiniging! Ook de service is uitstekend. Aan te bevelen.

Geweldige service

Tapijt is netjes volgens afspraak opgehaald, en heerlijk schoon en fris ruikend weer terug gebracht op de afgesproken tijd. Als kers op de taart nog een bus reinigingsmiddel gekregen, waar wij als huisdiereigenaren zeer blij mee zijn.. Ongelukjes kunnen immers altijd gebeuren 😉 Cinco Tapijt en Meubelreiniging is dan ook zeker aan te raden, en voor ons zeker voor herhaling vatbaar mocht het weer nodig zijn. Bedankt voor de geweldige service!

reiniging Ziegler vloerkleed

We zijn heel tevreden over het resultaat, wat jammer is dat het certifikaat wat aan de achterkant van het kleed was bevestigd eraf is gegaan, niet een probleem maar ik ben liefhebber van details, groet, H.Westerop

Page 1 of 30:
«
 
 
1
2
3
 
»