Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Laat ons weten hoe we het doen en verstuur uw beoordeling.


Submit your review
* Required Field

Dirk Jan

Mar 23, 2015 by D. J. van den Hoed
Plaatsnaam: Emmen 

Prima, zijn zeer tevreden over het resultaat.
Bedrijf is aanrader.


Reiniging 2 grote beige vloerkleden

Mar 16, 2015 by Maria
Plaatsnaam: Rosmalen 

We hebben 2 vloerkleden laten reinigen en opfrissen. De haal en breng service was erg goed. Men hield zich aan de afspraken. Niet op de afgesproken tijd voor de deur dus een telefoontje gehad. Echt super. De kleden zijn als nieuw terug gekomen. Mooi schoon en heerlijk fris ruikend.
Het contact via de mail was erg netjes en verzorgd.
Complimenten aan dit bedrijf en zijn werknemers!


gewoon een goed bedrijf

Mar 15, 2015 by Ineke de Lange
Plaatsnaam: Willemsoord 

Een bedrijf die zegt wat tie doet, en doet wat tie zegt, ik hou der van!


reiniging wollen kleed

Mar 15, 2015 by gootjes
Plaatsnaam: 0udorp 

zeer schoon kleed, telefonisch diverse male vriendelijk en proffesioneel te woord gestaan, haal-en brengservice heel fijn en ook daar weer vriendelijke behulpzame medewerkers.

ik zou altijd weer mijn kleed laten reinigen/behandelen bij dit bedrijf.

Edma Gootjes Oudorp.


berber super schoon

Mar 13, 2015 by j de haas
Plaatsnaam: Berlikum 

onze witte berber is weer heerlijk schoon en fris jammer dat de koffie vlekken er niet helemaal uit zijn maar dat was wel een beetje te verwachten maar verder helemaal tevreden
ook het halen en brengen was prima
hartelijk bedankt


Goed geregeld !

Mar 13, 2015 by Ineke de Lange
Plaatsnaam: Willemsoord 

Prima service, goed bedrijf, zegt wat tie doet, en doet wat hij zegt!


mevrouw

Mar 12, 2015 by denise v puymbrouck
Plaatsnaam: Edam 

Wit vloerkleed dat even zijn kleur kwijt was door komst van een puppy!! Vandaag na een week terug gebracht, helemaal top, wit en w
eer zacht. Top service, aardig personeel ! Over een jaar ga ik ze weer bellen :-)


Heel goed!

Mar 12, 2015 by Harriet Venema
Plaatsnaam: Norg 

Het kleed is schoon en fris weer teruggebracht. Ik vond ook de communicatie over het reinigen en het halen en brengen heel goed. Met dit bedrijf kun je prima afspraken maken.


Vloerkleed

Mar 10, 2015 by Robert
Plaatsnaam: Den Haag 

Wij zijn zeer tevreden over het schoonmaken van onze Berberkleed


Prima

Mar 09, 2015 by W.bolding
Plaatsnaam: Amstelveen 

ZEER TEVREDEN.
Kleed is prima gereinigd.
Ben heel tevreden
Zeer aan te raden.


Schoon kleed

Mar 09, 2015 by Akse
Plaatsnaam: Losser 

Zeer tevreden over het reinigen van ons kleed.
Hij is weer schoon er fris en werd bij terugbrengen weer netjes op de plaats gelegd. Top!


Helemaal tevreden!

Feb 28, 2015 by Angela Bison
Plaatsnaam: Breda 

Mijn kleurrijke kleed was een beetje smoezelig geworden na 20 jaar. Praktisch alle vlekken zijn eruit, de kleuren ogen weer fris en hij ruikt weer als nieuw. Goede prijs/kwaliteit-verhouding & perfecte service. Ik ben er helemaal blij mee.


100% tevreden

Feb 28, 2015 by Mary-Ann
Plaatsnaam: Rotterdam 

Mijn tapijt is netjes opgehaald en een week later kreeg ik het terug en het zag er weer uit als nieuw! Ik ben echt super tevreden! Niet alleen van het feit dat mijn kleed er weer uit ziet als nieuw maar ook het ophalen en brengen op de afgesproken tijden.....helemaal top!!!!


Strijker

Feb 26, 2015 by Bert Strijker
Plaatsnaam: Zuidwolde 

Heel tevreden over resultaat reinigen van ons karpet. Halen en brengen ook zeer correct. Prijs van het e.e.a. is absoluut in overeenstemming met het resultaat.


tapijt reiniging

Feb 24, 2015 by Demeijer
Plaatsnaam: Amsterdam 

Keurig alles volgens afspraak. Een hardnekkige vlek is er niet helemaal uitgegaan. Verder alles prima verlopen.


tapijt nieuw leven gekregen

Feb 23, 2015 by fam kurek
Plaatsnaam: Almere 

geweldig resultaat. Wilden het tapijt eerst wegdoen maar na de reiniging ziet het er als nieuw uit. Grote complimenten.
Aanrader


Tapijt reiniging

Feb 17, 2015 by Fam.Stapel
Plaatsnaam: Norg 

Op internet het bedrijf Cinco gevonden, aangezien ik wat argwanend ben in zaken heb ik onze 2 hoogpolige kleden zelf naar Havelte gebracht en het bedrijf goed bekeken, de ontvangst en de koffie waren uitstekend we kregen een zeer goede indruk en hebben onze kleden daar achtergelaten.
Na 10 dagen werden onze kleden zeer schoon en zonder doorlopen van kleuren door een zeer vriendelijke medewerker thuisbezorgd. Kortom een goed en profesioneel bedrijf!


carpet

Feb 17, 2015 by Braakhuis
Plaatsnaam: Valkenswaard 

Schitterend alle mooie kleuren zijn weer terug
goede service van halen en brengen

bedankt


Super Tapijt reiniging

Feb 11, 2015 by J. de Vries
Plaatsnaam: Oss 

Ondanks de afstand werd ons tapijt keurig tussen de afgesproken tijden opgehaald en teruggebracht.
De reiniging is perfect uitgevoerd en de bezorgers waren zeer vriendelijk en correct.
CINCO hartelijk dank.


mevrouw

Feb 09, 2015 by nell nijssen
Plaatsnaam: Eindhoven 

Ben zeer tevreden, een grote rode wijnvlek is helemaal verdwenen uit ons wollen vloerkleed! Ook over de afspraken en de haal/brengservice niets dan lof! Ik kan deze firma van harte aanbevelen.


Cinco Tapijt en Meubelreiniging 088-2999299 Oeveraseweg 13a Havelte , 7971 PA Nederland 4.6 5.0 204 204 Prima, zijn zeer tevreden over het resultaat. Bedrijf is aanrader.
Page:
123»