Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Laat ons weten hoe we het doen en verstuur uw beoordeling.


Submit your review
* Required Field

Uitstekend

May 05, 2015 by Eric de Haan
Plaatsnaam: Amsterdam 

We zijn erg tevreden over het resultaat van de reiniging van ons vloerkleed, we hebben hem als nieuw weer teruggekregen.
Ook de haal en breng service was uitstekend!
Dit bedrijf is beslist een aanrader


aan te bevelen

Apr 29, 2015 by Marianne
Plaatsnaam: Zoetermeer 

Ons wollen kleed werd zoals afgesproken opgehaald en keurig schoon weer huis gebracht.
8 jaar geleden is dit kleed gekocht in de binnenlanden van Turkije. Nu weer als nieuw om nog jaren van te genieten.


"Dik" geknoopte Berber

Apr 26, 2015 by Joke
Plaatsnaam: Hazerswoude 

mijn zeer dicht geknoopte Berber is wat "wollig" geworden, ik vind dat geen probleem. Jammer dat ook bij mij een koffievlek niet helemaal weg is maar verder zeer tevreden over de service, het halen en brengen echt super geregeld en fijn een extra vlekkenverwijderbus er bij.


Mr.

Apr 25, 2015 by R.Sigterman
Plaatsnaam: Montfoort 

Resultaat buiten gewoon. Als nieuw.
Bedankt


Reiniging vloerkleden

Apr 24, 2015 by M. van der Zon
Plaatsnaam: Vriescheloo 

Wij zijn zeer tevreden over afspraken en service. Hoe de kleden eruit zien weten we nog niet. We laten ze ingepakt tot we verhuisd zijn.


Reiniging vloerkleden

Apr 24, 2015 by M. van der Zon
Plaatsnaam: Vriescheloo 

Wij zijn zeer tevreden over afspraken en service. Hoe de kleden eruit zien weten we nog niet. We laten ze ingepakt tot we verhuisd zijn.


Reiniging tapijt

Apr 24, 2015 by Joop
Plaatsnaam: Dordrecht 

Wij zijn zeer tevreden over het reinigen van ons tapijt.Ook de afspraken voor afhalen en bezorgen waren perfect,met correcte en vriendelijke medewerkers.Een verademing in deze tijd,Cinco verdiend hier eigenlijk 6 sterren mee. Aad en Joop Dingemans


prima service

Apr 24, 2015 by Janine
Plaatsnaam: Amsterdam 

Cinco cleaning is telefonisch goed bereikbaar, maakt duidelijke afspraken en mijn tapijten waren erg grondig gereinigd. Enige minpunt was dat de chauffeur bij aflevering (veel) te laat was. Verder heel tevreden.


Topbedrijf!

Apr 23, 2015 by Judith Vos
Plaatsnaam: Amsterdam 

2berbers laten reinigen, zeer tevreden over het resultaat en de service!!
Vriendelijk, behulpzaam, bellen indien chauffeur wat later is!
Jullie zijn een top-service verlenend bedrijf tegen een acceptabele prijs!!


beoordeling 20 april 2015

Apr 20, 2015 by Wilma Bos
Plaatsnaam: Zegveld 

de service was perfect, zowel in het voortraject (mailcontact om afspraak te maken) als bij het ophalen / retourneren van mijn kleed.
en: mijn kleed is weer als nieuw!


Prima service!

Apr 17, 2015 by Pelgrim
Plaatsnaam: Almere 

Wij zijn heel tevreden over de service van dit bedrijf. De afspraken zijn heel goed nagekomen en het tapijt ziet er weer mooi en fris uit. Een aanrader wat ons betreft!!


Schone tapijten

Apr 15, 2015 by Rens
Plaatsnaam: Wierden 

Beide kleden zijn weer netjes geworden.
Alles binnen de afspraken, dus gewoon goed.


Mevr

Apr 15, 2015 by Kremers
Plaatsnaam: Breda 

Niets dan lof! In alle opzichten een perfecte service en een geweldig resultaat!


als nieuw

Apr 13, 2015 by anneke vijgeboom
Plaatsnaam: Amsterdam 

Adres via internet gevonden. Niets dan lof. Een "nieuw",kleed goede service, gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden. Kortom zeer tevreden.


ONTZETTEND BEDANKT

Apr 11, 2015 by Marion
Plaatsnaam: Den Haag 

Op internet jullie bedrijf gevonden. De afhandeling via de mail wat zeer professioneel. Degene die het kleed kwam halen was uiterst vriendelijk. Binnen een week had ik mijn tapijt weer terug. Het ziet er weer als nieuw uit. Ontzettend bedankt voor alles en heel veel succes met jullie bedrijf. Maar dat komt wel goed want van alle kanten straalt het professionaliteit uit!


kleed en stoelen gereinigd

Apr 07, 2015 by Albert Buisman
Plaatsnaam: Veltkeweh 

Prima werk en meer dan uitstekende service
Prijs/kwaliteit ook heel goed
Kleed en stoelen weer als nieuw voor een redelijk bedrag


Inge

Apr 05, 2015 by inge
Plaatsnaam: Zwanenburg 

Ons kleed is weer super schoon, hij ruikt zelfs lekker en is zand vrij. We zijn echt zeer tevreden en blij dat we het gedaan hebben.


Reiniging berber

Apr 03, 2015 by Mariette Kokxhoorn
Plaatsnaam: Den Haag 

Mijn vuile berber voelt weer helemaal zacht en fris. Fijne service. De volgende keer zeker weer


Toppie

Mar 30, 2015 by Pascal
Plaatsnaam: Zeist 

Zeer tevreden.
Netjes, correct en keurige behandeling,ook van het kleed haha!


Goede service

Mar 30, 2015 by Rob van der Pluijm
Plaatsnaam: Barendrecht 

Uitstekende service, goede reiniging. Door omstandigheden was het voor ons lastig om het kleed thuis op te laten halen. Geen probleem, het werd keurig op mijn werk opgehaald en teruggebracht.


Cinco Tapijt en Meubelreiniging 088-2999299 Oeveraseweg 13a Havelte , 7971 PA Nederland 4.6 5.0 231 231 We zijn erg tevreden over het resultaat van de reiniging van ons vloerkleed, we hebben hem als nieuw weer teruggekregen.Ook de haal en breng service was uitstekend!Dit bedrijf is
Page:
123»