Op deze pagina plaatsen we de beoordelingen van onze klanten.

Laat ons weten hoe we het doen en verstuur uw beoordeling.


Submit your review
* Required Field

Zeer tevreden

Jun 29, 2015 by Joris Mulder
Plaatsnaam: Tilburg 

Zeer tevreden over het resultaat. Ons kleed is weer prachtig schoon en fris!

We waren bovendien erg gecharmeerd van de man die het kleed kwam halen: hij nam heel ruim de tijd om ons te informeren over het kleed, wat de kwaliteit was en hoe je dat kon zien (we hadden het kleed 'blind' voor een koopje op Marktplaats gekocht, zijn uitleg gaf ons veel inzicht: het bleek dat we een mooie gelukskoop hadden gedaan).

Kortom, service perfect en dienst perfect!


als nieuw!

Jun 27, 2015 by afra
Plaatsnaam: Amsterdam 

Kleed opgehaald op dag van verhuizing op de afgesproken tijd. Als nieuw bezorgd op ander adres.
Prima service en geweldige kwaliteit!


Een aanbeveling

Jun 26, 2015 by E. de Vries
Plaatsnaam: Hoorn 

Zeer aan te bevelen. Tapijt afgehaald en weer thuis bezorgd en ook nog zeer goed
gereinigd. Voor een heel schappelijk prijs, wat ik elders wel eens anders heb ervaren. Een aanrader !!!


Reinigen kleden

Jun 26, 2015 by E.Herman
Plaatsnaam: Amsterdam 

prima service. Kleden weer als nieuw.


Heel tevreden

Jun 21, 2015 by maarten
Plaatsnaam: Utrecht 

Grof geknoopt kleed (gebroken wit) laten reinigen door Cinco. Kleed heeft zijn eigen kleur weer terug. Grote koffievlek ook verdwenen; dus helemaal tevreden Prima communicatie met Cinco en nette haal/breng service. Een aanrader!


Uitstekend

Jun 20, 2015 by Stralendorff
Plaatsnaam: Hengelo 

Het vloerkleed ziet er prima uit. De kleuren lijken nog intenser te zijn geworden. Goede haal en breng service.


Zeer tevreden

Jun 20, 2015 by M. van Rooijen
Plaatsnaam: Groningen 

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Cinco. Mijn vloerkleed is goed gereinigd en werd geleverd met een onderhoudsspray.

Ook de communicatie was duidelijk en werd goed nagekomen.

Goede ervaring dus!


ria

Jun 19, 2015 by ria
Plaatsnaam: Lettele 

Prima service, kleed mooi schoon geworden.


helemaal blij

Jun 19, 2015 by Hanna Bakker
Plaatsnaam: Alkmaar 

Mijn oosterse tapijt is heel grondig gereinigd en de kleuren zijn weer diep en helder. Ik ben zeer tevreden over de service en ontzettend blij met het resultaat.


smyrna tapijt wol

Jun 19, 2015 by Alfred Guchelaar
Plaatsnaam: Assen 

Nadat ons, zelf, handgeknoopte tapijt jaren lang opgerold heeft gelegen na een verbouwing, was het toe aan een opknapbeurt, en dit is , tot onze grote tevredenheid zeer goed uitgepakt en geheel volgens de afspraak (tijd en geleverde werkzaamheden), hebben dus ook per omgaande een volgende "schoonmaakt" klus meegegeven.


reiniging wollen vloerkleed

Jun 18, 2015 by J.Roelofs
Plaatsnaam: Steenwijk 

Na enkele jaren en een aantal vlekken hebben wij ons wollen vloerkleed laten reinigen
Het is weer als nieuw wij raden het iedereen aan om dit te laten doen dan kun je weer jaren genieten van een mooi schoonkleed Het kost wel wat maar je hebt ook wat
Geweldig zoals ons kleed er nu uit ziet
Fam.J.Roelofs Steenwijk


vloerkleed

Jun 14, 2015 by Tom Smits
Plaatsnaam: Vinkeveen 

Het 20-jaar oude vloerkleed is enorm opgeknapt en tot nu toe hebben we geen motten meer gezien.


Prima

Jun 13, 2015 by Marlien
Plaatsnaam: Nijmegen 

Kleed is weer als nieuw, goede service en vriendelijke medewerkers!


Prima service

Jun 09, 2015 by Moniek
Plaatsnaam: Rijen 

Prima service; snel en vriendelijk. Prettige communicatie.


Picobello

Jun 05, 2015 by Andrea
Plaatsnaam: Enschede 

Heel tevreden, Berber is zo goed als nieuw.


Harmen

Jun 05, 2015 by Harmen Wijbenga
Plaatsnaam: Zwolle 

Wij hadden een kleed met hele nare vlekken en dachten dat we een nieuwe moesten kopen. Echter we wouden het kleed graag houden en hebben daarom deze reiniging geprobeerd. Na de aanvraag kregen we erg snel een heldere en zeer redelijke prijsopgave, die leek ons het proberen waard. Daarna volgde heel goede communicatie over ophalen/ retourneren en het kleed is heel mooi schoon geworden. Het kan nog heel lang mee, erg blij mee.
Kortom, uitstekende reiniging én service!


kleed

Jun 04, 2015 by M.Witkamp
Plaatsnaam: Haarlem 

Mijn wollen Perzische kleed is weer als nieuw! Een echte aanrader!


Schoon kleed

Jun 03, 2015 by Susanne Basten
Plaatsnaam: Doetinchem 

Ons kleed is weer heerlijk schoon en fris. We zijn zeer tevreden over de hele afhandeling en de vriendelijkheid van de medewerkers.


Top service

May 29, 2015 by Godry
Plaatsnaam: Eindhoven 

Op basis van eerdere beoordelingen gekozen voor Cinco om 2 vloerkleden te laten reinigen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! Nette service en uitleg, ze harken de kleden nog netjes op na het uitrollen geven uitleg over het onderhoud en laten een reinigingsmiddel achter als service :-)


prima

May 28, 2015 by AJ Toussaint
Plaatsnaam: Rotterdam 

Kleed is keurig opgehaald en zag er goed uit bij terugkomst.
Het mailcontact verliep heel goed; er werd snel gereageerd.
Personeel waren vriendelijk en correct.
Alleen het zou ongeveer anderhalve week duren en dat werden er twee, zonder bericht waarom.


Cinco Tapijt en Meubelreiniging 088-2999299 Oeveraseweg 13a Havelte , 7971 PA Nederland 4.6 5.0 262 262 Zeer tevreden over het resultaat. Ons kleed is weer prachtig schoon en fris! We waren bovendien erg gecharmeerd van de man die het kleed kwam halen: hij nam heel ruim de tijd o
Page:
123»