Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 584 reviews
Prima service

Prima service. Je krijgt keurig een mail met de bevestiging wanneer men je kleed komt halen en terugbrengen. Het kleed is weer als nieuw. Zeker aan te bevelen dit bedrijf.

Zeer tevreden, uitstekende service en erg klantvriendelijk. Een aanrader

Perzisch tapijt laten reinigen

Uitermate tevreden over de kwaliteit van reiniging! Ook de service is uitstekend. Aan te bevelen.

Geweldige service

Tapijt is netjes volgens afspraak opgehaald, en heerlijk schoon en fris ruikend weer terug gebracht op de afgesproken tijd. Als kers op de taart nog een bus reinigingsmiddel gekregen, waar wij als huisdiereigenaren zeer blij mee zijn.. Ongelukjes kunnen immers altijd gebeuren ;) Cinco Tapijt en Meubelreiniging is dan ook zeker aan te raden, en voor ons zeker voor herhaling vatbaar mocht het weer nodig zijn. Bedankt voor de geweldige service!

reiniging Ziegler vloerkleed

We zijn heel tevreden over het resultaat, wat jammer is dat het certifikaat wat aan de achterkant van het kleed was bevestigd eraf is gegaan, niet een probleem maar ik ben liefhebber van details, groet, H.Westerop

Loper reiniging

Prima service duidelijke afspraken.

Heel tevreden

Ons 10 jaar oude wollen kleed is gistere terugebracht na de reiniging. Ziet er weer prima uit. Vriendelijke medewerkers en keurig zoals afgesproken. Had dit bedrijf via internet gevonden en bleek een prima keuze. Zal er zeker zonodig weer naar terug gaan.

Tapijt ziet er weer prima uit. Er zijn wel wat vlekken overgebleven, maar dat is ook duidelijk aangegeven door de person die het tapijt kwam afleveren. Over het algemeen zie ik echt een groot verschil en ben ik tevreden met het resultaat.

by Gerrit ten Bruggencate on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Perzisch tapijt netjes op tijd opgehaald en 1,5 week later afgeleverd. De mannen van Cinco hielpen de pers netjes neerleggen onder een megazware tafel. Kleed ziet er weer uit als nieuw. Top!

Ook voor een klein kleedje

Zeer vriendelijke medewerkers; duidelijke informatie vooraf over mogelijkheden en kosten (en die vielen me reuze mee!) en na afloop weer een keurig schoon wit kleed. Het ging bij mij maar om een klein kleedje van Ikea, maar ook daarvoor hadden ze alle zorgen. En het was de moeite waard!

Zeer tevreden

Het is voor de derde keer dat ik een kleed laat reinigen. De kleuren komen weer prachtig naar boven. De vlekken die al jaren in het tweede te reinigen kleed zaten, zijn er nog niet uit, maar daar was ik van tevoren voor gewaarschuwd. Desondanks ben ik zeer tevreden over de resultaten.
Ik heb maar een week hoeven wachten tot het kleed terugkwam. Aan de telefoon word je snel en correct geholpen.

Zeer tevreden
Kleed werd volgens afspraak afgehaald en op verzoek op ander
adres geretourneerd. Perfect. Ziet er weer keurig uit. Zal zeker aanbevelen.

Vandaag zou ons kleed worden opgehaald. De medewerker was zo eerlijk om aan te geven dat hij dacht dat de vlekken die er op zaten niet helemaal zouden verdwijnen, altijd zichtbaar zouden blijven. We vinden het erg klantvriendelijk om dit eerlijk te zeggen en ons daarmee de keuze te laten of we het kleed mee zouden geven. Niet gedaan en er zijn geen voorrijkosten berekend. ook hierin is deze firma erg klantvriendelijk

heel tevreden

Op Internet gezocht naar een bedrijf om mijn tapijt schoon te laten maken en toen kwam ik bij Cinco terecht. Heb ik geen spijt van. Afspraken worden duidelijk gemaakt en bevestigd en ook correct nagekomen. Kleed ziet er weer keurig uit, kan weer jaren mee. Kan dit bedrijf zonder voorbehoud aanbevelen.

Als nieuw

Mijn inmiddels 3 jaar oude vloerkleed is weer als nieuw terug gekomen. Lekker zacht en ligt er weer prachtig bij. Vriendelijke medewerkers en dezelfde chauffeur die hem kwam halen kwam hem ook weer brengen. Ik kreeg ook nog een bus tapijt reinger voor de wat kleinere ongelukjes die kunnen gebeuren.

Kortom ben erg tevreden en zal mijn kleed zeker weer laten reinigen wanneer het daar weer tijd voor is.

by Guill. Raemakers on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

Bij deze firma geldt afspraak is afspraak. Tapijt werd op de afgesproken tijden opgehaald en weer terugbezorgd. Mijn vloerkleed kwam als nieuw terug. Snelle en correcte behandeling door de medewerkers.

Helemaal blij met mijn schone kleed en de goede service!!

by Iris dongelmans on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Zeer professioneel

Goede service en prima resultaat!!

Prima

Prima service. Kleed weer netjes.

super

Geweldig!!! Helemaal blij met mijn gereinigde kleed. Ziet er uit als nieuw. Goede afspraken over halen en brengen.
Aarzel niet, laat deze jongens je kleed reinigen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Page 1 of 30:
«
 
 
1
2
3
 
»