Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 471 reviews
Zeer tevreden!

Zeer professioneel aangepakt, binnen een half uur een offerte en alle afspraken zijn keurig nagekomen!
Kleden zien er prima uit!

heel tevreden!!

Zeer tevreden over het reinigen van mijn kleden, werden mooi op tijd opgehaald en een week later weer mooi op tijd afgeleverd, Wij kunnen cinco tapijtreiniging zeker aanraden111

zeer tevreden

Halen en brengen vloerkleed zeer goed geregeld. Zin blij met het schone vloerkleed. De hulp van de mannen met het verzetten van de zware tafel en stoelen is zeer gewaardeerd. Communicatie swas prettig.

by C. van der Graaf on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
prima service

Mijn eerste ervaring met het reinigen van onze grote tapijt bij CINCO zijn voortreffelijk. Ik had enige scepsis over een dergelijke dienstverlening. Maar dit is gewoon professioneel in de planning en nakoming van afspraken. Resultaat is ook prima. Boven verwachting. Ze doen wat ze beloven op hun website!!

Prima verlopen, kleed op aangegeven tijdstip opgehaald en na reiniging weer keurig terugontvangen. Kleed ziet er weer als nieuw uit, dus zeer tevreden! Tussentijds op de hoogte gehouden via emailcontact. Prima service!

by Marijke Jacobs on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

We hadden niet verwacht dat de stank uit onze traploper zou verdwijnen. Er was een glazen olielamp op kapot gevallen met oude petroleum erin.
Ook na een week buiten luchten, was er geen verbetering.
Na reiniging door CINCO ziet de traploper er weer prachtig uit , hij is heel zacht en het allerbelangrijkst: De stank is (bijna helemaal) weg.
Je ruikt nog heel ietsje als je naar boven loopt , maar dat trekt steeds meer weg. Dank ook voor de attente afhandeling,

Wij zijn zo blij met ons mooie vloerkleed! Het ziet er zo goed uit en is heerlijk zacht. Heel erg dank voor het reinigen & de goede service!

Zeer tevreden, over de dienstverlening duidelijk en correct.
En fris en schoon kleed terug

nvt

4 kleden laten reinigen vanuit oude adres. Geweldig resultaat. Service prima!
Alles volgens gemaakte afspraken terug gebracht op ons nieuwe adres.
Cinco heeft aandacht voor de klant.

top

Erg vriendelijk en correct, goed bereikbaar en komen afspraken na.
Kan het aanbevelen en ga het in de toekomst zeker weer gebruiken
TOP

vloerkleed reinigen

Sterk vervuild vloerkleed,( Marc Jansen type Barcelona)met vlekken en fletse kleuren is gereinigd, maar het resultaat valt wat tegen, De vlekken zijn er niet echt uit, de kleur is wel weer terug.
Service halen brengen prima.

tevreden

Zeer tevreden over het resultaat van beide kleden.
Werd ook goed op de hoogte gehouden, zeer klantvriendelijk.
Ik kan Cinco tapijtreiniging zeker aanraden.

by Guus Schornagel on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Top

Na lang aarzelen ons marrokkaans karpet laten reinigen. Opgehaald door 2 enthousiate en ter zake kundige mensen. Een week later kwam het karpet terug en het zag er weer uit als nieuw. Alle lof. Ook nu waren de 2 mensen van Cinco zeer behulpzaam bij het verplaatsen van de (zware) salontafel. Een absolute aanrader.

Vloerkleed katen reinigen. Halen en brengen ging keurig volgens afspraak.
Kleed ziet er weer als nieuw uit!
Zeer tevreden.

by D. de Witt Hamer on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Bijna als nieuw het kleed terug gekregen! Erg bedankt voor de zeer goede service.

Blij verrast

We hadden eigenlijk niet zo'n groot vertrouwen in het reinigen van tapijten . Maar ons Berberkleed was echt vuil en het was reinigen of een nieuwe kopen, een veel duurdere oplossing. De haal-en brengservice was prima en we waren ook blij verrast met het schoonmaakresultaat: ons kleed zag er als nieuw uit! Zeker een aanrader!

100% tevreden

Ik ben zeer tevreden over de reiniging. Vriendelijke heren die het terug bezorgden. Vrienden vonden het wel prijzig ( ik niet) en zagen gelijk het verschil maar wilden wel het adres hebben en dit ook gegeven. Misschien krijgen jullie nog klanten bij. Enfin ik ben zeer tevreden. Super bedankt.

by Detlev en Gonny van Zuijlen on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
vloerkleden reinigen

Na 15 jaar lag er een grauwsluier over onze rode wollen tapijten.
Door de fa. Cinco laten reinigen en hebben de tapijten weer de klaprozen- kleur van vroeger. Vooral zeer te spreken over de vriendelijke jongemannen die de tapijten haalden en brachten.

Prima alle vlekken en vieze geurtjes verdwenen, weer als nieuw!

by Jacqueline Verhoek on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, zowel over de service en klantvriendelijkheid, als over het resultaat. Blij met mijn oude, 'als nieuwe' kleed!

Page 1 of 24:
«
 
 
1
2
3
 
»