Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Laat ons weten hoe we het doen en verstuur uw beoordeling.


Submit your review
* Required Field

Schone tapijten

Apr 15, 2015 by Rens
Plaatsnaam: Wierden 

Beide kleden zijn weer netjes geworden.
Alles binnen de afspraken, dus gewoon goed.


Mevr

Apr 15, 2015 by Kremers
Plaatsnaam: Breda 

Niets dan lof! In alle opzichten een perfecte service en een geweldig resultaat!


als nieuw

Apr 13, 2015 by anneke vijgeboom
Plaatsnaam: Amsterdam 

Adres via internet gevonden. Niets dan lof. Een "nieuw",kleed goede service, gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden. Kortom zeer tevreden.


ONTZETTEND BEDANKT

Apr 11, 2015 by Marion
Plaatsnaam: Den Haag 

Op internet jullie bedrijf gevonden. De afhandeling via de mail wat zeer professioneel. Degene die het kleed kwam halen was uiterst vriendelijk. Binnen een week had ik mijn tapijt weer terug. Het ziet er weer als nieuw uit. Ontzettend bedankt voor alles en heel veel succes met jullie bedrijf. Maar dat komt wel goed want van alle kanten straalt het professionaliteit uit!


kleed en stoelen gereinigd

Apr 07, 2015 by Albert Buisman
Plaatsnaam: Veltkeweh 

Prima werk en meer dan uitstekende service
Prijs/kwaliteit ook heel goed
Kleed en stoelen weer als nieuw voor een redelijk bedrag


Inge

Apr 05, 2015 by inge
Plaatsnaam: Zwanenburg 

Ons kleed is weer super schoon, hij ruikt zelfs lekker en is zand vrij. We zijn echt zeer tevreden en blij dat we het gedaan hebben.


Reiniging berber

Apr 03, 2015 by Mariette Kokxhoorn
Plaatsnaam: Den Haag 

Mijn vuile berber voelt weer helemaal zacht en fris. Fijne service. De volgende keer zeker weer


Toppie

Mar 30, 2015 by Pascal
Plaatsnaam: Zeist 

Zeer tevreden.
Netjes, correct en keurige behandeling,ook van het kleed haha!


Goede service

Mar 30, 2015 by Rob van der Pluijm
Plaatsnaam: Barendrecht 

Uitstekende service, goede reiniging. Door omstandigheden was het voor ons lastig om het kleed thuis op te laten halen. Geen probleem, het werd keurig op mijn werk opgehaald en teruggebracht.


Zeer tevreden

Mar 30, 2015 by Fam. Netten
Plaatsnaam: Vlijmen 

Het kleed ziet er weer schoon en fris uit. Goede en vlotte service. Hartelijk dank voor de bijgeleverde spuitbus voor toekomstige vlekken voor toekomstige vlekken.
Zeker een bedrijf om aan te raden voor het reinigen van tapijten top.


Prachtig schoon!

Mar 27, 2015 by Paula Janssen
Plaatsnaam: Arnhem 

Het vloerkleed is weer heerlijk schoon! En in een week tijd weer naar tevredenheid terug bezorgd.


tiptop

Mar 27, 2015 by gerhard te voortwis
Plaatsnaam: Arnhem 

Vlekkeloos ging het contact om af te spreken en te halen en te brengen. En vlekkeloos, als nieuw, werd het kleed weer afgeleverd. Tiptop dus!


Perfect met een hoofdletter

Mar 26, 2015 by wierda
Plaatsnaam: Harlingen 

Wat een super service en wat zijn we blij dat ons kleed weer als nieuw is,en dan ook nog een spuitbus vlekkenreiniger bij de aflevering.wij zullen jullie zeker bij iedereen aanraden ....en voor de volgende x weten we wie we moeten bellen
Heel erg bedankt


Kan niet beter

Mar 26, 2015 by Anton Meester
Plaatsnaam: Amstelveen 

Dit is een prima bedrijf. Heel goede communicatie en zeer klantvriendelijk. Van een oud kleed gaan ze geen nieuw kleed maken maar wel z.g.a. nieuw en schoon dat je je niet kan voorstellen hoe ze het voor elkaar krijgen!


Fantastisch!

Mar 23, 2015 by T. Kranen
Plaatsnaam: Ter Idzard 

Prima service! Ophaal- en terugbrengtijden prima nagekomen en mijn (oude) hoogpolige wollen tapijt weer helemaal fris en fruiting. Nog speciaal gebeld over wel of niet wassen van het kleed!
Zeer zeker een aanrader!


Pauline H

Mar 23, 2015 by P Hoogervorst
Plaatsnaam: Bennebroek 

Zeer tevreden!
Berber en ander wollen vloerkleed prima gereinigd. Haal en brengservice top. De chauffeur stond in de file en belde me netjes om op te bellen, dat hij in de file stond en later kwam!


Dirk Jan

Mar 23, 2015 by D. J. van den Hoed
Plaatsnaam: Emmen 

Prima, zijn zeer tevreden over het resultaat.
Bedrijf is aanrader.


Reiniging 2 grote beige vloerkleden

Mar 16, 2015 by Maria
Plaatsnaam: Rosmalen 

We hebben 2 vloerkleden laten reinigen en opfrissen. De haal en breng service was erg goed. Men hield zich aan de afspraken. Niet op de afgesproken tijd voor de deur dus een telefoontje gehad. Echt super. De kleden zijn als nieuw terug gekomen. Mooi schoon en heerlijk fris ruikend.
Het contact via de mail was erg netjes en verzorgd.
Complimenten aan dit bedrijf en zijn werknemers!


gewoon een goed bedrijf

Mar 15, 2015 by Ineke de Lange
Plaatsnaam: Willemsoord 

Een bedrijf die zegt wat tie doet, en doet wat tie zegt, ik hou der van!


reiniging wollen kleed

Mar 15, 2015 by gootjes
Plaatsnaam: 0udorp 

zeer schoon kleed, telefonisch diverse male vriendelijk en proffesioneel te woord gestaan, haal-en brengservice heel fijn en ook daar weer vriendelijke behulpzame medewerkers.

ik zou altijd weer mijn kleed laten reinigen/behandelen bij dit bedrijf.

Edma Gootjes Oudorp.


Cinco Tapijt en Meubelreiniging 088-2999299 Oeveraseweg 13a Havelte , 7971 PA Nederland 4.6 5.0 220 220 Beide kleden zijn weer netjes geworden.Alles binnen de afspraken, dus gewoon goed.
Page:
123»