Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 545 reviews
Kleed als nieuw!

Ik twijfelde of ik mijn 16 jaar oude kleed zou vervangen of toch een poging zou doen het te laten reinigen. Er zaten niet veel vlekken in, maar het kleed was plat gelopen en zag er oud uit. Toch de poging gewaagd...en het resultaat is verbluffend! Het kleed is weer dik, de kleuren mooi en helder. Het ziet er uit als nieuw! Ben er heel blij mee. Ook het ophalen en bezorgen gebeurde volgens afspraak. Super bedrijf!

snel en vakkundig!

de ophaal en terugbreng service was geweldig. volgens afspraak op tijd, keurige mannen die de meubels verplaatsten en de tapijten meenamen. bij het terugbrengen weer helpen om alles op de goede plaats te zetten! fantastisch, wat een service. het resultaat is geweldig. het wollen tapijt is weer helemaal opgefleurd! en het karpet is weer als nieuw!

Fris

Ons wollen kleed ziet er weer uit als nieuw en ruikt fris. Het ophalen en terugbrengen loopt perfect volgens de gemaakte afspraken. Dank aan Cinco!

by Anneke Schüren-Hoogman on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
weer heel tevreden

We hebben ons lichte wollen vloerkleed voor de tweede keer door Cinco Cleaning laten reinigen en het kleed is weer als nieuw.
Volgend jaar weer!

aanrader

Goede informatie vooraf. Kleed wordt gehaald en gebracht. Het halen was behoorlijk te laar, maar toen het kleed terug werd gebracht waren we dat al weer vergeten :-) Het kleed was supermooi toen we het terugkregen! Weer lekker fris en helemaal schoon. De prijs meer dan waard! Een flesje vlekkenverwijderaar erbij als service is ook fijn. Kortom: aanrader! De volgende keer gaan we weer naar Cinco.

by Mw. H. van de Plas on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
zeer tevreden klant

Heb mijn dure vloerkleed wel met enige huivering meegegeven maar de goede recensies gaven uiteindelijk de doorslag. Kan nu zeggen dat ik zeer tevreden ben zowel over de reiniging alsook over de prettige benadering en gemaakte afspraken vooraf, waarvan de laatstgenoemden keurig zijn nagekomen. Ook bij ophalen en afleveren zeer correct en behulpzaam personeel. Zeker aanbevelenswaardig.

TOP !! Zeer Tevreden

The place to be voor het reinigen van kleden etc. Top service alles perfect geregeld, halen/brengen, en kleden zijn weer als nieuw !! Zeer tevreden.
Niet verder zoeken !! Cinco the place to be !!

Prima!

Beste mensen, Wie zijn kleed goed wilt laten reinigen moet Cinco ind e arm nemen. Een perfect service en een brandschoon carpet.

Chapeau!

Vloerkleed reinigen

We zijn zo tevreden met het resultaat van vloerkleed 1, dat we meteen vloerkleed 2 door de brenger hebben laten meenemen voor eenzelfde reinigings procedure.
Alle afspraken zijn tot nu toe nagekomen.

Zeer tevreden!!!
Dit bedrijf zeker aan te prijzen!!!

Reinigen vloerkleed

Vloerkleed netjes gereinigd !
Na misverstand over afleveringsdatum is dat zeer snel en keurig naar onze tevredenheid afgehandeld
Waren blij verrast over de meegeleverde gratis vlekkenspray

Erg tevreden

Ons 20 jaar oude wollen ecru kleed is weer als nieuw!
Zeer klant vriendelijk en uiterst correct!
Kan niet anders zeggen: voor herhaling vatbaar!

Berbertapijt heel goed gereinigd. Ziet er weer mooi uit.

by Jan van Heewijck on Cinco Tapijt en Meubelreiniging

De vloerkleden zijn weer als nieuw, service was uitstekend

beoordeling reiniging persischtapijt

wij hebben ons persisch tapijt laten uitkloppen, reinigen en impregneren.
over het resultaat zeer tevreden.
de hele procedure liep vlot. ik heb geen minuut langer moeten wachten dan de afgesproken tijd van ophalen en retourneren.
contact verliep via mail, vlot en duidelijk.
kortom voor herhaling vatbaar.

Prima!

Na telefonisch contact na een 'ongelukje' met onze stoel is goed geadviseerd wat wel en niet kan. Ook reëel. Ophalen en retour bezorgen waren prima. Efficiënte planning waardoor het betaalbaar blijft. Zullen we aan denken als we weer zoiets hebben.

Tevreden klant

Na bijna 20 jaar gebruik, waarvan de laatste jaren intensief met twee bureaustoelen, was onze wollen Kinast toe aan vervanging of toch laten reinigen? Dat laatste heeft de kleuren doen opleven en de plekken van de bureaustoelen enorm verbeterd. Geen nieuw kleed nodig. Prettig, eerlijk contact over wat je mag/kunt verwachten. Compliment. Halen en brengen door een nette jongeman. Prijs goed en ik had het kleed zelf nooit zo mooi gekregen. En de bijgeleverde vlekkenspray een attent gebaar. Het kleed heeft weer de voormalige plek in de woonkamer gekregen.

tapijt

Een 15 jaar oud zwart met wit tapijt laten reinigen, Er zaten oude vlekken in en het tapijt is nagenoeg weer als nieuw. Niet verwacht dat het zo schoon gemaakt kon worden. prima service en het resultaat kan weer jaren mee.

Vloerkleed reinigen

Na waterschade is het vloerkleed weer prachtig gereinigd. Goede haal- en breng service. Aanrader als je vloerkleed niet meer zo mooi is. Redelijke prijs en goede kwaliteit.

Reiniging wollen vloerkleed

De hoge luchtvochtigheid deze zomer deed ons 10 jaar oude hoogpolig wollen tapijt geen goed en vanwege de muffe geur hebben we het door Cinco laten reinigen en opfrissen. Het is een cliché maar het tapijt ligt er nu weer bij als nieuw. De gebleken terechte keuze voor Cinco werd ons ingegeven door de duidelijke informatie over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten ervan. Behalve een heldere uitleg op de website, is het bedrijf ook telefonisch goed bereikbaar voor eventuele aanvullende informatie. Het ophalen en brengen verliepen volgens afspraak binnen de afgesproken tijdslimiet van 2 uur. We geven daarom graag een onvoorwaardelijke aanbeveling voor Cinco Tapijtreiniging.

Page 1 of 28:
«
 
 
1
2
3
 
»