Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Laat ons weten hoe we het doen en verstuur uw beoordeling.


Submit your review
* Required Field

3

Sep 05, 2014 by E F J van Halsema
Plaatsnaam: Bussum 

Ons Berber vloerkleed is zo goed als mogelijk was gereinigd.
Helaas konden enkele vlekken niet helemaal worden verwijderd.
Het halen en terugbezorgen was keurig geregeld.


Goed

Sep 05, 2014 by Schenk
Plaatsnaam: Amsterdam 

Goed gereinigd, haal- en brengservice goed in overleg, aardig en behulpzaam.


prima reiniging

Aug 31, 2014 by ton van der linden
Plaatsnaam: Groningen 

prima reiniging van mijn wollen vloerkleed.
de service van halen en brengen komt goed en zorgvuldig over.
Enige min-punt: in de advertering wordt beloofd dat de reiniging +/- 1,5 week duurt. In mijn geval kwam het vloerkleed na 3 weken retour.


Zeer tevrededen

Aug 29, 2014 by Snijder
Plaatsnaam: Lippenhuizen 

We zijn heel tevreden over onze schone vloerkleden en over de verleende service!!


perfecte service

Aug 29, 2014 by ruurd
Plaatsnaam: Drachten 

Prima service, en het kleed is werkelijk weer als nieuw.
Echt een aanrader als je een (wat duurder) kleed hebt en deze weer een nieuw leven wilt geven. Zeer tevreden!


Heel tevreden

Aug 25, 2014 by Hans Roest
Plaatsnaam: Uffelte 

Kleed ziet er na acht jaar weer als nieuw uit. Service was fantastisch. Een absolute aanrader.


Reinigen berber

Aug 15, 2014 by Jeanne & Rien
Plaatsnaam: Tilburg 

Super tevreden, na eerste keer enige twijfel aardige en correcte chauffeur direct berber terug mede genomen en nu 15 augustus 2014 retour enne als nieuw zeker een aanrader!!!!!!!


Super service!!

Aug 07, 2014 by M. Imhof
Plaatsnaam: Nijverdal 

Het kleed werd op de afgesproken tijd opgehaald en teruggebracht. Het is heel mooi schoon geworden en ons Perzisch tapijt uit 1946 ziet er weer als nieuw uit!! Geweldig!


Fantastisch

Aug 05, 2014 by Kees Iske
Plaatsnaam: Amsterdam 

werkelijk ongelooflijk,Berbertapijt weer helemaal schoon en de poolis ook weer te zien.


als nieuw

Jul 25, 2014 by hariatie
Plaatsnaam: Amsterdam 

Kwetsbaar kleed volledig schoon terug gekregen, ruikt en ziet er weer uit als nieuw! Nette service snel ophalen, nog even bellen of het wel uitkomt als ze vroeger zijn dan gepland. Zoals het hoort!


PERFECTE GEREINIGD

Jul 23, 2014 by M.Bodde
Plaatsnaam: Zevenaar 

Goede service, afspraken worden nagekomen en het vloerkleed is weer als nieuw.


Super

Jul 16, 2014 by valckx
Plaatsnaam: Amsterdam 

Mijn berber is weer helemaal schoon netjes thuis afgeleverd.


Hoogpolig wit Jan de Bouvrie kleed

Jul 15, 2014 by C.M. Chan
Plaatsnaam: Groningen 

Een hoogpolig wit kleed van Jan de Bouvrie. Ga daar maar aan staan. Het is perfect gereinigd en ziet er na 5 jaar gebruik werkelijk weer als nieuw uit. Ik twijfelde om het geld voor de reiniging uit te geven, maar het was het meer dan waard. Fijne mensen en een service zoals je niet vaak meer tegenkomt. Een dikke 10!


Geweldig

Jul 08, 2014 by Hugo Koops
Plaatsnaam: Amsterdam 

Drie van onze antieke tapijten zijn gereinigd, geweldige service, ophalen en brengen zonder probleem. De tapijten zien er geweldig uit een van de tapijten is erg kwetsbaar maar die heeft het perfect gehouden.
Een echte aanrader
Hugo & Paul


Fantastisch

Jul 04, 2014 by Elly Schermer
Plaatsnaam: Alkmaar 

Fantastisch! Wat een fijne service! Vanmorgen kwam mijn wollen tapijt weer thuis, geklopt, ozonbehandeling tegen de motten en...........ook nog 2 weken in de vriezer geweest om helemaal zeker te zijn dat de eventuele motteneitjes gedood werden........en als klap op de vuurpijl zijn de kale plekken prachtig hersteld..............het tapijt ziet er weer heel mooi uit. Daar word ik blij van........... hartelijk dank!


Perzisch tapijt

Jul 03, 2014 by Heleen Hennink
Plaatsnaam: Amsterdam 

Mijn tapijt is uitstekend en snel gereinigd tegen een zeer schappelijke prijs. Dacht dat het erg verschoten was, maar het heeft zijn oorspronkelijke kleur helemaal teruggekregen. Aanrader!


Perfect gereinigd

Jun 29, 2014 by Paul Jonk
Plaatsnaam: Haarlem 

Ons mooie kleed was slachtoffer van kattenpis.
Door Cinco perfect gereinigd en de service is TOP.
Zeker een aanrader voor behoud van je kleden


Hoogpolig carpet

Jun 27, 2014 by G.Satter
Plaatsnaam: Neede 

Een hoogpolig carpet van 2 x 3 mtr goed reinigen is kennis voor nodig, dat is hier in ieder geval aanwezig. Het Carpet wordt gebruikt in de woonkamer met een grote hond en was negen jaar niet gereinigd. Carpet ruikt nu weer fris, ziet er weer goed uit, de volgende keer bellen we zeker u weer.


Vloerkleedreiniging

Jun 27, 2014 by L. schnitzeler
Plaatsnaam: De Meern 

Wij twijfelden over een nieuw kleed of het bestaande kleed (wol/linnen) laten reinigen. Blij dat we voor de laatste optie hebben gekozen. Super service, goede prijs en weer een kleed als nieuw!
Absoluut een aanrader .......


reiniging vloerkleed

Jun 24, 2014 by Sabrina Beckman
Plaatsnaam: Almere 

De service is prima van dit bedrijf.. Komen de afspraken na en leveren netjes op de afgesproken tijden Helaas is het reinigen niet helemaal goed verlopen Niet schoon en bij een 2de keer veel te veel schoommaak middel gebruikt waardoor mijn kleed zo vet was dat ik hem niet meer kan.gebruiken.. Ik heb gebeld en de klacht is prima in.behandeling genomen en heb netjes mijn geld terug gehad... Als het kleed schoon was geweest.dan geef ik dit bedrijf een dikke 10 maar het reinigen is helaas niet gelukt...


Cinco Tapijt en Meubelreiniging 088-2999299 Oeveraseweg 13a Havelte , 7971 PA Nederland 4.5 5.0 110 110 Ons Berber vloerkleed is zo goed als mogelijk was gereinigd.Helaas konden enkele vlekken niet helemaal worden verwijderd.Het halen en terugbezorgen was keurig geregeld.
Page:
123»