Beoordelingen Vloerkleed Reinigen

Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Laat ons weten hoe we het doen en verstuur uw beoordeling.


Submit your review
* Required Field

reinigen wollen tapijt
Mar 20, 2014 by Bronckers
Plaatsnaam: Oosterhout 

Kleed werd keurig op tijd volgens afspraak opgehaald. Helaas bleek dat de kattenurine niet verwijderd kon worden. Toen we informeerden waar het kleed bleef, was wel gezegd dat het hardnekkig was, niet dat het niet lukte. Bij aflevering werd dit helaas ook niet vermeld. Zodra we belden dat de geur er absoluut niet uit was, kregen we echter zonder meer het geld terug, erg netjes dus al met al.


Vloerkleed reinigen
Mar 19, 2014 by pierre
Plaatsnaam: Heeswijk-Dinther 

Aangenaam verrast , kleed weer zeer netjes.
Ook fijne afhandeling met haal en breng service,


hoogpolig tapijt reinigen.
Mar 13, 2014 by franssen
Plaatsnaam: Amsterdam 

Prima resultaat, en goede service!


Reinigen kleed na waterschade
Mar 13, 2014 by Hazen
Plaatsnaam: Gouda 

Prima resultaat.ik ben erg tevreden.


Vloerkleed reinigen
Mar 12, 2014 by Anita
Plaatsnaam: Groningen 

Goed bedrijf! Zo fijn dat ze halen en brengen en je laten weten hoe laat ze dat doen. Prima dus in het afspraken maken. En mijn kleed is weer als nieuw!


reiniging vloerkleed
Mar 10, 2014 by Kortleve
Plaatsnaam: Overijssel 

Ons 15 jaar oude wollen vloerkleed is weer als nieuw, we zijn erg tevreden! Het contact met Cinco is prima en ideaal dat het gehaald en gebracht werd.
Zeker een aanrader bij familie en vrienden.


kleed
Mar 10, 2014 by Joke van der Lei
Plaatsnaam: Leeuwarden 

Waren zeer verrast dat het zo schoon was geworden.
Zelf alles geprobeerd niet gelukt jullie dus wel.
De rode wijn was weg en het kleed is helemaal zoals het was.


2 kleden gereinigd
Mar 07, 2014 by Gerard
Plaatsnaam: Amsterdam 

Cinco doet wat ze aanbied.2kleden gereinigd en zijn weer als nieuw met goede haal en breng service.Wij zijn zeer tevreden.Indien nodig komen we zeker weer bij Cinco.


Handgeknoopte pers reinigen
Mar 02, 2014 by Wilke
Plaatsnaam: Z-H 

Kleed ziet er weer keurig uit. Mijn logé(-kat) had er uit stress over geplast en de geur is volledig weg. Dank, voor de kwaliteit en de service, Cinco is een bedrijf met vriendelijke medewerkers die gemaakte afspraken nakomen, waardoor ik als nodig, zeker bij jullie terug kom.


reinigen kleed
Mar 01, 2014 by els van der meulen
Plaatsnaam: De Kiel 

Mijn artistieke kleed is weer helemaal in de kleuren uit de 60-er jaren. Was een uitdaging maar gelukt! Dank voor het meeleven en de vlotte service.


reinigen perzisch tapijt
Mar 01, 2014 by K.J. Doornbusch
Plaatsnaam: Schildwolde 

Uitstekende haal- en brengservice en prima gereinigd.
Bedankt!


Vloerkleed Reinigen
Feb 24, 2014 by Johannes Rijs
Plaatsnaam: Berkel en Rodenrijs 

Cinco heeft voor ons een groot licht gekleurd vloerkleed gereinigd nadat er een glas rode wijn over was gevallen. Hoe wel de vlek helaas niet volledig verdwenen is zijn we toch tevreden met het resultaat. De vlek is bijna niet meer zichtbaar. De service en informatie die we hebben ontvangen van Cinco is heel goed en vriendelijk. Als ik weer een dergelijke klus heb zou ik ze zeker weer inschakelen.


Reiniging hoogpolig wollen kleed
Feb 23, 2014 by Loes de Wit
Plaatsnaam: Diemen 

Ons vloerkleed is weer als nieuw!!!!! Fijne snelle service en goede communicatie echt een aanrader !!!!!!


Witte berber reinigen
Feb 21, 2014 by Els Liebregt-Woldberg
Plaatsnaam: Meppel 

Na een twijfel moment of ik een nieuw kleed zou kopen, toch maar besloten het te laten reinigen. Geen spijt, hij is weer als nieuw geworden. Ook de service was super, en alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik zou het familie en vrienden zeker aanbevelen.


oosters vloerkleed reinigen
Feb 20, 2014 by G.J.Bolster
Plaatsnaam: Neede 

Kleed was stoffig en had geen sprekende kleuren meer.
Door de reiniging is dit weer als nieuw, de kleuren zijn weer
helder.
Prima uitgevoerd volgens afspraak.
Keurig op tijd afgeleverd,.


ziegler tapijt reinigen
Feb 19, 2014 by peter kleijweg
Plaatsnaam: Den Hoorn 

prima geregeld, is weer als nieuw .na zeer grote wijnvlek. halen en brengen was goed geregeld.


kleden reinigen
Feb 18, 2014 by Ruttel
Plaatsnaam: Lisserbroek 

heel fijne service en twee schone vloerkleden.


reiniging wollen kleed, impregneren
Feb 18, 2014 by Gelderblom
Plaatsnaam: Nuenen 

Keurige service en mijn tapijt is prima gereinigd.
Zeer tevreden!


Reinigen en impregneren wollen vloerkleed
Feb 17, 2014 by Mary
Plaatsnaam: Heerhugowaard 

Na twijfelen of we geen nieuw vloerkleed zouden kopen omdat ons witte wollen vloerkleed behoorlijk vuil was geworden, hebben we toch besloten om het kleed te laten reinigen. Contact met Cinco verliep prima en gemaakte afspraken prima nagekomen. Wij hebben ons vloerkleed weer helemaal schoon terug en zijn blij dat we voor Cinco hebben gekozen!!


reinigen kleed.
Feb 17, 2014 by ankie kos
Plaatsnaam: Amersfoort 

ik heb tweemaal een kleed laten reinigen en ben er zeer tevreden over,.ook de bezorger was ontzettend vriendelijk en behulpzaam/ ijn complimenten, ankie kos


Cinco Tapijt en Meubelreiniging 088-2999299 Oeveraseweg 13a Havelte , 7971 PA Nederland 4.6 5.0 72 72 Kleed werd keurig op tijd volgens afspraak opgehaald. Helaas bleek dat de kattenurine niet verwijderd kon worden. Toen we informeerden waar het kleed bleef, was wel gezegd dat het
Page:
1234