Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 525 reviews

Wij hebben ons tapijt laten reinigen door Cinco Cleaning. Het tapijt is 10 jaar oud, hoogpolig en had hier en daar vlekken. Momenteel ligt het tapijt weer stralend bij ons op de vloer. Super mooi, schoon, ik durf zelfs te zeggen "als nieuw!". De service was uitstekend, zeer vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Cinco Cleaning zeer aanbevelen.

Prima service

Kleed wordt thuis opgehaald, vanuit de kamer en goed gereinigd. Het terugbezorgen werd prima afgestemd met mijn vakantie.

by Arda de Dijcker on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Zeer tevreden vloerkleed berber met flink wat vlekken, werd van te voren al verteld dat er sommige niet helemaal uit zouden gaan, en de "loop" zou je ook blijven zien. Maar hij is zooo opgeknapt en weer lekker zacht en schoon heerlijk. Zeker aan te raden!
Bedankt

kleed

Zeer tevreden over werk.Kleed als nieuw en weer hoogpolig.Bij aflevering ook de meubelen ver/herplaatst.Prima service en vriendelijke heer
Aanrader

Ik ben erg tevreden over jullie werk, dat niet alle vlekken weg gaan wist ik van te voren maar dat ik de originele kleur van mijn berber weer zie is verrassend, nog bedankt! Dick/Amsterdam

goed resultaat, logistiek niet super

Ik ben tevreden over het reinigen van mijn wollen vloerkleed, er waren een paar vlekjes die niet verwijderd konden worden. Wel kan de logistiek verbeterd worden, ik kreeg pas laat reactie op mijn aanvraag per e-mail, daarna weer een paar weken gewacht tot het kleed opgehaald kon worden. Aflevertermijn zou in eerste instantie overschreden worden, dit hoorde ik bij het ophalen van het kleed, maar dat is nog goedgekomen. Wel is een dag voor de levering opeens de tijd verschoven, dit is in mijn voicemail ingesproken, ik had liever een email gehad, en dan wat eerder!

Zeer tevreden

Telefonisch goede afspraken met Cinco, deze werden meteen via de mail bevestigd. Ons kleed van scheerwol had te lijden onder onze kat die een aantal keer op geplast had. Kleed is opgehaald zoals afgesproken en na een dag of 12 is het teruggebracht. Het ziet er erg goed uit een ruikt ook heel fris.We hadden ook gekozen voor een speciale behandeling "ontgeuren". De prijs vonden we ook best redelijk. We zouden zeker weer gebruik maken van de diensten van Cinco

Gewoon prima

Wollen antiek Perzisch tapijt vies opgehaald op ene adres. Schoon afleveren in prima conditie op ander adres. Super service voor schappelijke prijs. In goede handen is heel wat waard. Bedankt

Lekker schoon!

Nou, precies volgens afspraak werd onze Pers opgehaald en schoon weer terug gebracht. Hij ziet er weer keurig uit en kan er weer even tegen. Reuze bedankt!

Bijna nieuw!

Mijn wollen noppenkleed (al 8 jaar in gebruik) ziet er na reiniging weer bijna als nieuw uit! Prima service mbt ophalen en terugbrengen. Prijs heel redelijk.

Het is helaas niet gelukt de grote koffievlek uit ons licht wollen tapijt goed te verwijderen. Toch ben ik niet ontevreden, men had immers van te voren gewaarschuwd dat het mogelijk niet goed zou lukken. De service was uitstekend, zowel telefonisch als bij het ophalen en afleveren.

Prima service!

Prima servic. De prijs is het resultaat zeker waard. Een grote koffievlek was een drama in mijn witte berberkleed. Koffie is bijna niet meer goed te verwijderen.Ik dacht al dat ik het wel kon vergeten en een nieuw kleed zou moeten kopen. Cinco was mijn laatste optie en met resultaat. Het kleed is weer prachtig. Omdat ik weet waar de vlek zat, zie ik daar nog een lichte verkleuring. Maar het is minimaal.een nieuw kleed was vele malen duurder geweest.

Uitstekend!

Wij zijn zeer tevreden over de reiniging van ons wollen vloerkleed. We kregen een keurige offerte met duidelijke prijsopgave en er kon heel makkelijk een afspraak voor ophalen en terugbrengen worden ingepland. Zowel bij halen als brengen erg vriendelijke en behulpzame jongens. Het kleed werd binnen een week gereinigd en is weer als nieuw! Bij het terugbrengen is er zelfs een gratis spuitbus bijgeleverd voor eventuele vlekken in de toekomst. Uitstekend!

In een woord geweldig. Goede service, kleed weer als nieuw. Ik ga jullie zeker aanbevelen.

Perfect

Perfect schoon, en prima service...........

Prima gedaan

Na een intensief gebruik met kleine kinderen en hond + kat was een opfrisbeurt echt nodig na 7 jaar. Prima gedaan, zag er na reiniging weer prima uit en rook weer heerlijk fris. Erg vriendelijk personeel die met plezier hielpen om het bankstel enz van en op hun plaats te krijgen.
Van harte aanbevolen !!

prima

Heel erg tevreden over de dienstverlening van Cinco. Het eindresultaat mag er ook zijn: ons Berber tapijt ziet er weer prima uit!!

Prima service en een kleed terug dat er weer vele tinten lichter uitziet.

Uitstekend werk.
Erg klantvriendelijk.
Adequaat en punctueel.
Kortom voor eenieder aan te bevelen

Goede service en prima resultaat

We hebben een dik, wollen Berber kleed dat door de jaren heen erg groezelig was geworden. Cinco heeft het gereinigd en nu is het weer fris en schoon. Een prima resultaat. Goede en vriendelijke service. Zal het zeker aanbevelen.

Page 1 of 27:
«
 
 
1
2
3
 
»