Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Laat ons weten hoe we het doen en verstuur uw beoordeling.


Submit your review
* Required Field

PERFECTE GEREINIGD

Jul 23, 2014 by M.Bodde
Plaatsnaam: Zevenaar 

Goede service, afspraken worden nagekomen en het vloerkleed is weer als nieuw.


Super

Jul 16, 2014 by valckx
Plaatsnaam: Amsterdam 

Mijn berber is weer helemaal schoon netjes thuis afgeleverd.


Hoogpolig wit Jan de Bouvrie kleed

Jul 15, 2014 by C.M. Chan
Plaatsnaam: Groningen 

Een hoogpolig wit kleed van Jan de Bouvrie. Ga daar maar aan staan. Het is perfect gereinigd en ziet er na 5 jaar gebruik werkelijk weer als nieuw uit. Ik twijfelde om het geld voor de reiniging uit te geven, maar het was het meer dan waard. Fijne mensen en een service zoals je niet vaak meer tegenkomt. Een dikke 10!


Geweldig

Jul 08, 2014 by Hugo Koops
Plaatsnaam: Amsterdam 

Drie van onze antieke tapijten zijn gereinigd, geweldige service, ophalen en brengen zonder probleem. De tapijten zien er geweldig uit een van de tapijten is erg kwetsbaar maar die heeft het perfect gehouden.
Een echte aanrader
Hugo & Paul


Fantastisch

Jul 04, 2014 by Elly Schermer
Plaatsnaam: Alkmaar 

Fantastisch! Wat een fijne service! Vanmorgen kwam mijn wollen tapijt weer thuis, geklopt, ozonbehandeling tegen de motten en...........ook nog 2 weken in de vriezer geweest om helemaal zeker te zijn dat de eventuele motteneitjes gedood werden........en als klap op de vuurpijl zijn de kale plekken prachtig hersteld..............het tapijt ziet er weer heel mooi uit. Daar word ik blij van........... hartelijk dank!


Perzisch tapijt

Jul 03, 2014 by Heleen Hennink
Plaatsnaam: Amsterdam 

Mijn tapijt is uitstekend en snel gereinigd tegen een zeer schappelijke prijs. Dacht dat het erg verschoten was, maar het heeft zijn oorspronkelijke kleur helemaal teruggekregen. Aanrader!


Perfect gereinigd

Jun 29, 2014 by Paul Jonk
Plaatsnaam: Haarlem 

Ons mooie kleed was slachtoffer van kattenpis.
Door Cinco perfect gereinigd en de service is TOP.
Zeker een aanrader voor behoud van je kleden


Hoogpolig carpet

Jun 27, 2014 by G.Satter
Plaatsnaam: Neede 

Een hoogpolig carpet van 2 x 3 mtr goed reinigen is kennis voor nodig, dat is hier in ieder geval aanwezig. Het Carpet wordt gebruikt in de woonkamer met een grote hond en was negen jaar niet gereinigd. Carpet ruikt nu weer fris, ziet er weer goed uit, de volgende keer bellen we zeker u weer.


Vloerkleedreiniging

Jun 27, 2014 by L. schnitzeler
Plaatsnaam: De Meern 

Wij twijfelden over een nieuw kleed of het bestaande kleed (wol/linnen) laten reinigen. Blij dat we voor de laatste optie hebben gekozen. Super service, goede prijs en weer een kleed als nieuw!
Absoluut een aanrader .......


reiniging vloerkleed

Jun 24, 2014 by Sabrina Beckman
Plaatsnaam: Almere 

De service is prima van dit bedrijf.. Komen de afspraken na en leveren netjes op de afgesproken tijden Helaas is het reinigen niet helemaal goed verlopen Niet schoon en bij een 2de keer veel te veel schoommaak middel gebruikt waardoor mijn kleed zo vet was dat ik hem niet meer kan.gebruiken.. Ik heb gebeld en de klacht is prima in.behandeling genomen en heb netjes mijn geld terug gehad... Als het kleed schoon was geweest.dan geef ik dit bedrijf een dikke 10 maar het reinigen is helaas niet gelukt...


Vloerkleed Reinigen

Jun 24, 2014 by W.Helders
Plaatsnaam: Zoetermeer 

Uitstekende service. Ophalen en brengen op de afgesproken tijd. Kleed weer als nieuw.


Wollen Tapijt

Jun 18, 2014 by E.J. Jansen
Plaatsnaam: Apeldoorn 

Een wollen, licht beige, Nepalees vloerkleed laten reinigen, dat zeker al meer dan tien jaar niet was schoon gemaakt. Kleed zat dan ook vol met vlekken. Dit resultaat had ik niet verwacht; Het kleed ziet er echt weer als nieuw uit. Daarnaast een prima service en de kosten van reinigen vielen reuze mee.


Tapijt wol

Jun 16, 2014 by Marleen
Plaatsnaam: Amersfoort 

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en het resultaat van mijn vloerkleed.


Perzisch tapijt gereiningd en ontgeurd

Jun 11, 2014 by Alfred van den Berg
Plaatsnaam: Breda 

Het kleed ziet er weer perfect uit , afspraken werden nagekomen , een aanrader!!


Super

Jun 06, 2014 by M.Finken
Plaatsnaam: Almelo 

Super service..echt goed. mooi schoon en nog onderhoudsmiddel erbij gekregen voor de toekomst! Aanrader!


mw.Willy Molegraaf

Jun 05, 2014 by Willy Molegraaf
Plaatsnaam: Rotterdam 

ziet er prima uit, goede service, een aanrader


Hoogpolig kleed laten reinigen

May 22, 2014 by Borggreve
Plaatsnaam: Almelo 

Het kleed ziet er weer perfect uit , afspraken werden nagekomen , een aanrader!!


Reiniging kleed plus ontgeuren rioollucht door lekkage

May 16, 2014 by Era
Plaatsnaam: Harlingen 

Geweldige service. De lucht eruit en kleuren weer helder. Aanrader. Prettig hartelijk contact. Kleed wordt gehaald en gebracht.


reinigen vloerkleed

May 14, 2014 by Anne-Marie van Ingen
Plaatsnaam: Beverwijk 

Zeer tevreden over de reiniging en de service!


Reinigen wollen tapijt

May 12, 2014 by Mirjam
Plaatsnaam: Zwaag 

Prima service en tapijt ziet er weer goed uit! We zullen onze positieve ervaring delen.


Cinco Tapijt en Meubelreiniging 088-2999299 Oeveraseweg 13a Havelte , 7971 PA Nederland 4.5 5.0 100 100 Goede service, afspraken worden nagekomen en het vloerkleed is weer als nieuw.
Page:
12345