Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Laat ons weten hoe we het doen en verstuur uw beoordeling.


Submit your review
* Required Field

SUPER !!

Nov 20, 2014 by A.G.. Karstens
Plaatsnaam: Amstelveen 

Ik ben zeer tevreden, goede service. Kleden zijn weer mooi en schoon!! 10 + griffel !!


zéér tevreden

Nov 17, 2014 by Mieke Louwen
Plaatsnaam: Amsterdam 

Ons hoogpolige witte wollen tapijt wordt intensief gebruikt door 2 mensen en 5 katten. Ondanks veel stofzuigen zagen we dat er in de diepe pool zich steeds meer vuil ophoopte, grotendeels door de katten van buiten mee naar binnen genomen aan hun poten en in hun vacht. Vlekken hebben we wel steeds zo goed mogelijk weggehaald maar sommige zaken hadden we er toch niet helemaal uitgekregen. Ons tapijt is nu weer vuilvrij (er was een extra klopbeurt nodig, maar daar is niks extra voor in rekening gebracht, bedankt!) en alle vlekken zijn weg of zo goed als weg (katte-braaksel bijt soms uit, en wat uitgebeten is kan zelfs Cinco niet terugtoveren). Dit kleed kan weer een paar jaar mee. We zijn dus zéér tevreden. Overigens was ook ons kleed langer weg dan gezegd, 4 weken i.p.v. 2 weken, maar het is ook wel begrijpelijk dat een bedrijf in Drenthe niet elke dag in Amsterdam kan halen en brengen, niet voor die prijs tenminste. En gezien het resultaat is het geen probleem dat het wat langer heeft geduurd.


Vloerkleed

Nov 12, 2014 by van den Bosch
Plaatsnaam: Hendrik-Ido-Ambacht 

We kregen onze kleed met een nieuwe vlek terug


Weer als nieuw...

Nov 12, 2014 by drukkerij Prévoo
Plaatsnaam: Ruinen 

We zij heel tevreden,
het vloerkleed ziet er weer als nieuw uit...

Drukkerij Prévoo


wollen tapijt

Nov 11, 2014 by Jacobien Klaassens
Plaatsnaam: Groningen 

ons wollen tapijt, rood, wit, zwart; is erg goed gereinigd. Ruikt lekker fris, de hondengeurtjes zijn er vooralsnog uit! De kleuren en structuur is mooi gebleven. Zeer tevreden over de haal- en brengservice. Indien nodig: zeker weten en een aanrader.


ZEER TEVREDEN

Nov 07, 2014 by P.Bijkerk
Plaatsnaam: Amersfoort 

Ons wollen tapijt (op leeftijd) laten reinigen. Men doet wat men belooft en voor wat betreft het reinigen en de verleende service niets dan lof.


vloerkleed

Nov 06, 2014 by k.bleeker
Plaatsnaam: Heeg 

ben tevreden over de reiniging en blij dat het vloerkleed er weer als nieuw uitziet.


Goed!

Nov 06, 2014 by Marjan
Plaatsnaam: Amsterdam 

kan alleen maar positief zijn over Cinco. Kleed schoon, prijs redelijk en haal en breng service uitstekend.


Als nieuw!

Nov 05, 2014 by Angela
Plaatsnaam: Enkhuizen 

Ons 10 jaar oude wollen kleed is na de reiniging als nieuw. De polen staan weer mooi omhoog en vervuilde stukken zijn weer helemaal schoon. Het kleed lag eerst onder de eettafel en ligt nu solitair in de kamer. De kleuren zijn ook mooi opgefrist en het ruikt lekker!


reiniging

Oct 31, 2014 by visser
Plaatsnaam: Almere 

Bij mij is een berder tapijt gereinigd. Het kleed is als nieuw terug gekomen erg blij mee. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Erg tevreden over de haal en breng service ..


reiniging

Oct 31, 2014 by visser
Plaatsnaam: Almere 

Bij mij is een berder tapijt gereinigd. Het kleed is als nieuw terug gekomen erg blij mee. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Erg tevreden over de haal en breng service ..


Zeer tevreden

Oct 30, 2014 by Vastenhouw
Plaatsnaam: Velserbroek 

Het kleed is prachtig schoon geworden. Prima service met goede afspraken. De volgende behandeling wordt zeker weer door Cinco Cleaning gedaan


Zeer tevreden

Oct 30, 2014 by J.Vastenhouw
Plaatsnaam: Velserbroek 

Het kleed is prachtig schoon geworden. Prima service en goed nagekomen afspraken En de volgende behandeling wordt zeker weer door Cinco Cleaning gedaan.


Hoofdletter 'S'

Oct 29, 2014 by Ron
Plaatsnaam: Amsterdam 

Perfect met de hoofdletter \'S\':
Super, Schoon, Service!


Wollen vloerkleed

Oct 28, 2014 by H.Elzer
Plaatsnaam: Hoogezand 

We zijn zeer tevreden over ons gereinigde wollen vloerkleed.
Binnen de afgesproken tijd kwam de kleed weer terug en hij was goed gereinigd en zag er weer als nieuw er uit. We weten zeker wanneer er weer een kleed gereinigd moet worden dan word het wel Cinco Cleaning.


Daphne

Oct 26, 2014 by Daphne
Plaatsnaam: Den Haqg 

Keurige haal en breng service, vriendelijk contact en een goed gereinigd perzisch tapijt waar Cinco gelukkiig de rooklucht van 30 jaar uit heeft gekregen. Heel blij!


Rita

Oct 25, 2014 by Rita
Plaatsnaam: Nieuwleusen 

Helemaal tevreden van het ophalen tot het schone kleed weer terugbrengen! Prijs jullie bedrijf zeker aan bij anderen.


Rita

Oct 25, 2014 by Rita
Plaatsnaam: Nieuwleusen 

Helemaal tevreden van het ophalen tot het schone kleed weer terugbrengen! Prijs jullie bedrijf zeker aan bij anderen.


Zeer tevreden

Oct 24, 2014 by Conny van Dijk
Plaatsnaam: Rotterdam 

Wij zijn zeer tevreden over het reinigen van ons vloerkleed.
De service is perfect. Zeer aan te bevelen!!!


Sasja

Oct 24, 2014 by Sasja
Plaatsnaam: Rotterdam 

Goede en snelle service! Halen en brengen is erg fijn.
Ons Perzisch tapijt ziet er weer super uit!


Cinco Tapijt en Meubelreiniging 088-2999299 Oeveraseweg 13a Havelte , 7971 PA Nederland 4.5 5.0 153 153 Ik ben zeer tevreden, goede service. Kleden zijn weer mooi en schoon!! 10 + griffel !!
Page:
123»