Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 408 reviews
by Henk van 't Klooster on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Cinco levert prima resultaat!

Erg tevreden over ons door Cinco gereinigde berber vloerkleed.
Ook over de communicatie en het afhalen en weer terugbrengen niets dan lof. Echt een klantgericht bedrijf!

Prima service. Meubelen en bed dienden te worden verplaatst bij het ophalen en leveren. Geen probleem voor Cinco.
Hartelijk dank?

Klasse

Tapijt weer als nieuw. Kleuren opgehaald en wol weer zacht! Haal en bezorgservice perfect. Absoluut waarde voor je geld!!!!

Chinees kleed

Mijn Chinese kleed laten reinigen en dierengeuren eruit laten halen. Het kleed is 30 jaar oud en heeft altijd in de kamer gelegen. Dus wel gesleten en dunner geworden.
Geur is verdwenen maar ik bemerkte dat op de achterkant op verschillende plekken ducktape was geplakt. Waarom is daarover niet gecommuniceerd en wat is de reden daarvoor.
Ik merkte dat er op een plekje een paar draden uitgevallen waren en daar dus een gaatje is ontstaan. Ik had het graag van de firma vernomen.

Goedemiddag heer Tempelman,

Hartelijk dank voor de beoordeling.

De rug van het tapijt was rot op enkele plaatsen. Voor de reiniging hebben wij het daarom met tape verstevigd.

Als we nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
W. Blok

Top bedrijf!!

Wij hadden een vloerkleed waar behoorlijk wat huisdierongelukjes op waren geweest. We stonden op het punt het kleed weg te doen, wat wel heel zonde was want het was een zuiver wollen kleed en dus behoorlijk prijzig. Per toeval terecht gekomen bij Cinco cleaning en wat zijn we daar blij mee. Het kleed is weer als nieuw en kan weer jaren mee. Ondanks dat wij niet bepaalt in de buurt van Cinco wonen, waren zij altijd ruim op tijd op hun afspraak aanwezig. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en kunnen het bij een ieder van harte aanbevelen.

Afspraken worden nagekomen. De kleden zijn schoon en terug gelegd op de plaats waar ze lagen. topservice en vriendelijk mensen.

by Mevr Heuvelman on Cinco Tapijt en Meubelreiniging
Geweldig

Grote complimenten voor dit bedrijf. Snelle afwikkeling:offerte voor cleaning
en heel snel ophalen van ons berberkleed.Het bleek dat ons kleed
aardig versleten was en de vlekken er ook niet meer uit zouden gaan.
Geen probleem: ZONDER KOSTEN ging deze sympathieke jongeman naar z'n volgende adres. Wij waren aangenaam verrast over zoveel eerlijkheid .👍👍👍👍 Geweldig!!!

goede duidelijke en klantvriendelijke wijze van werken

kleed had mijn moeder nog gebruikt en heeft daarna een paar jaar in een garage gelegen. maar alle vlekken, pikkels en geuren eruit. snelle en vriendelijke service. prima werk

Mijn kleed is goed schoongemaakt en de bruine vlek van hondenpoep is stukken minder ,maar helaas niet helemaal weg . Dat was ook gezegd . Het kleed is gemaakt van verschillende dikte wollen draden en de dikke draden zijn allemaal gaan pluizen wat bij eerdere bedrijven niet zo was . Service prima .

Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactie ,afhandeling en het resultaat.
Bijzonder aardige en behulpzame mannen die het kleed kwamen ophalen en terug brengen! Een aanrader!

Prima

Ons mooie witte wollen vloerkleed laten reinigen (kloppen, impregneren) door Cinco! Wij zijn er heel tevreden over!!! Echt een aanrader.
Snel, reageren direct via de mail, houden zich aan de gemaakte afspraken, fijne aardige mensen en weer een prachtig kleed thuis. groet Trudy

Ons parelgrijze karpet (zuiver wol) na meer dan 20 jaar voor het eerst gereinigd. Per mail goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het resultaat is perfect; als nieuw en kan weer jaren mee. Haal en brengservice ook prima verzorgd.

Reiniging van ons vloerkleed

Cinco heeft ons kleed weer als nieuw gemaakt! Snel, efficiënt en ook voor een prima prijs. ook de informatie was steeds heel up-to-date.

Reinigen vloerkleed

Na op het internet gezocht te hebben wat de kosten zijn van het reinigen van een handgeknoopt Tunesisch tapijt, 30 jaar oud en behoorlijk vuil is de keuze gevallen op Cinco Cleaning; de prijs was gunstig, we wisten dat sommige vlekken die er al minstens 20 jaar in zaten, moeilijk of niet (helemaal) te verwijderen waren maar al met al kregen we een schoon, fris kleed terug.
Het tapijt werd gehaald en gebracht en de chauffeur wilde het tapijt zelfs nog wel even op de 1e etage neerleggen, al met al een bedrijf met ouderwetse service !!

Ziegler kleed

dit is mijn 2e kleed, die ik heb laten schonen. Prima wederom. Ophalen en brengen gaat vlot en met deze kwetsbare, dure kleden, de juiste cleaning.

Tiptop in orde! Aardige behulpzame mensen. Hoewel men mij geen resultaten kon beloven (wijnvlekken) ziet het vloerkleed er weer als nieuw uit.

prachtig

Een groot geel wollen kleed, gereinigd volgens mijn wensen, ligt weer schoon en gouden in de kamer. Een succes!

Plussen en minnen

We hadden iets hogere verwachtingen van het resultaat. Het kleed is schoon, maar we hadden gehoopt / verwacht dat het ook weer wat frisser van kleur zou worden. Een klein vlekje is achter gebleven.
De service was overigens onberispelijk. Chauffeur kwam op de geplande tijden en was zeer behulpzaam.

Snelle reactie op aanvraag. Kleed werd snel gehaald, gereinigd en geretourneerd. Door het reinigen is het kleed wel minder stug geworden waardoor het wegglijd over het laminaat als je er overheen loopt. Iets om rekening mee te houden bij het laten reinigen van een kleed. Om dit tegen tegen hebben we nu onder het kleed een anti-slipmat gelegd.

Page 1 of 21:
«
 
 
1
2
3
 
»